- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.640
- 113
Tabi ki katılabilirsin. Çok da memnun olurum:)) hoşgeldin
Öncelikle hoşbulduk:)
1 hafta sonra bildirim yapmaya başlasam olur mu? Ailemin yanına gidiyorum yediklerime dikkat edebileceğimi düşünmüyorum da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki katılabilirsin. Çok da memnun olurum:)) hoşgeldin
Öncelikle hoşbulduk:)
1 hafta sonra bildirim yapmaya başlasam olur mu? Ailemin yanına gidiyorum yediklerime dikkat edebileceğimi düşünmüyorum da![]()
Pko musum cnmben de varım şuan 101 kiloyum ben de aşılama tedavisi görüyorum pazartesine kontrolüm var ben de 3.5 senelik evliyim 3 senedir ben de evladımın gelmesini bekliyorum rüyalarımda görüyorum sürekli...
ben de kilo vermeliyim hem kendime güven için hem de daha rahat bir hamilelik için her şey için insanın eşinin ilgisi bile az oluyor halbuki daha çekici olsam daha başka bakar bana diyorum...
geçmiş Olsun canım 2 defa bende kurdesene yakalandım ama o zaman stresten olduydu stres yapma hiçbirseyi o zman cabuk gecyo canımBen diyete girdin gireli -ürtiker yani kurdeşen belasıyla uğraşıyorum. Kortizon aldım ve şimdi yine başladığım yerdeyim. Aslında hala diyet yapıyorum. Ama kortizondan haliba, kilo veremiyorum.
Sizler devam edin lütfen. Ben toparlanıp geleceğim inşallah![]()
Sanırım bebek için benimde kilo vermem gerekiyo ama başka postdayım arkadaşım sizi takip edecğim İnşallah gebelikde hayırlı zamanda olur97 kiloydum eşimle sevgili olduğumuz süre içerisinde. Sonra evlenmeye karar verdik. O Süreçte "böyle nasıl gelinlik giyeceğim" diyerek kilo vermeye karar verdim.
Düğünümde 61 kiloydum. Yaklaşık 6 ayda oldu bu.
Evlendikten sonra aptalca bir dürtüyle pastaneler gibi profesyonelleşene kadar hamurişi yapmaya başladım:) eşimin de eve geç gelecek bir iş ortamında olmasıyla akşam yemeklerini gece yarıları yedim, ya da yemedim; abur cuburla geçiştirdim. Sonuç: yaklaşık 6 yıllık evliliğimin ardından 99 kiloyum !
yaklaşık bu 6 yılı ne de olsa kilo verebiliyorum gibi ahmakça bir özgüvenle geçirdim.
4 yıl kadar çocuk düşüncesi beni korkutuyordu. Şimdi bundan da pişmanım... boşa geçti... yaklaşık 2 yıldır bir evladımız olsun istiyorum ama olmuyor... polikistik over , rahim anomalisi ve takdir-i ilahi tabi ki...
Şimdi silkinip kendime gelmeye çalışıyorum. En azından polikistik overi yenmek için, daha kolay hamile kalabilmek için, eğer kısmet olur da kalırsam düzgün bir hamilelik geçirebilmek için kilo vermek istiyorum. Ve tabi kendimi aynada daha güzel gördüğüm günleri de nihayet özlediğim için...
Burada mümkün olduğu kadar yediklerimi ve yaptıklarımı paylaşmak istiyorum. Eğer bu postla karşılaşırsanız, bana "bu kiloyu vermek için sabretmelisin, vazgeçmemelisin, geçen her gün hanene ya eksi ya artı yazılacak" der misiniz?
Benimle birlikte çabalamak isteyen olursa memnuniyetle günlüğümü paylaşmak da isterim...
Ya Allah Bismillah
Başlıyorum...