Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım ya çok mutlu ettin bizi......... bu hafta sonu kayınpederim Ümre ye GıDıCEK. ONA BıZE VE SANA DUA ETMESıNı SÖYLıYCEM..........

rabbim bize de nasip etsin inşallah. kayınpederine söyle meryem otu diye bilinen bi bitki var. kafiledeki hocalarına söylesin onlar bilirler..o ottan getirsin sana ...onun tozunu balla karıştırıp yiyosunuz eşinizle...bi güzel dua etti mi bi de inşallah Rabbimin izniyle herşey olur...

canım benim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza

herkeze selam çalışmaya başladım biraz uzak kaldım sizden çok özledim sizleri nasılsınız değişiklik varmı?hamişlerimiz nasıl?

hoşgeldin canım bewnde yeni sayılırım... sen nasılsılcın canım :1hug: bu hafta ya mutlu haberle başladık hep böyle olur inş.

ışığın södü nazraca sen de beni yalnıs bıraktın bugün beni yalnız bırakan bırakana :roflol: :roflol: :roflol:
geldim tatlım geldim ve ne güzel şeyler okudum nevbaharımın bebişleri olcak

Canım Rabbim ikisinide kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla iyi dileklerine her zaman inanıyorum senin senin adına çok sevindim canım

KIZLARRRRRRRR HEPıNıZ HOŞ GELDıNıZ. NEVBAHAR ABLA NIN ıKıZLERı OLUCAK DUYDUK DUYMADIK DEMEYıN DUYANLAR DUYMAYANLARA SÖYLESıN OLEYYYYYYYYYYYYY hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bi tanemmm o kadar içtensiniz ki inanın kendimi zor tutuyorum...daha güzellerini inşallaaaaaaaaah Rabbim sana ve bütün kardeşlerime nasip etsin...yeter ki ümidi kesmeyelim....

canım benim Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sizlerin mutlu haberleriyle sevinmeyi bana da nasip etsin...işin hayırlı olsun....çok yorucu değildir umarım...

inşallah canım benim yoruluyorum ama kafam dağılıyor biraz iyi oluyor yani evdeyken sırf bebek düşünüyorum ama çalışırken kafamdağılıyor....

KUŞUM NEVBAHAR ım sakın yorma kendini bol bol dinlen yediğine içtiğine dikkat et... Bı TANEM ....... bırak kocan yapsın işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…