iyi akşamlar canlarım...
nasılsınız bakalım...
geldim ama kimseler yok yine... senağlama senağlama
sizleri merak ediyorum babamlardayım yine bi açıp bakayım dedim napıyo bizim kızlar diye...
ben rahim filmi çekildim klomen hapımda bitti çarşamba günü doktor kontrolüm var bakalım rahim filmimin sonuçlarınada bakcak hayırlısı...
hepiniz iyisinizdir inşallah geçmişi biraz okumaya çalışcam okuyabildğim yere kadar...
hoşçakalın...
canlarım geldim nihayet...okurken gözlerim yaşardı inanın...merak etmişsiniz beni, güzel dualarda bulunmuşsunuz...Allah hepinizden razı olsun iyiki sizleri bulmuşum...
gelelim haberlere...kızlaaaaaaaaaar ikizmişşşşşş....
keseler haftasıyla uyumlu çok şükür....
15 gün sonra kalp atışları için çağırdı....
Can bağışlayan, hayat ve sağlık veren Rabbim burdaki bütün kardeşlerime inşallah bu duyguyu yaşatsın..ben ancak kalp atışlarını duyduktan sonra rahatlicam sanırım...
inşallah esracım da iyi haberlerle döner...
Tez zamanda inanıyorum çok güzel haberler alıcaz burdan..
Rabbime güvenin hep başkalarına iç çekerek baktım, içime attım, derdimi kimselerle paylaşamadım...
Ne olur artık gülme sırası bizde olsun, hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar...
Yaradan kimseyi evlatsız bırakmasın...
8 yıl beş para etmez insanlar karşıma geçip beni küçümsediler
hep sabrettim umarım sonucunu hayırlısıyla alırım
burdaki bütün kardeşlerim siz her şeyin en iyisine layıksınız...
Rabbim gönlünüzdekini tez zamanda versin...
neyse çok uzattım
ben şimdi yeni bi nik almaya gidiyorum (acaba 15 gün daha beklesem miydi)....
canlarım geldim nihayet...okurken gözlerim yaşardı inanın...merak etmişsiniz beni, güzel dualarda bulunmuşsunuz...Allah hepinizden razı olsun iyiki sizleri bulmuşum...
gelelim haberlere...kızlaaaaaaaaaar ikizmişşşşşş....
keseler haftasıyla uyumlu çok şükür....
15 gün sonra kalp atışları için çağırdı....
Can bağışlayan, hayat ve sağlık veren Rabbim burdaki bütün kardeşlerime inşallah bu duyguyu yaşatsın..ben ancak kalp atışlarını duyduktan sonra rahatlicam sanırım...
inşallah esracım da iyi haberlerle döner...
Tez zamanda inanıyorum çok güzel haberler alıcaz burdan..
Rabbime güvenin hep başkalarına iç çekerek baktım, içime attım, derdimi kimselerle paylaşamadım...
Ne olur artık gülme sırası bizde olsun, hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar...
Yaradan kimseyi evlatsız bırakmasın...
8 yıl beş para etmez insanlar karşıma geçip beni küçümsediler
hep sabrettim umarım sonucunu hayırlısıyla alırım
burdaki bütün kardeşlerim siz her şeyin en iyisine layıksınız...
Rabbim gönlünüzdekini tez zamanda versin...
neyse çok uzattım
ben şimdi yeni bi nik almaya gidiyorum (acaba 15 gün daha beklesem miydi)....
ALLAHHHH ALLAHHH MAŞALLAAHHHH:ecrin_bebek:
NE GÜZEL BİR HABER BU CANIM BENİM GÖZÜN AYDIN İNAN ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA AYYY NE GÜZEL YA BENDE İKİZİM OLSUN İSTİYORUMM :umursamaz:
SEN YENİ NİK AL BENDE SENİ DEŞİFRE EDEYİM . BİRİNE YAPTIĞIM GİBİ sengözlerimebaksanab
delikafadulden
delikafadulden kuzummmmm canımmmmmmmmmm Allah bağışlasın yaradan Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim .inan mutluluktan gözlerim yaşardı canım....:1hug: Rabbim yüzünü daima güldürsün. ... canım sen bunu çoktan hakettin .....Allah seni ve meleklerini korusun canım....:Saruboceq:
OLSUN CANIM YA BEBİŞLERİN KEYFİ İYİ OLSUNDA VARSIN POPONA İĞNE YE DEĞMEZMİ BUNLARAsanırım gelmiceksiniz.....:çok üzgünüm:
iğnelere devam etmem gerekiyomuş....sabah ilaç yazdırmaya gidicem kızlar gelince ancak girebilirim...
çok bekledim sizi çokk
bu arada kızlar avukat kapsama alanı dışında değil artık...nasıl oldu....eyvahedigeldismile
çok şükür bu hafta müjdeli haberlerle girdik.. darısı tüm isteyen arkaşlarımın ve benim başıma :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
çok şükür bu hafta müjdeli haberlerle girdik.. darısı tüm isteyen arkaşlarımın ve benim başıma :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
OLSUN CANIM YA BEBİŞLERİN KEYFİ İYİ OLSUNDA VARSIN POPONA İĞNE YE DEĞMEZMİ BUNLARA:ecrin_bebek:
KIZ EVET BAKTIM ŞİMDİ BENDE AVUKATIN BANI KALKMIŞ DEMEKKİ GEÇİCİ SÜRELİĞİNE VERMİŞ BANI EDİTÖR ..OLSUN YA İNŞ EN YAKIN ZAMANDA YİNE GELİR ARAMIZA EĞLENCELİ OLUYOR sositososito
NEVO BAY MANTIK BEYİN TEPKİSİ NASIL İNANIYORMU ARTIK sempatiksalakcinni
AMİN CANI AMİN EN KISA ZAMANDA BİZDE BÖYLE OLALIM :CüvCüv:
nevbahar ablacım gözümüz aydın canım çok sevindim inan ağlamak geliyo içimden delikafadulden
ağlamalarımız hep sevinçten olsun inşallah...canıııımmm benimmmm....bak gör sabret az kaldı yemin ederim o liste bi kabaracak burdaki dualara ben çok inanıyorum....hepimizin adı olacak orda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?