Bebek Beslenmesi Bebek reflusu ve uyumasi icin paranox fitil

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Mlhfb

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
11
0
6
33
Iyi gunler 70 gunluk bir bebegim var dogdugundan beri kusuyor.35 gunlukken gaviscon infant kullanmaya basladik fayda gormeyince zantac suruba gectik.suan onu kullaniyoruz ayrica sutume ve mamaya bebelac thickener katiyoruz gunde 2 kere.ayrica kolik bir bebek metsilden biraz fayda gorduk.kustukca emmek istiyor sutum yetmediginde milupa veriyordum acaba ar mamalara mi gecsem ya da bebelac nutrikonfor mu alsam bi de son olarak kizim mideden hep huzursuz oldugu icin uyku sorunumuz var bir turlu uyumuyor saatlerce uğraşıyorum uyudu diyorum mide bulaniuor uyudu diuorum gaz geliyor uyaniyor.yiprandim yoruldum artik.bir hafta onca paranox fitil aldim 3gun kullandim bir gun durdum 3 gun yine kullandim ama ara verdigim gun sabahliuoruz uykuya dalmasi mumkun olmuyor.sorum su ki acaba sürekli kullaninca ne olur bagimlilik yapmasi icin araliksiz ne kadar kullaninca olur.bebegim uykusuzluktan gozleri kipkirmizi oluyor.tek careyi fitilde buldm.ama korkuyorum aksamlari yarim fitil.bu konuda bana yol gösterin lutfen.

Reflüsü varsa ar mam kullanın fitil yerine internetten süpürge sesi veya fön makinesi sesi açın uyuyacaktır

Benim bebegimede bir dr zantac vermisti reflu diye cocuguma 1 cay kasigi icirdim cocuk nefes alamadi bagirmak istedi bagiramadi neden boyle yaptigini anlayamadim sonra tesadufen tadina baktim iggggrenc aci sizde vermeyin baska bisey yazsin dr cocuga iskence gibi benim bebegimde gaz sancisi var hamakta sallarim hep ve fon makinasi cok iyi bir yöntem

Salincak var bizde de hic faydasi olmadi.evet zantac tadi igrenc ben de baktim ama fayda goren cok kisi var diye bir ay kullanmayi dusundum.zaten etkisi olmazsa lansor verelim dedi doktor.teşekkürler

Maalesef o seslerini etkisi bitmek uzere anlık sakinlestiriyor
Evet ne yazıkkı öyle ama bazen öyle çaresiz bırakıyor ki elim ayağım oluyor o ses uykuya dalabılıyor bazende ses bitince uyanıyor bazen uyanmıyor

Ne zaman gecti sizin reflu.ilaclardan fayda gördünüz mu

Ne zaman gecti sizin reflu.ilaclardan fayda gördünüz mu
Canim bize reflu teshisi koyan doktor cocuguma sacma sapan teshisler koyup degisik ilaclar denemeye basladi hatta abartip 2 aylik bebegime emmeden kesip mama baslamami soyledi bende baska dr gittim bebegimde her bebekte olan seviyede reflu oldugunu zamamla gececegini bebegimde gaz sancisindan baska bisey olmadigini soyledi zaten reflunun en buyuk belirtisi kusma benim bebegimde kusma yoktu yani kisacasi hic reflusu yokmus o igrenc ilaclari bosuna icirmisim dusundukce dr sinir oluyorum hala simdi 5 aylik biraz daha iyi sukur ayrica bebisinize mama vermeden kilosunu takip etsenizde mamayi ona gore verseniz mamalarda hazmi zor belki ondan rahatsiz oluyodur bebisiniz

Kusmasi için bi bilgim yok canım da benim kızım da suan 1.5 yaşında geçmiş 3 aya kadar bende fitil kullandim ilk 1 yasa kadar başka marka kullandım çoook iyi geliyordu uykusuna uzun uyurdu rahatlardi gaz problemimiz coktu 1 yaştan sonra paranox a geçiş yaptım oda iyiydi hiç ama 1 yasa kadar yarım yarım ver

