aynen öyle kafaya takınca her ay hamileymişim gibi yaşayıp ay sonunda daha çok hüsrana uğruyorum
evet doktora gittim bende bi sorun yok normal çıktı herşey
bu arada ben burda yeniyim hatalarım olursa affedin kıslar:)
iyiiçok şükürrrrr
merhaba arkadaşlar ben de aranıza bugün katıldım benim derdim de aynı eşim varikoselden ameliyat oldu bebiş istiyoruz ama malesef henüz bişey yok elimde olmadan kafama çok takıyorum sizlerle paylaşmak istedim bende...
olur mu tatlım öyleee normalll kısss bizde zamanla öğrendikkk sende öğrenirsinn canımm
merhaba canım hoşgeldin aramıza varikosel sonrası sperm sayısında değişiklik varsa şansın çoğalıyo canım
merhaba arkadaşlar ben de aranıza bugün katıldım benim derdim de aynı eşim varikoselden ameliyat oldu bebiş istiyoruz ama malesef henüz bişey yok elimde olmadan kafama çok takıyorum sizlerle paylaşmak istedim bende...
hoşbulduk bebeeeem benim ya pazar diye heralde kızlar yook ama özlüyo insan olmazki canımnazraca aplammm gelmişşşşşşş
hoşgeldinn aplaaaaa
sen nekadarlık evlisin canım
hoşbulduk bebeeeem benim ya pazar diye heralde kızlar yook ama özlüyo insan olmazki canımlmaz:
bizler burda rahatça dertleşiyoruz canım bazen en yakınlarımıza anlatamadıklarımızı anlatıp deşarj oluyoruz sende yakında burdaki gerçek dostluğu görceksin burada birimizin derdi hepimizin oluyo inan giremediğim zamanlarda üzülüyorummerhaba hoşbuldum valla sizlerle tanıştığım için inşallah valla dua ediyorum hep
senin eşinle benimki aynı tutuyo galiba nöbetleri benimkide geceye gidiyo ben adet gördüm bugün artık tahmin et ne kadar iyi olduğumu canımbence de datluumn şuna bak kismeler çıkamamış kocişinin yanındannn yaww bizimki de uyuyorr garibim işe gidecekk akşammmm
nasılsınnnn quzummmmm
bizler burda rahatça dertleşiyoruz canım bazen en yakınlarımıza anlatamadıklarımızı anlatıp deşarj oluyoruz sende yakında burdaki gerçek dostluğu görceksin burada birimizin derdi hepimizin oluyo inan giremediğim zamanlarda üzülüyorum
kızlar ya adet yakın zamanda olanların akıntısı olurmu beyaz gunduzlerı daha cok oluyo bende
canım benim dr.um çok normal olduğunu söylemişti rengi kahve yada yeşil gibi olursa tehlike arzedermiş korkmana gerek yokkızlar ya adet yakın zamanda olanların akıntısı olurmu beyaz gunduzlerı daha cok oluyo bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?