Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

jolitam çok özlüyoruz seni yaa olmuyor böyle(
inş rahim filmin temiz çıkar canım ..en kısa zamanda bize hamilelik haberini veririsin :CüvCüv:

Son düzenleme:

ALLAHHHH ALLAHHH MAŞALLAAHHHH :ecrin_bebek:
NE GÜZEL BıR HABER BU CANIM BENıM GÖZÜN AYDIN ıNAN ÇOK SEVıNDıM SENıN ADINA AYYY NE GÜZEL YA BENDE ıKıZıM OLSUN ıSTıYORUMM :umursamaz:

SEN YENı NıK AL BENDE SENı DEŞıFRE EDEYıM . BıRıNE YAPTIĞIM GıBı sengözlerimebaksanab

delikafadulden
delikafadulden kuzummmmm canımmmmmmmmmm Allah bağışlasın yaradan Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim .inan mutluluktan gözlerim yaşardı canım....:1hug: Rabbim yüzünü daima güldürsün. ... canım sen bunu çoktan hakettin .....Allah seni ve meleklerini korusun canım....:Saruboceq:

çok şükür bu hafta müjdeli haberlerle girdik.. darısı tüm isteyen arkaşlarımın ve benim başıma :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Rabbim sizler gibi güzel yürekli kullarını darda bırakmicak inşallah...peş peşe gelecek bebişlerimiz...

Amin canım benim ne kadar içtensin...Rabbim size daha güzellerini versin inşallah...

OLSUN CANIM YA BEBİŞLERİN KEYFİ İYİ OLSUNDA VARSIN POPONA İĞNE YE DEĞMEZMİ BUNLARA :ecrin_bebek:
KIZ EVET BAKTIM ŞİMDİ BENDE AVUKATIN BANI KALKMIŞ DEMEKKİ GEÇİCİ SÜRELİĞİNE VERMİŞ BANI EDİTÖR ..OLSUN YA İNŞ EN YAKIN ZAMANDA YİNE GELİR ARAMIZA EĞLENCELİ OLUYOR sositososito

gelsemi bilmem ki..sempatiksalakcinni
aslında sonradan ben de çok güldüm kızzzz
yazsana adını yazınca hemen geliyo ruh çağırır gibi...:roflol:

NEVO BAY MANTIK BEYİN TEPKİSİ NASIL İNANIYORMU ARTIK sempatiksalakcinni

inanır mısın bildiğin duvar ya...yine bi tepki vermedi...insan accık bişey söyler beeee...kız ben onu biliyorum o içten seviniyo aslında bugün gözlerinden anladım...napim varsın yansıtmasın...

AMİN CANI AMİN EN KISA ZAMANDA BİZDE BÖYLE OLALIM :CüvCüv:

canım ya o kırmızı şapkalı hamile çok güzel inşallah listede adının karşısında o gifi görürüz tatlım inşallaaaaaaaaahh. ben onları nerden aldığını buldum hepsi çok güzel...leydime de seçeriz ordan bi hamiş....

esra akşam gelirim yazmış...merak ettim şimdi...acaba serum mu taktılar tekrar...inşallah güzel haberlerle gelir...

canım ya çok mutlu ettin bizi......... bu hafta sonu kayınpederim Ümre ye GıDıCEK. ONA BıZE VE SANA DUA ETMESıNı SÖYLıYCEM..........

herkeze selam çalışmaya başladım biraz uzak kaldım sizden çok özledim sizleri nasılsınız değişiklik varmı?hamişlerimiz nasıl?

nevbahar ablacım gözümüz aydın canım çok sevindim inan ağlamak geliyo içimden delikafadulden

ağlamalarımız hep sevinçten olsun inşallah...canıııımmm benimmmm....bak gör sabret az kaldı yemin ederim o liste bi kabaracak burdaki dualara ben çok inanıyorum....hepimizin adı olacak orda...

ağlamalarımız hep sevinçten olsun inşallah...canıııımmm benimmmm....bak gör sabret az kaldı yemin ederim o liste bi kabaracak burdaki dualara ben çok inanıyorum....hepimizin adı olacak orda...

imş. canım inş. inan sanki benim ikizleim olcakmış gibi sevindim canım........ delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…