Uyumasi icin fitil verildigini ilk kez sizlerden duyuyorum doktorlar son care düşmeyen inatçi ateşte fitili verirler lütfen daha dikkatli kullanın Allah korusun bakin üc cocuk büyüttüm hiç fitil kullanmadım ve inanin hicbir doktor özel olsun devlet olsun sağlik ocagı olsun bana fitil vermedi

Bence başka bir çözüm arayın doktorunuza danışın uyku için bitkisel damlalar varmış onları araştırin

Uyuması için derken direk uyku çaresi değil tabiki fitili zaten kızım 2 aylıkken 40a çıkmış ateşi düşmesi için vermişti ve zararindan çok faydasını gördüm walla hicde ilaç kullanmadım şimdiye kadar kızıma calpol ve fitil kullandım o kadar suan fitili artık kullanmıyorum ama

Ne kadar aralıklarla kullandınız fitili bir de önceki kullandıgınız fitilin adı ne.beni perişan ediyor bu durum fitil sayesinde uyuyup kalmazsa sabaha kadar uyudu diyorum 5 dk sonra uyanıyor mide bulantısı ve gazdan..bagımlılık yapar diyorlar korkuyorum ama başka çare bulamadım

Kardeşim ne kullaniyon ve ne sıklıkta kullaniyorsunda bağımlılık yapacak bazı insanlara şaşırıyorum sen bakma doktoruna söyle bebeğin kaç aylık ilk önce onu söyle bitnm. Ben çok daha küçükken bazen iki günde bir olarak 1 hafta kullanıyordum sonra bırakıyordum çocuk ne zmn hasta olacağına ateşine huysuzlandiginda hissettiginde 1 tanesi 2 ye böl yarısını sabah yarısını da akşam ver yeter

Kızım 80 günlük biZim ateş filan YOk sadece paranoxta sakinleştirici etkisi sayesinde uykuya dalabiliyor akşamları yarım yapıyorum 3 gün üstüste yapıp bir gün ara 4 gün üstüste yapım bir gün ara verebiliyorum acaba etkisini kaybeder mi ya da ateşi olduğunda faydası olmaz mı diye korkuyorum

Fitil vermeyince huysuzlasiyormu yani gazı mi oluyo veriyon canım.. ya biraz daha arayla yap seninde dediğin gibi vücut kendiliğinden sakinlesmeyi öğrensin

Sakinleştirici için int. Ninni uygulaması aç kısık sesle yanına koy faydasını göreceksin ama ağrısı sancısı varsa bi fitil yerine de calpol ver

Fitil vermeyince huysuzlasiyormu yani gazı mi oluyo veriyon canım.. ya biraz daha arayla yap seninde dediğin gibi vücut kendiliğinden sakinlesmeyi öğrensin
Keşke öğrense ama hem mide hem de gaz geçmediği sürece çok zor bu sefer kesin uyudu diyorum ama aniden gözlerini açıyor kaldırıp kucağıma alınca büyük adam gibi ağzından gaz çıkarıyor karnı doyduktan 3saat sonra bile çıkarabiliyor ama uykuya dalarsa tabi bu sessiz uyumak değil çünkü uykusunda bile sesli uyuyor sürekli ıkınıyor gaz çıkarmaya calişıyor.uyuttugun bebeğin huzursuZlanıp uyanması kadar zor birşey yok sabaha kadar böyle sürebiliyor

Haklısın bizde çok zorlandik gaz sebebiylepeki damla kullandinmi bn zinko kullandım çok iyi geliyordu gazına fitili de genelde DHA acil durumlarda kullan

Haklısın bizde çok zorlandik gaz sebebiylepeki damla kullandinmi bn zinko kullandım çok iyi geliyordu gazına fitili de genelde DHA acil durumlarda kullan
Kullandık hiç fayda etmedi Nursel Harvays kullandık birazcık Metsil fayda etti bize

Hmmm sütun mü çok gazlı ki rezene falan iç 3 4 ayaazalır tabi bunlar sabır hep annelik işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…