Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

TAMAM OZAMAN SEN BOŞ BOŞ MESAJ GÖNDER 100 MESAJIN DOLSUN BİZE TESTİNİ GÖSTER OZAMAN HADİ BEKLİYORUZZ :lepi: :lepi:

YADA ARNAVUTUM SEN KUTLAMAYLA 100 MESAJI DOLDUR CANIM :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

valla testlerde çift çizgi de hata olacağını zannetmiyorummmm olsaydı eğer yıllarca yaptığımız testlerde bir kere bile olsa çifti görürdük öyle değilmi kızlarr

evet haklısııın bende görmedim hiç vallla zaten bunu çerçeveye asıcam inanmıyorumki halaaaa çok komik yaaaaa...

ipeğiiiiiiiiiiim valla inanmıyoruum yani ne biliiiiim sanki biri benimle dalga geçiyoooooooo..ben okadar sakinim ki şuan sanki size bi nisan şakası yapıyomuşum gibii yaa üüüf..
amin amin inşallaaaaah birazdan kendime geliiiir ağlamaya başlarım amaaaa hiç bir değişiklik yok belkide hevesimmi kırıldı kiii

idrar testi geç sonuç verdiği halde silikte olsa pozitif çıkmış bence tıbbi olarakta hamilesin keşke duruda olsaydı görseydi

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

kurban oluruuuuum ben sanaaaaaa yapmaaaaa bak nolur daha pazar günüü bi kanda çıksııııııııınnn..kız ellimi ayağımı titrettiiiiiin.keşke yanımda olsanız sarılsaaaaaaak okadar isterdimkii ışınlansaam yada msn deki gibi kameradan görüşsek hepinizle.sağol can dostum sağol allah razı olsuuuuuuuuuun dilerim hemen arkamdan sen gelirsiiiiiiiiiin dileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiim sonra ipeğim sevdam arzum umutsuzuuuum herkez tüm isteyenler

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

canım şuan şoktasınnnnn çünkü yıllarca istediğimiz ve bir amacımız vardı şuan onu başardın canım o yüzden bir boşluktasın ama için okadar rahatlamıştırkiiiiii hissediyoreummm

arnavutum yada ŞÖyle bır Şey yapalım sen msn de bana gÖster bende arkadaŞlara burdan gÖstereyım testı

o heves hiç geçmiyo ki bi kaç gün sonra görüceksin kendini belli etmeye başlayınca bulantıdan ve uykudan gözünü açamasanda çok mutlu oluyosun ilk şoku atlat hevesinin yerli yerinde olduğunu görüceksin

allah hepinizden razı olsuun beni 1 buçuk yıldır yanlız bırakmadınıııııııızz.sizi çok seviyorum hepiniz kızkardeşim oldunuz iyi ve kötü günde beni hep idare ettiniz...ben herzaman dedim belki hamile kalamadım ama sizin gibi dostlarım oldu herşey değerdii şimdide bebişlerimin artık heryerde teyzeleri vaaaaaaaaar...çok şüküüür ne mutlu bana sizi seviyoruuuuuuuuuuuuuum...

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

amiiiin amiiiiin

aayyy yetiştim.... arnavutummm hamişmişşş..... Rabbim tamamına erdirsin inşallahh....

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

hadi lovesacımm gözün aydınnn.... Darısı diğer arkdaşların başınaa... en kısa zamadna inşallahhh....allahım herzaman böyle kutlamalar nasip etsinn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…