Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar canım geçmiş olsun, ne kadar yakınmış yani kaç mm? Progestan günde kaç kere, Serklaj vs görüşüldü mü? İlk gebelik miKızlar merhaba 14+6haftalik gebeyim bebeğim rahim ağzina çok yakınmış. Progestan başlayacagim bugün ama merak ediyorum varmi böyle sorunu olan nasil geçti sürekli dinlenmemmi gerekiyo
İlki dıs gebelikti ama dis gebelikten sonra cok erken hamile kaldım ne kadar yakın oldugunu progestan gunde kac kere falan hicbisey soylemedi eczane sadece gunde bi kere dedi doktor vajinadan alcaksin dedi zaten hamileligimin en basindan beri bel agrimda vardi kanama olmadigi icin doktor bisey yapmadi bugun bebegin cok asagida dedi korktum yaMerhabalar canım geçmiş olsun, ne kadar yakınmış yani kaç mm? Progestan günde kaç kere, Serklaj vs görüşüldü mü? İlk gebelik mi
Korkma canım inşallah sağlıkla ilerlerİlki dıs gebelikti ama dis gebelikten sonra cok erken hamile kaldım ne kadar yakın oldugunu progestan gunde kac kere falan hicbisey soylemedi eczane sadece gunde bi kere dedi doktor vajinadan alcaksin dedi zaten hamileligimin en basindan beri bel agrimda vardi kanama olmadigi icin doktor bisey yapmadi bugun bebegin cok asagida dedi korktum ya
Canım benim 20. Haftada 33 mm ölçtü doktor normal mi normalde kaç olmalı bilmiyorumKorkma canım inşallah sağlıkla ilerlerbenim 20. Haftada 7 mm ölçüldü acil Serklaja alındım, doktor aşırı bir düşüklük görmemiştir o zaman sadece günde 1 progestan verdiyse
sen kaçıncı haftadasın ultrason görüntüsü de veriyorlar bazen orda da belki yazmıştı kaç mm olduğunu inşallah hiçbir sorun olmadan kucağına alırsın
![]()
Şuan ben de 25. Haftamdayım 42 mm ölçüldüCanım benim 20. Haftada 33 mm ölçtü doktor normal mi normalde kaç olmalı bilmiyorum
İyi sizin gayetŞuan ben de 25. Haftamdayım 42 mm ölçüldü
Ne zamandır gitsem hep 40 larda ölçülüyor hiç açıklık olmazsa normal doğuramazsam diye korkuyorumİyi sizin gayet
Açıklık ile rahim ağzı uzunluğu farklı şeyler aslında. Siz ferah tutun kendinizi. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsunNe zamandır gitsem hep 40 larda ölçülüyor hiç açıklık olmazsa normal doğuramazsam diye korkuyorum![]()
25 altı sıkıntılı diye biliyorum canım 33 iyi bence :)Canım benim 20. Haftada 33 mm ölçtü doktor normal mi normalde kaç olmalı bilmiyorum
Yine doktorun daha iyi bilir belki biraz daha kısıtlı yaşayabilirsin haftan daha küçük olduğu için önlem olarakCanım benim 20. Haftada 33 mm ölçtü doktor normal mi normalde kaç olmalı bilmiyorum
Benim de 20. Haftamda 32 mmdi. Gündelik hayatıma devam ettim ev işi vs. 25+6da muayenede 26 mm ölçüldü ve 8 haftadır sıkı takip+tedavideyim. Belki doktorunuza bir danışmak isteyebilir, hareketlerinizi kısıtlayabilirsiniz :)Canım benim 20. Haftada 33 mm ölçtü doktor normal mi normalde kaç olmalı bilmiyorum
Canım benim 23. Haftada 34 ölçtü doktor sorun yok dedi cuma tekrar randevum var bende sıkı takip ediyorum çok iş yapmıyorum bebeklerimiz sağlıkla doğsunda gerisi önemli değilBenim de 20. Haftamda 32 mmdi. Gündelik hayatıma devam ettim ev işi vs. 25+6da muayenede 26 mm ölçüldü ve 8 haftadır sıkı takip+tedavideyim. Belki doktorunuza bir danışmak isteyebilir, hareketlerinizi kısıtlayabilirsiniz :)
biraz normalin altı hareket kısıtlılığı getirebilir doktorunuzCanım benim 20. Haftada 33 mm ölçtü doktor normal mi normalde kaç olmalı bilmiyorum