• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek özlemi :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok etkılendım çok zor bır duygu allahım hepımızı gor dualarımızı gerı çevırme AMIN

Allah ım tez zamanda yÜzÜmÜzÜ gÜldÜr.sen bÜyÜksÜn...

sen söylenecek en güzel sözleri de dualrı da yapmışsın inşallah RABBİM tüm hasret çeken biz kullarının yakarışlarını duyar ve kucaklarımıza hayırlı evlatlar almamızı nasip eder.

arkadaşım çok güzeldi bizim gibi evlat hasreti çeken kişilerin duygularını anlatan bir şiir allahım çok duygulandım tez zamanda herkese içinde banada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

cok guzel bır vıdeo. ınanın cok duygulandım.YAPANDAN ALLAH RAZI OLSUN... BIZI ANLATIYO

ama ama duygulanmamak elde değil çok güzel Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin...amin

Allah'ım hepimize yardım etsin çok duygulandım. inşallah bu güzelliği bize de nasip eder. dualarımızı hayırlısıyla kabul eder.

ağlamaktan bir hal oldum,gerçekten kimse bizim ne çektiğimizi anlamıyor.herkes evladını almış,mutlu bi şekilde yaşıyor..kıskanmıyorum ama çok zoruma gidiyor.bebeği olan arkadaşlar umarsızca öpüp kokluyor ve ben bitiyorum,tükeniyorum artık..rabilaleminn ne olur duy sesimizi,haykırışlarımızı..sana iltica eden,sığınan ,senden başka kimsesi olmayan kullarına sen hayırlı,sağlıklı,salih evlatlar nasibeyle..isteyen herkesin yüzünü güldür rabbim ne olur....amiinn:(((

ağlamaktan bir hal oldum,gerçekten kimse bizim ne çektiğimizi anlamıyor.herkes evladını almış,mutlu bi şekilde yaşıyor..kıskanmıyorum ama çok zoruma gidiyor.bebeği olan arkadaşlar umarsızca öpüp kokluyor ve ben bitiyorum,tükeniyorum artık..rabilaleminn ne olur duy sesimizi,haykırışlarımızı..sana iltica eden,sığınan ,senden başka kimsesi olmayan kullarına sen hayırlı,sağlıklı,salih evlatlar nasibeyle..isteyen herkesin yüzünü güldür rabbim ne olur....amiinn:(((

canım inş.en kısa zamanda rabbim bizede hayırlı evlat nasip eder

slm..boğazımda bir düğüm oldu ve gözyaşlarımı tutamadım....Allah'ım yardımcımız olsun inş.....

Merhaba arkadaslar link'i ekleyen arkadas'a cok tessekurler sayiden yazan kisi sanki duygularimiza , yada duygularima tercuman olmus tek kelime ile harikaydi, evlat ozlemi hic birseye benzemiyorum... dilerim rabbim bir gun bizlerede nasip eyler o guzel duyguyu yasamayaa

kızlar hamıleyım ama sızın sıteye gırıp paylasmak ıstedım arkadasın verdıgı vıdeoyu actım aglamaktan bayılacak hale geldım rabbım e actım elımı hepınız adına allah evlat versın de evladın ne oldugunu degıl aslında analıgın ne oldugunu anlayın annem hep oyle derdı evlattan yana benı anlarsın ıcın cız eder emınm rabbımn bıldıgı bır vakıt bır saat vardır moralınızı bozmayın allahın askına sizi cok sevıom emın olun :2::2::sinifsinif:senağlama o yuce allahım hepınızın kucagına verır bır bebede koklar durrursunuz

of ya bende bebek özlemı cekenlerdenmbu steye gırdım ama kımseyle sohbet edemıyorum hep eskı tarıhlerı gosterıyo benımde 3 cu tubbebek deneme ve şuan transverım oldu 5 gunumdeyım sızlerle konuşmak ıstıyorum amaaaa cok zorrrr

slm arkadaşlar bende yenı uye oldum bu sıteye ama bı turlu beceremıyom sohbet etmesını hep eskı tarıh cıkıyo bende sızler gıbı cocuk özlemı cekenlerdenım bu 3 cu tubbebek denemem şu an transver yapıldı 5 gunum inşallah bu sefer tutar varmı aranızda transver olan

slm arkadaşlar bende yenı uye oldum bu sıteye ama bı turlu beceremıyom sohbet etmesını hep eskı tarıh cıkıyo bende sızler gıbı cocuk özlemı cekenlerdenım bu 3 cu tubbebek denemem şu an transver yapıldı 5 gunum inşallah bu sefer tutar varmı aranızda transver olan
su anda nereya yaziyorsun bilmiyorum ama Allah yardimcin olsun

3yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyorum daha öncede hapla korunmuştum. Hipotiroidi ve insülin direnci hastasıyım ancak iki hastalığımda kontrol altında yani şu anda gebeliğe engel değilmiş endokrin doktorum insülin direncinden dolayo pko olmamdan şüpheleniyordu ancak ben vajinal ultrason fobim yüzünden hiç jinekoloğa gidemedim eşimle bebek sevdamız iyice artınca başka çarem kalmamıştı çocuk istiyorsam katlanıp sorunun nerde olduğunu öğrenmeliydim 3 aralıkta gittim süper bi doktor sayesinde bunu başardık ve pko olmadığımı söledi hatta şuan çatlamış bir yumurta görünüyor çalışın dedi ancak 18 aralıkta adet oldum ancak umudumu yitirmedim nede olsa 2 yıldır ilk defa nedenini öğrencektim belki sorun hormondur bi ilaç verir hamile kalabilirim dedim adetin 3.günü hormon tahlillerim yapıldı sorun yok 7 ocaktada progesteron bakılcak buarada eşiminde sorunu yok.Şunuda sölemeliyim doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hayatım boyunca 28 günde bir olan adet düzenim tamamen bozuldu 34 gün civarlarında geliyor ve bu sayı her ay değişiyor ama pko yok.Yumurta oluşuyor ve çatlıyor bakalım progesteron damı sorun.

inşallah hamilesinizdir sonuç nezaman belli olacak

inşallah hamilesinizdir sonuç nezaman belli olacak
slm arkadaşım anasayfadan infertile seçeneğine tıkladığında konuların yer aldığı sayfa açılıyor o sayfanın en alt kısmında solda görüntü düzenle var oradan son mesaja göre seçeneğini işaretle problemin çözülecek inşallah yardımcı olabilmişimdir

Back
X