Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ozaman yaptır be arnavutum valla ben olsam bene yaptırırım ama ev testlerinde yanılma ihtimali olur bunu bil sonra üzülme canım ama kan testi yaparsan kesin sonucu alırsın

Bende yemek yiyip geldim
tamam arnavutum haber bekliyos sendeennn opuyorumnanaktan

inşallah öğleden sonra lovesa bize güzel haber verir

bende yemeği yedim geldimm...

Allahım şu mübarek günün hatrına lovesamız bize güzel haberler verse

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

gittim geldim heyecanla bekliyorum lovesayı

Haber yok canım daha

evet çok merak ediyorum acaba kan testimi yaptırdı kan testi en az iki saatte çıkıyo ancak haberi gelir
yada güzel haberi aldı bize yazmaya zaman bulamadı

inşallah bende güzel haber için burda hazır bekliyom...

evet yaa... inşallah olumlu haber verirde 3 saat beklesekte sorun olmaz... yeterki olumlu güzel haber olsun... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

haber bekliyenler için seviniyorum işallah pozitif olur.güzel şey beklemek.

arkadaşlar arnavuta mesaj yazdım cevap bekliyorum mesajı alır almaz size haber verecem

BİZLER İYİYİZ ÖZLEM heyecanla haber bekliyosss
hadi inşallahh güzel haber alırızda hafta sonuna öyle girerizzzz :Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah güzel haberler alırız

SÖYLEMİYECEM İŞTE : ))PAZAR GÜNÜNÜ BEKLİYECEM ARTIK.YAPAMADIM DAHA.ÖPÜYORUM SENİ ÇOK S.S DU ET NE OLUR
aynen böyle yazmış mesajı acaba yaptıdamı söylemiyor bu cadı

bence yaptıı kaydirigubbakcemile5 okadar panik ve heyecan içindeydiki pazarı beklemez bence o yüzden yaptı çift çizgiyi gördü inşallah bizi heyecanladırıyo kaydirigubbakcemile

bence yaptı bize heyecan yaptırıyo süpriz yapacak

bence olumlu... arnavut bence hamiş...

eğer dediğiniz gibi yaptıysa ve sonuç poztifse ve bana söylemediyse ben onu parçalarım vallaaklava: klava: klava:

HADİ AMA SÖYLESİN YAA klava: ONA GÖRE KUTLAMALARA BAŞLAYALIMM

bence hamile kendi haber vermek için söylemedi

bende öyle düşündüm CADIARZU

halaya başlasakmı kızlar ya ben sanki kendi haberimi bekliyomuş gibi heyecanlıyım

:teytey:

nasıl anlatayım ne yapayım bilemiyorumkiii gene korkuyorum geneeeee

:dance::dance::dance:

ay şimdi bayılacam hamilemisin kız akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir

size resmi yüklemeye çalıştım olmadı daha o yetkimi doldurmamışım ne bilim silik çıktı ama bayağı görünüyooooo çok acayip sanki birinin hamile haberini kutluyomuşçasına gibiyiim tuhaaf

bak hamileyim de bize yoksa bende seni kızdırırım
suna suna suna suna suna şakkıdı şakkıdı şakkıdı

oleeeeeeey be allah tamamına erdirsin darısı başımıza olsun :lepi:

KIZIM SEN BİZİ KALPTENMİ GÖTÜRECEN :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: ÇABUK SÖLE :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyytcokhihoyyyt

hamile işte hamile olmasa çekermi halayları

ay şimdi bayılacam hamilemisin kız akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir

durun sevinmeyiiin belki yanlıştıır valla baaaak boşunaa olur sonraaa...ben zaten inanmıyorum ama içim rahatladı daha 11. günüm sonuçta inşallah varsadaa sağlıklıdıır başka bir sorunum yoktuuuuur nolur yapmayın bak ağlarıııııııım sizi böyle görünce heycanlandım söylemiycektiiiiiiiiiiim yaaaaaa

ABOWWWWWWWWWWWWWWW HAMıŞŞŞŞŞŞ BıZıMM ARNAVUTTTTTTT YUPPPııııııı
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:dance: :dance: :dance::dance: :dance:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

size resmi yüklemeye çalıştım olmadı daha o yetkimi doldurmamışım ne bilim silik çıktı ama bayağı görünüyooooo çok acayip sanki birinin hamile haberini kutluyomuşçasına gibiyiim tuhaaf

KIZM SEN HAMİLESİN İŞTE DAHA NE.. ÖMRÜNDE HİÇ SİLİK ÇİZGİ GÖRDÜNMÜ SEN ..HAMİŞ OLMASAN O ÇZİGİNİ NE İŞİ VAR ORDA delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

valla ben hamileliğe yordum bide sevinmeye başladım bile

:1hug:Şeniz:1hug:Şeniz:sm_cool: inşallah öylediiiiiiiir inşallaaaaah ipeğiiiiim

bak hamileyim de bize yoksa bende seni kızdırırım
suna suna suna suna suna şakkıdı şakkıdı şakkıdı

kıız deli ne bilim çift çızgı çıktııı amaaaaCADIARZUCADIARZU bilmiyorum ilginç tuhaf yok şakadır zannetmiyoruuuum komplo buuu

valla testlerde çift çizgi de hata olacağını zannetmiyorummmm olsaydı eğer yıllarca yaptığımız testlerde bir kere bile olsa çifti görürdük öyle değilmi kızlarr

o duygu biliyorum eğer hala ağlamadıysan geç bile kalmışsın ağla sevinç gözyaşalrı bunlar
allah sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik yaşatsın sana yavrunu sağlıkla kucağına al ve lütfen bizlere dua et :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

oleyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyy sunaaaaaaa hamileeeeeeeeeeeeeee herkes duysunnnnnnnnnn benim can dostum hamileeeeeeeeeeeeeeee benim canım arkadaşım hamileeeeeeeeeeee :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

yok görmedim valla şuanda yanımdaaa çok geç çıktııı zaten sinir oldum hep görmek istediğim birşeydi ahım var valla 9 tane daha y7aptırıcam 3 yılın acısınaaa...
kızlar valla bak tıpben hamilemiyim bilmiyorum pazar gününü bekleseek valla bak
alınmam been kutlama olmasıın boşverin bugünü yaşamamış sayalııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…