- Konu Sahibi KOKUNNHUZURR
Sende istediginde olmayinca kafaya takanlardansin benim gbi benimde 1.5 yil oldu ben alistim artik takmiyorum dusunmuyorum en son coook umitlenip husrana ugrayinca artik yeter hirpalamak ve aylari acaba diye gecirmek yerine mutlu olacagim dedim bu ay yine beklicem ama yine kendini kaptirmadan... kendine bi sure sec mesela deki 6 aya kadar olacak ve bekleme. Ben oyle yapiyorum allahim gonlune gore versin.
Ewet cnm takıyorum ama takmıcm artık takipte etmicem rabbim hepimize bu güzell duyguyu yşattsınn.
Merhabalar, be
Merhaba canım,bende senin gibiydim,tek fark ben 32 yasındayım,1bucuk sene çocuk için deli oldum.ne eşimde ne bende sorun vardı.her ay hüsranla geçiyodu.çok kafama takıyodum,1senenin sonunda aşılama yaptık,oda olmadı .. Sonra eşimle karar aldık olursa olur olmazsa allahın takdiri..2ay kafama takmadım..çok şükür allahım hediyemi gönderdi..stres yapma diyorlarys gerçekten doğru..kafanı dağıtmaya bak..ummadıgın anda sende hamile kal inşallah..allah gönlüne göre versin...
Senin adına çok sevindim cnm saglıklı sıhhatli aza noksansz kucagına al bebişini :).bnde takmıcam artık bunu sizin desteginizle kafama koydum