Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba canım hoşgeldin aramıza varikosel sonrası sperm sayısında değişiklik varsa şansın çoğalıyo canım

nazraca aplammm gelmişşşşşşş
hoşgeldinn aplaaaaa
hoşbulduk bebeeeem benim ya pazar diye heralde kızlar yook ama özlüyo insan olmazki canımlmaz:

sen nekadarlık evlisin canım

canım benn 1 yıl 8 ay 12 günlük evliyimm biz başındann beridir korunmadııkk bizimde olmadııı
ama bizim en büyük soruunumuzzz sorunumuzun ne olduğunu bilmememizzz
ben 45 günlükken hastaneye gitmeye başladıımm 1 sene falan hastaneye taşındım devlet hastanesiydi ama iltihapp vardıı rahmimde fitil verdi geçtii
hormonlarım iniyodu çıkıyoduu bunu da hallettikk heee eşimde de çok şükür bi problemm yok kanımcaa.
doktor artık yeter gelme diyorduu olur bekle diyorduu bakalım biz de tüplere baktırcaz önümüzde ki ayy

merhaba hoşbuldum valla sizlerle tanıştığım için inşallah valla dua ediyorum hep
bizler burda rahatça dertleşiyoruz canım bazen en yakınlarımıza anlatamadıklarımızı anlatıp deşarj oluyoruz sende yakında burdaki gerçek dostluğu görceksin burada birimizin derdi hepimizin oluyo inan giremediğim zamanlarda üzülüyorum

bence de datluumn şuna bak kismeler çıkamamış kocişinin yanındannn yaww bizimki de uyuyorr garibim işe gidecekk akşammmm
nasılsınnnn quzummmmm
senin eşinle benimki aynı tutuyo galiba nöbetleri benimkide geceye gidiyo ben adet gördüm bugün artık tahmin et ne kadar iyi olduğumu canım

walla bende aplaaa inan kendimi unutuyorummm
burasını çook seviyorruumm ağlıyorum gülüyoruum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…