Bebek özlemiimm...!

KOKUNNHUZURR

Minik mucizem‍‍‍
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
785
420
323
Denizli
Kızlar merhaba
Ben 1,5 yıllık evliyim çok mutluyum şükür eşimden yana bi sıkıntımda yok yanlız birr buçuk yıldır hiç korunmadık bebegimiz olmadı doktorlara gittim eşimdede bndede sorun yok doktor sizin çocugnuz olur bekleyin sabredin diyor ama beklemek çok zor morelim bozuk aklımdan çıkaramıyorum kafamdan atıp akışına bırakmak istiyorum bana yol gösterin ne yapayım bu ay doktora gitmedim ovulasyon testi ile takip edecegim.Aklımdan nasıl çıkaracagım bebegi her dakika aklımda sinir stres eminm bu etkiliyor ama kafamı toparlayamıyorum.

Kızlar merhaba
Ben 1,5 yıllık evliyim çok mutluyum şükür eşimden yana bi sıkıntımda yok yanlız birr buçuk yıldır hiç korunmadık bebegimiz olmadı doktorlara gittim eşimdede bndede sorun yok doktor sizin çocugnuz olur bekleyin sabredin diyor ama beklemek çok zor morelim bozuk aklımdan çıkaramıyorum kafamdan atıp akışına bırakmak istiyorum bana yol gösterin ne yapayım bu ay doktora gitmedim ovulasyon testi ile takip edecegim.Aklımdan nasıl çıkaracagım bebegi her dakika aklımda sinir stres eminm bu etkiliyor ama kafamı toparlayamıyorum.
Bu kadar takıntı yapmak iyi değil oluruna bırak beklemediğin bir anda kavuşursun inşallah.

Kızlar merhaba
yaş kaç?

Maalesef takmamak elde değil ve çok zor.1 yıldan sonra dr lar bazı tedaviler uyguluyorlar.Başka bir dr a mı görünseniz.Sonuçta çok takıncada bazı hormonlar etkileniyor ve buda gebeliği engelliyor

Yaşnız çok küçük ve evliliğiniz çok yeni.biraz akışına bırakın evliliğinizin keyfini çıkarın.doğal akışında olur ama kaygı duymayın.
bir de bebek çok büyük sorumluluk.bebekten sonra hayatınız 180 derece drğişecek .bu nedenle evliliinizin keyfini çıkarın sonra birbirinize zaman ayırın, bebekten sonra eşlerin birbirine zaman ayırması zorlaşıyor.

daha yaşın küçük, bir sorun da yokmuş, olur elbet.
gez toz, yalnızlığın, evliliğinin tadını çıkar.

Çokk haklısınız gerçekten bunu yapmak çok istyrum sadece 1 hafta eeşim gündüz çalışırken bunu yapabiliyruz 3 vardiya sonraki 2 vardiyada bn ynlız oluyorum öyle çok arkdaşımda yok inş eşim gündüz çalışacak bir iş bulur eminim biraz daha rahatlıyacagım.

Maalesef takmamak elde değil ve çok zor.1 yıldan sonra dr lar bazı tedaviler uyguluyorlar.Başka bir dr a mı görünseniz.Sonuçta çok takıncada bazı hormonlar etkileniyor ve buda gebeliği engelliyor

klomen kullandım ilk ay olmadı bu ay ikinciye gitmedim çünkü çok erken diye dşnyrum tedavi için zaten doktorumda kullanmamı istemedi çünkü herşeyim normal. 2 doktor degiştirdim bu doktorum çok iyi o yüzden degiştirmeyi düşünmedim rahim filmim filan temiz canım

Yaşnız çok küçük ve evliliğiniz çok yeni.biraz akışına bırakın evliliğinizin keyfini çıkarın.doğal akışında olur ama kaygı duymayın.
bir de bebek çok büyük sorumluluk.bebekten sonra hayatınız 180 derece drğişecek .bu nedenle evliliinizin keyfini çıkarın sonra birbirinize zaman ayırın, bebekten sonra eşlerin birbirine zaman ayırması zorlaşıyor.

