bebek rahımde hareket edıyor normalmı

Babysmom

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
309
220
18
37
kızlar yıne ben 23+5 deyiz suan bebek co hareketlı bu aralar bayaga oynuyor ama bugun bır tuhaf dırek rahmımde oynuyor devamlı yanı tekme de rahımde atıyor hareketlerıde orda bır an cıkıverıcekmıs gıbı gelıyor o hareket ettıkce tuvaletım gelıyormus gıbı oluyor sanırım ıdrar keseme baskı yaptıgı ıcın.bukadr aşahıda hareket etmesı normalmi sizde de olan bırseymı bu saatlerdır yukarı cıkmadı endıslenmeye basladm

Rahimde derken rahim ağzını mı kastettiniz anlamadım? Benimde bazen cok aşağıda hareket ediyor ve evet sık sık tuvalet sıkıntısı oluyor
Dr uma sordum normal bir durum dedi zaten artık şimdi de göbek deliğime dayanmış durumda aman sağlıkla kucağımıza alalım da

Rahim derken ? Zaten orda? Sen rahim girişinden bahsediyorsun galiba?Çok normal bir durum o zaman çünkü çoğu kadın bunu yaşar korkulacak bişey değil yani. Dönüyordur

Canım aynı şeyi uzun zamanfır yaşıyorum hatta dışardan elimi koyunca göbeğimin baya altı oynuyor . Benim bebişin kafası erken döndü yukarda ayaklarını vuruyor altta ellerini oynatıyor . Bazen baskı yapıyor sanırım acayip tuvalet hissi oluyor sanki saatlerce çişimi tutmuşum gibi

Rahim dedim cunku evet vajınama baskı oluyor ve gobek delıgımın bayaga altında elımı koydugumda bıkını bolgeme denk gelen yerde kıpırdıyor dun yattıgımda bıraz sol bosluguma dogru geldı aklım cıkıyor ya bırdey olucak dıye ılk gebelıgımde hıc boyle seyler yasamadım doktorumu arayıp aramamaktada terettut ettım ama kendı kendıme de cocuga allah korusun bırsey olsa hıc kımıldamaz hareketlerı azalır yanı hreket etmesi ıyı bırsey dıye telkın edıyrm ama sızde bıyle soyleyınce daha bır eahatladım aagolun kızlar

Çok nadir de olsa benimki de yapıyor. Artık neresidir bilemem ama özellikle aşağıdan sıkıştığı zaman (vajinama hiç baskı yapmadı ama) bikini bölgesinin sağ ve sol taraflarına baskı yapıyor, ayaklarıdır diye düşündüm hep -ki daha dönmemiş zaten.

Bence endişelenmeyin çünkü benimki de zaman zaman bikini bölgesinde kıpırdıyor, zannediyorum ki normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…