Bebek özlemiimm...!

Sende istediginde olmayinca kafaya takanlardansin benim gbi benimde 1.5 yil oldu ben alistim artik takmiyorum dusunmuyorum en son coook umitlenip husrana ugrayinca artik yeter hirpalamak ve aylari acaba diye gecirmek yerine mutlu olacagim dedim bu ay yine beklicem ama yine kendini kaptirmadan... kendine bi sure sec mesela deki 6 aya kadar olacak ve bekleme. Ben oyle yapiyorum allahim gonlune gore versin.

Ewet cnm takıyorum ama takmıcm artık takipte etmicem rabbim hepimize bu güzell duyguyu yşattsınn.

Merhabalar, be

Merhaba canım,bende senin gibiydim,tek fark ben 32 yasındayım,1bucuk sene çocuk için deli oldum.ne eşimde ne bende sorun vardı.her ay hüsranla geçiyodu.çok kafama takıyodum,1senenin sonunda aşılama yaptık,oda olmadı .. Sonra eşimle karar aldık olursa olur olmazsa allahın takdiri..2ay kafama takmadım..çok şükür allahım hediyemi gönderdi..stres yapma diyorlarys gerçekten doğru..kafanı dağıtmaya bak..ummadıgın anda sende hamile kal inşallah..allah gönlüne göre versin...

Senin adına çok sevindim cnm saglıklı sıhhatli aza noksansz kucagına al bebişini :).bnde takmıcam artık bunu sizin desteginizle kafama koydum

Canım bende 22 yaşındayım ilk evlendiğim ay dış gebelik ve hüsranla sonuçlanan bir gebelik yaşadım. Allaha dua ettim hep ne olur evliliğimin 2. yıl dönümüne ya bebekli yada hamile olarak gireyim diye..Daha sonra bekleme süresi derken korunmayı bıraktık bu kez tiroid kanserinden ameliyat oldum.. Benim tüplerim zaten sorunlu birde TSH alt üst oldu tabi hepsini atlattık bebiş gelmiyordu..Kadın doğuma randevu aldım nasılsa ne varsa ortaya çıkacak diye ben geniş geniş takılıyodum gittiğimde hamile olduğumu öğrendim ve 4 gün sonrada yıl dönümümüz var..Rabbim hepinizin kucağını ve göbişini doldursun en fazlasından inşaALLAH :KK66:

Ayy cnm çok sevindim rabbim kucagına almayı naasip etsin inş amin cnm isteyen herkese versin işin sırrı kafayı takmadan hayatnı yaşamakta

Evlendigimde 22yasindaydin 2ay sonea 23yasina grdim su anda 25yasindayum bence vakit kaybetme derim tabiki hersey Allahtan vakti var ama bekli sebep olur bende ilk gtgimde birseyin yom dedilrr esimde gtti noraml dediler 1sene bekledik yine gttim rahim filmj noraml hormon degerim normal ama halen olmadi nerseyse 3 senelik evliyiz rahim icin ofis olacam kamera ile baklicak onun disinda mutlaka bir sorun oldgunu dusuyrm ama var ama doktorlar tam olarak teshis koyamiyorlar
Gecen ay ignli asilama olacagim die doktor dogum kontrol hapi verdi bana vucuduma hormon yukleycez dedi bu ay adetin 3.gunu kan verdim degelrim hep yukselmis tepe taklak olmus ben iki aydir pcomuym pcomuyum die dusunup duyorum aratsryorum sanirm ya hap yada bu dusunce benim hormonlarimida etkilemis her zaman buyuyen bir iki yumrtam olurdu bu ay hic yom doktora sorym neden yumlsemis ki dior resmen kendi kendimin doktoru oldum kimse net bir aciklama yapmyor dedim dogum kntrol hapindan sonucya yumrrlari baskiliyor neden ultrasyona pcos yazdiniz diorm bie suru yumurtan var istedgimizde bu dir polikistik overmiyim diorm.kistin yok kafam allak bullak oldu vala yani aslinda doktorlarda varsayinlar.ile konsuyor emin degiller.hic birseyden yada bana emin olani demek gelmdi arrik bilemyecgim bu arafa uc kere asilama oldum ikincisinde hamile kaldim ancak dustu

cnm bnm neler olmuş öyle bn öle doktorla karşılaşmadım hiç doktorum iyi şükür öyle dşnyrum inş seninde bebegin olur rbbim ikmizinde göbüşünü doldrsun en kısa zmnda. hamişş olursnn yaz cnm destek olalım inş birbirimize

Valla bebek ozlemi bendede var.iki kaybim var.29 yasindayim..Allah isteyen herkesede banada nasip etsin en kisa zamanda insAllah.Amin..
,

amin cnm rabbim gönlümüze göre versin

Canlarim benim ya sizde benim gibi Üzgün ve o kadarda umutlusunuz elden bisey gelmiyor ki ama biz ne yaparsak yapalim vakti gelmeden olmucak galiba çünkü bu allahin takdiri ...dua etmekten baska elden bişey gelmiyor bu gece hurmetine rabbim dualarimizi kabul eylesin
saglikli hayirli evlatlar versin
- allahim sen buyuksun, sen bu kullarinin kalbini ferahlat , evlat hasretiyle yanan kardeşlerimizede ve bizlerede en hayirlisindan nasip et insallah...sana isyan etmekden korkuyoruz allahim sen isyan ettirmeden günaha girdirmeden yüzümüzü, ruhumuzu güldür "saglik nedeniyle bebegi olmayanlara safi sıfatınla sifa ver , saglikli olupda olmayan kardeşlerimizede vakti uzunsa vaktini kisalt yüzlerini güldür... (aminnnn....)