evet bebek büyük bir sorumluluk bazen bu yükü kaldırabilirmiiyim diyede dşnyrum zaten çalışıyorum şimdi bile vakit ayıramıyoruz bile eşim vardiyalı galiba en dgrusu herşeyi bırakıp korunmadan hayatımızı devam ettirmek

klomen kullandım ilk ay olmadı bu ay ikinciye gitmedim çünkü çok erken diye dşnyrum tedavi için zaten doktorumda kullanmamı istemedi çünkü herşeyim normal. 2 doktor degiştirdim bu doktorum çok iyi o yüzden degiştirmeyi düşünmedim rahim filmim filan temiz canım[/QUOTE]

O zaman bekle canım biraz daha .Kafanı dağıtacak işlerle meşgul ol.Bende aynı durumdayım ama yaşımdan ötürü acele ediyorum senin öyle bir durumunda yok Rabbim tez vakit nasip eder inşallah KOKUNNHUZURR KOKUNNHUZURR

1,5 sene korunmadınız ve bebek olmadı doktor da olur dedı gonderdı sızı o doktora slm mı soyleyın... 3 senelık evlıyım hatta uc seneyıde gectık bızımde hıcbır problemımız yok fakat hala bebek olmadı.. demem o kı tedbırı elden bırakmayın ve ne gerekıyosa yaptırın... tahlıller yapıldı mı hangı tahlıller yapıldı hem esınıze hem sıze? yumurtalık takıbınız yapıldı mı? hsg (rahım fılmı) cekıldınız mı? adet duzenınız nasıl ? vs vs.... oyle sızın hıcbırseyınız yok dıyıp gondermek olmaz..

edıt; ben sadece ılk mesajınızı okuyup yorum yazdım rahım fılmı cektırmıssınız.. sımdı gordum

klomen kullandım ilk ay olmadı bu ay ikinciye gitmedim çünkü çok erken diye dşnyrum tedavi için zaten doktorumda kullanmamı istemedi çünkü herşeyim normal. 2 doktor degiştirdim bu doktorum çok iyi o yüzden degiştirmeyi düşünmedim rahim filmim filan temiz canım

O zaman bekle canım biraz daha .Kafanı dağıtacak işlerle meşgul ol.Bende aynı durumdayım ama yaşımdan ötürü acele ediyorum senin öyle bir durumunda yok Rabbim tez vakit nasip eder inşallah KOKUNNHUZURR KOKUNNHUZURR [/QUOTE]

Sagol cnm rabbim isteyen herekesin kucagına aza noksansız saglıklı sıhhatli versin siz kaç yaşındasınız sizin probleminiz var mı peki

Sorun yokmuş bin şükür deyip denemek ve dua etmek lazım bence
1,5 yılda çok uzun bir süre değil
Allah hayırlısıyla nasip etsin

Eşin vardiyalı çalışıyormuş

Belki denk gelmemiştir

Çok fazla düşünmeden hayatın akışında yaşayın kendinize bir meşgale bulun

Kafa başka şeyle meşgul olunca daha kolay oluyor

1,5 sene korunmadınız ve bebek olmadı doktor da olur dedı gonderdı sızı o doktora slm mı soyleyın... 3 senelık evlıyım hatta uc seneyıde gectık bızımde hıcbır problemımız yok fakat hala bebek olmadı.. demem o kı tedbırı elden bırakmayın ve ne gerekıyosa yaptırın... tahlıller yapıldı mı hangı tahlıller yapıldı hem esınıze hem sıze? yumurtalık takıbınız yapıldı mı? hsg (rahım fılmı) cekıldınız mı? adet duzenınız nasıl ? vs vs.... oyle sızın hıcbırseyınız yok dıyıp gondermek olmaz..

edıt; ben sadece ılk mesajınızı okuyup yorum yazdım rahım fılmı cektırmıssınız.. sımdı gordum

eşim spermiogram testi yapıldı bnm de hormon testi filan yapıldı hsg çekildi yumurta takibi yapıldı her ay 28 günde adet oulrum düzenli yani yumurtam büyüyr çatlıyor her ay iki yumurta oldugunu gördük eşim zinco birde e vitamini ilacı içiyor .

