Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağlamaktan bir hal oldum,gerçekten kimse bizim ne çektiğimizi anlamıyor.herkes evladını almış,mutlu bi şekilde yaşıyor..kıskanmıyorum ama çok zoruma gidiyor.bebeği olan arkadaşlar umarsızca öpüp kokluyor ve ben bitiyorum,tükeniyorum artık..rabilaleminn ne olur duy sesimizi,haykırışlarımızı..sana iltica eden,sığınan ,senden başka kimsesi olmayan kullarına sen hayırlı,sağlıklı,salih evlatlar nasibeyle..isteyen herkesin yüzünü güldür rabbim ne olur....amiinn((
su anda nereya yaziyorsun bilmiyorum ama Allah yardimcin olsunslm arkadaşlar bende yenı uye oldum bu sıteye ama bı turlu beceremıyom sohbet etmesını hep eskı tarıh cıkıyo bende sızler gıbı cocuk özlemı cekenlerdenım bu 3 cu tubbebek denemem şu an transver yapıldı 5 gunum inşallah bu sefer tutar varmı aranızda transver olan
slm arkadaşlar bende yenı uye oldum bu sıteye ama bı turlu beceremıyom sohbet etmesını hep eskı tarıh cıkıyo bende sızler gıbı cocuk özlemı cekenlerdenım bu 3 cu tubbebek denemem şu an transver yapıldı 5 gunum inşallah bu sefer tutar varmı aranızda transver olan
slm arkadaşım anasayfadan infertile seçeneğine tıkladığında konuların yer aldığı sayfa açılıyor o sayfanın en alt kısmında solda görüntü düzenle var oradan son mesaja göre seçeneğini işaretle problemin çözülecek inşallah yardımcı olabilmişimdirinşallah hamilesinizdir sonuç nezaman belli olacak