canim belki 1 ay sonra cvp yazmis olacagim konuna ama yine de yaziyim dedim ben. Biliyorsun ne zamandir KKda görünmüyordum görseydim daha önce yazardim.
Neyse gelelim konuya... Valla cnm benim cok iyi düsünmüssün. En iyi kozmetik ürünleri bebekler icin olanlardir. Hele ki yagli bir cilte sahipsen alkolsüz, parabensiz olmasini tavsiye ederim. Fazla köpürtücü olmamasi iyiye isarettir. Benim 5 aydir kesfettigim bir sabun var hem ekonomik hem harika ötesi geldi cildime. Daha önce bende Dove, Bebe, Nivea, Vichy gibi cesit cesit pahali ürünleri kullandim. Ama icerigi önemli olan marka bos. Bende pek makyaj yapan birisi degilim. Bir göz kalemi ile parlaticidan vazgecemem. Yüzümü de sabah aksam günde iki kere sabunlarim. UV isinlarindan korunmak icin özel krem kullanmaya da basladim, cok memnunum. Ciltteki izler UV isinlarindan etkilenip uzun süre kalabiliyor cünkü. Benim cildimde malesef cok hassas. Ama sükür ki iki tanecik iz kaldi.
Tedavi görmüssün ya uzmanlardan tüyolar almissindir muhakkak. Paylasirsan cok sevinirim...