Sorun yokmuş bin şükür deyip denemek ve dua etmek lazım bence
1,5 yılda çok uzun bir süre değil
Allah hayırlısıyla nasip etsin

Allhıma bin şükür yok rabbim isteyyen herkese versin eşim çok isteyince bnde ister istemez üzülyrum. allahım el açan kullarını geri çevirmez hep dua ediyroum.

Eşin vardiyalı çalışıyormuş

Belki denk gelmemiştir

Çok fazla düşünmeden hayatın akışında yaşayın kendinize bir meşgale bulun

Kafa başka şeyle meşgul olunca daha kolay oluyor

Eeewet denk gelmemiş olabiir inş bunu başarabilirim kafamı dagıtsam eminim olacagına :)

eşim spermiogram testi yapıldı bnm de hormon testi filan yapıldı hsg çekildi yumurta takibi yapıldı her ay 28 günde adet oulrum düzenli yani yumurtam büyüyr çatlıyor her ay iki yumurta oldugunu gördük eşim zinco birde e vitamini ilacı içiyor .
hıh aynı bız.. bızımde oyle uc seneyı devırdık halaaa tık yok.. yınede yumurtlatıcı ılaclar catlama ıgnelerı vs de denedık yıne tık yok asılama oldum yıne tık yok anlıyacagın yok yok yokkkk tek yol tup bebek sanırım bu arada bende 25 yasındayım.. ısın pesını bırakma derım ben

ilk önce Allah gönlünüze göre versin diyorum. Rabbimin vardır bir bildiği ve en doğru zamanda mutlaka bebiş gelecektir. şükret ki sorununuz yok. benim sana tavsiyem yaşın daha çok küçük. yani aceleyle çocuk yapma düşüncesine girip de strese sokmayın kendinizi. evlendiğinizden günden beri korunmadığınıza göre hep kafanızda bu düşünce varmış. akışına bırakın illa ki olur gezin tozun işinize odaklanın eşin bu sırada iş baksın hem. eğer ki iş değişikliği olursa 1 ay maaş alamayacak bu sürede çocuk olmazsa iyi olur doktor kontrolleri falan masraf çünkü. kenara para koyun birikim olur hem yani çocuk olacak diye en güzel yıllarınızı strese sokmayın. sevişmeyi aşk için yapın çocuk için değil. bak o zaman nasıl farkedecek. ben 29 yaşındayım 5 aylık evliyim bana başladı millet ee yaşında çok ufak değil bekletme çocuğu diye. evet istiyoruz ama evliliğimide yaşamak istiyorum çocuk nasip işi. hayatın değişecek.

O zaman bekle canım biraz daha .Kafanı dağıtacak işlerle meşgul ol.Bende aynı durumdayım ama yaşımdan ötürü acele ediyorum senin öyle bir durumunda yok Rabbim tez vakit nasip eder inşallah KOKUNNHUZURR KOKUNNHUZURR

Sagol cnm rabbim isteyen herekesin kucagına aza noksansız saglıklı sıhhatli versin siz kaç yaşındasınız sizin probleminiz var mı peki[/QUOTE]

Amin canım aminn.Ben 30 yaşıma basıcam 1 ay sonra.19 aylık evliyim sorun pko.Bende klomen + çatlatma iğnesi ile 7 ay tedavi gördüm ama olmadı maalesef yani oldu ama kimyasal ile sonuçlandı.dR um ondan sonra gelme seninki stresten kendin gebe kalıcaksın dedi ama daha tık yok.3 ay dinlendim bir daha ki ay daha uzman bir dr a görüneceğim bakalım o diyecek

daha çok gençsiniz, neden doktorlarda ilaçlarda arıyorsunuz ki bebeği.
siz sakin olun, normal hayatınıza devam edin.
sağlık kontrolü de yaptırmışsınız, kafanızın rahatlaması gerekir bundan sonra.

Back
X