bebek özlemi :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama tamda bizi anlatıyor çok güzel bir şiir
senağlama teşekkür ederim saranur senağlamasenağlama allahım ne olur bir evlat ver ne olur bizi evlatsız bırakma yarabbim

AMİN.işallah ben yeni katıldım pek bir bilgim yok site hakkında ama bende evlat özlemi çekenlerdenim işallah bizede nasip eder mevlam hayırlısıyla allah kimseyi çocuklan imtihan etmesin yarabbim

Allahım isteyen herkeze nasip etsin arkadaşlar yaa bu cocuksuzlugun bu kadar üzücü olabilecegini düşünmemiştim Allah isteyen herkeze 1 an önce hayırlı evlatlar nasip etsin

aminnnn aminnnn aminnnnnnnnnnnnnnn işallahçümlemize nasip etsin.:emir_bebek::emir_bebek:

herkese merhaba uzun zamandır takip etmeme rağmen yeni katıldım aranıza geçmiş tarihlerde açılmış bir başlık ama güncel birşeyler bulabilmek amacıyla yeniden açmak istedim konuyu.Özellikle doktorlar hakkında bilgisi olan paylaşmak isteyen varsa lütfen cevap versin
teşekkürler

slm kızlar bugunde adet olmadım gebelik belirtisi illa göğüs ağrısı olmak zorundamı yaa.bide akıntı için fitil kullandıktan sonra hamile kalan olmuşmuudurr...

ya kızlar dileğim hepiniz için rabbim tez vakşitte saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün evlatlar versin hep dua ediyorum inanın ki bu konuyu kederlinin ısrarı üzerine açtım niyetim sizleri aglatmak degildi ya da üzmek lütfen haklarınızı helal edin

bende yeni katıldım canım aranıza bende çok istiyorum anne olmayı

Back
X