Bebek Beslenmesi Bebek reflusu ve uyumasi icin paranox fitil

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Emdirdikten sonra 1 saat kucakta gezdirmeniz gerekiyor yaziyorddu nette.ben en az 30 dk kucagimda gezdiriyordum yoruldigumdada bir yastigin ustune yatiriyordum 90 derece olacak sekilde cok sukur gecti.gaviscon infat ida kullandim 10 adet kullanmadan gecti kusmalar☺.....ve kendini usutme

Benimde oğlumun bebekliginde reflü sorunu vardı doğduğundan beri.Dr umuz bize motilium mide rahatlatıcı verdi yarım saat sonrada gaviscon veriyordum.Günde 4 doz seklinde.2 yaşına kadar surdu.Şimdi Rabbime şükürler olsun.Sizde bir Dr A danışarak uygulayabilirsiniz.Dr konusunda da yardımcı olabilirim.Bebeginiz emin olun çok rahatlar.Gecmis olsun dileklerimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…