aminn cnm çok içten dua etmişsin rbbim isteyen herkese nasip etsin

benim 2 sene cocuğum olmadı hep doktorlara gittim ama bişeyiniz yok dediler bi düşük yaptım sonra bebeğim oldum.
inşallah rabbim sana da nasip eder üzülme ne olur :(

benim 2 sene cocuğum olmadı hep doktorlara gittim ama bişeyiniz yok dediler bi düşük yaptım sonra bebeğim oldum.
inşallah rabbim sana da nasip eder üzülme ne olur :KK43:

mayısta tam iki sene olacak inş yılbaşında güzel haberi alırım üüzülmyrum cnm sizin destginiz beni çok muttlu etti

Evet daha anlatmadiklarim var tabi bende bir tane guzel.sole net aciklayici bir doktor istyorum bakalim hepsi ayri tedavi uygulyor insanin kafasi kasryor bir prof var arkdsin annesini amaliyat etti bir ona gidym diorm unv hastnesinde birde asete yakin hormon kani vercem tekrar dusuk yaparkende olendoktorlra denk geldim ki azaralandim resmen Allaha havale ettim hangi birini yazacaksin buraya insallah amin canim

Kızlar merhaba
Ben 1,5 yıllık evliyim çok mutluyum şükür eşimden yana bi sıkıntımda yok yanlız birr buçuk yıldır hiç korunmadık bebegimiz olmadı doktorlara gittim eşimdede bndede sorun yok doktor sizin çocugnuz olur bekleyin sabredin diyor ama beklemek çok zor morelim bozuk aklımdan çıkaramıyorum kafamdan atıp akışına bırakmak istiyorum bana yol gösterin ne yapayım bu ay doktora gitmedim ovulasyon testi ile takip edecegim.Aklımdan nasıl çıkaracagım bebegi her dakika aklımda sinir stres eminm bu etkiliyor ama kafamı toparlayamıyorum.
Bence başka doktorlarada gitmelisiniz bir doktora bakmaz bu işler

Kızlar merhaba
Ben 1,5 yıllık evliyim çok mutluyum şükür eşimden yana bi sıkıntımda yok yanlız birr buçuk yıldır hiç korunmadık bebegimiz olmadı doktorlara gittim eşimdede bndede sorun yok doktor sizin çocugnuz olur bekleyin sabredin diyor ama beklemek çok zor morelim bozuk aklımdan çıkaramıyorum kafamdan atıp akışına bırakmak istiyorum bana yol gösterin ne yapayım bu ay doktora gitmedim ovulasyon testi ile takip edecegim.Aklımdan nasıl çıkaracagım bebegi her dakika aklımda sinir stres eminm bu etkiliyor ama kafamı toparlayamıyorum.
Hiç ovulasyon testini denediniz mi?

Evet daha anlatmadiklarim var tabi bende bir tane guzel.sole net aciklayici bir doktor istyorum bakalim hepsi ayri tedavi uygulyor insanin kafasi kasryor bir prof var arkdsin annesini amaliyat etti bir ona gidym diorm unv hastnesinde birde asete yakin hormon kani vercem tekrar dusuk yaparkende olendoktorlra denk geldim ki azaralandim resmen Allaha havale ettim hangi birini yazacaksin buraya insallah amin canim

nerde oturuyorsunuz umarım iiyi bi doktor bulursun cnm

3,cü doktorum denizlide sebepsiz infertileye bakan özel bi doktora gidiyorum mehmet ince

ovulasyon testi yeni geldi aldım cnm onuda deneyecegim
Bazı insanların ovulasyon günü normal ortalamadan farklı oluyo çünkü adet gününde ovulasyon olan insanlar var.. Belki o yüzden denk getiremiyosunuzdur.. Mutlaka kullanın.. Burda bi konu var onunla ilgili orayı takip edin arkadaşlar testi okumanız konusunda da yardımcı olurlar.. İnşallah gönlünüzden geçen olur :)

Bazı insanların ovulasyon günü normal ortalamadan farklı oluyo çünkü adet gününde ovulasyon olan insanlar var.. Belki o yüzden denk getiremiyosunuzdur.. Mutlaka kullanın.. Burda bi konu var onunla ilgili orayı takip edin arkadaşlar testi okumanız konusunda da yardımcı olurlar.. İnşallah gönlünüzden geçen olur :)

Sagol cnm kullanmaya başlayacagım takip edrim mutlaka

Dur bakalım daha 1buçuk yıl olmuş

bklemenin ne kdar zor oldugunu bnm gibi olan arkdaşlar bilir zaten cnm .

Back
X