Bebek sahibi olabilmek için...

Öncelikle hoşbulduk:)
1 hafta sonra bildirim yapmaya başlasam olur mu? Ailemin yanına gidiyorum yediklerime dikkat edebileceğimi düşünmüyorum da:KK31:

Olur tabi:) benim de her zaman online olmam mümkün olmuyor. Onun için kusura bakmazsanız sevinirim. Yoğun çslışıyorum. Ancak belirli saatlerde vakit bulabiliyorum

Bugün sağlam bir kahvaltı ettim.

Haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık. 2 dilim ekmek. 550 kcal.

Akşama kadar acıkmadım.
Akşam 2 köfte 200 kcal.
Birkaç fındık. 100 de ona yazdım.

Günü 850 kalori ile kapattık. Az oldu iyi değil ama... Bugün de böyle olsun.

Su 1.5 lt

Yarın tartılacağım.

Bugün 3 litre su içtim. Enfeksiyonla boğuşuyorum..

Sabah 60 gr kaşar peyniri- 5 zeytin- 1 dl ekmek
Öğlen 150 gr kadar tavuk (çok kötüydü) ayran- 1 kaşık bulgur pilavı
Akşam 90 gr köfte- 150 gr fasulye- 2 kaşık makarna

1100 kalori

ben de varım şuan 101 kiloyum ben de aşılama tedavisi görüyorum pazartesine kontrolüm var ben de 3.5 senelik evliyim 3 senedir ben de evladımın gelmesini bekliyorum rüyalarımda görüyorum sürekli...
ben de kilo vermeliyim hem kendime güven için hem de daha rahat bir hamilelik için her şey için insanın eşinin ilgisi bile az oluyor halbuki daha çekici olsam daha başka bakar bana diyorum...
Pko musum cnm

Bende varım kızlar bugün biliyorum 101 kiloyum İnsülin direncinin.var 32 yaşındayım beş yaşına kızım var ikinci çocuğu istiyorum altı aydır olmuyor kilo vermek sart haftaya bildirelim destek olalım ben Karatay ile şeker orucu gibi birşey yapıyorum

Ben diyete girdin gireli -ürtiker yani kurdeşen belasıyla uğraşıyorum. Kortizon aldım ve şimdi yine başladığım yerdeyim. Aslında hala diyet yapıyorum. Ama kortizondan haliba, kilo veremiyorum.

Sizler devam edin lütfen. Ben toparlanıp geleceğim inşallah :bicak:

Bende katıla bilirmiyim bende 1 yıldır bebek istiyorum olmadı amaa olur inşallah o yüzden zayıflamak istiyorum 10 kilo verdim 13 kilo daha vercem iki üç ay içinde vermem lazım yarışıp hırs mı yapsak ?

Ben diyete girdin gireli -ürtiker yani kurdeşen belasıyla uğraşıyorum. Kortizon aldım ve şimdi yine başladığım yerdeyim. Aslında hala diyet yapıyorum. Ama kortizondan haliba, kilo veremiyorum.

Sizler devam edin lütfen. Ben toparlanıp geleceğim inşallah :bicak:
geçmiş Olsun canım 2 defa bende kurdesene yakalandım ama o zaman stresten olduydu stres yapma hiçbirseyi o zman cabuk gecyo canım

Kızlar bende yeni gördüm beni de aranıza alır msnız

20 yaşındayım boy: 1,58 68 kiloy dum 2 ay öncesine kadar aynadan bakıcada öyle görüyorum en fazla 70 olmuşumdur diye tamin ediyorum 2 senelik evliyim eylülde 3. Senemize girecez rabbim izin verirse ve bebek düşünüyoruz ama öncelikle sağlıklı bir şekilde benim 15 kilo vermem lazım hedefim bu çünkü ben evlendigimde ztn 57,58 kilodaydım yine aynı kiloma gelmek istiyorum inşllh gelirim bir aydan beri düzenli kahvaltı yapmaya başladım erken kalkıp kahvaltı mı yapıyorum bir kibrit kutusu kadar lilight peynirden yiyorum 3 4 adet zeytin bir haşlanmış yumurta bu beni en az 5 saat toktuyor yani sabah 8 de kahvaltı yapıyorum 12 de hafif açıkıyorum o sırada imda dıma eti form light büskivileri var ondan 3,4 tane. Yedikten sonra tok tuyor beni ve susatıyor bu su içemem sevmem de büskivi sayesinde en az 3,4 bardak su içiyorum akşam 5, 5 35 de açıkıyorum tekrar ben bir ay boyunca bu şekilde beslendim halende besleniyorum sadece egzersiz yapmaya başladım dünden itibaren karın ve baden bölgesi için düne kadar 2 ,3 günde bir zumba yapıyordum evde açıp bu şekilde inşllh kilo veririm sizi görünce bana motivasyon oldunuz jendime güvendim

97 kiloydum eşimle sevgili olduğumuz süre içerisinde. Sonra evlenmeye karar verdik. O Süreçte "böyle nasıl gelinlik giyeceğim" diyerek kilo vermeye karar verdim.

Düğünümde 61 kiloydum. Yaklaşık 6 ayda oldu bu.

Evlendikten sonra aptalca bir dürtüyle pastaneler gibi profesyonelleşene kadar hamurişi yapmaya başladım:) eşimin de eve geç gelecek bir iş ortamında olmasıyla akşam yemeklerini gece yarıları yedim, ya da yemedim; abur cuburla geçiştirdim. Sonuç: yaklaşık 6 yıllık evliliğimin ardından 99 kiloyum !

yaklaşık bu 6 yılı ne de olsa kilo verebiliyorum gibi ahmakça bir özgüvenle geçirdim.

4 yıl kadar çocuk düşüncesi beni korkutuyordu. Şimdi bundan da pişmanım... boşa geçti... yaklaşık 2 yıldır bir evladımız olsun istiyorum ama olmuyor... polikistik over , rahim anomalisi ve takdir-i ilahi tabi ki...

Şimdi silkinip kendime gelmeye çalışıyorum. En azından polikistik overi yenmek için, daha kolay hamile kalabilmek için, eğer kısmet olur da kalırsam düzgün bir hamilelik geçirebilmek için kilo vermek istiyorum. Ve tabi kendimi aynada daha güzel gördüğüm günleri de nihayet özlediğim için...

Burada mümkün olduğu kadar yediklerimi ve yaptıklarımı paylaşmak istiyorum. Eğer bu postla karşılaşırsanız, bana "bu kiloyu vermek için sabretmelisin, vazgeçmemelisin, geçen her gün hanene ya eksi ya artı yazılacak" der misiniz?

Benimle birlikte çabalamak isteyen olursa memnuniyetle günlüğümü paylaşmak da isterim...

Ya Allah Bismillah
Başlıyorum...
Sanırım bebek için benimde kilo vermem gerekiyo ama başka postdayım arkadaşım sizi takip edecğim İnşallah gebelikde hayırlı zamanda olur :dua::anneadayı:

3 seneden fazla olmuş... bu arada kilo veremedim uzun bi süre kurdeşen tedavisi oldum. Sonra hamile kaldım. Kimyasal gebelik yaşadım. Daha sonra ikiz bebeklere hamile kaldım tüp bebekle. 16. Haftada kaybettim iki oğlumu....

şimdi yeniden başlıyorum Allah büyüktür bismillah diyerek...

Back
X