• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek sahibi olabilmek...

UmutlarTukenmez

HERŞEY GÜZEL OLACAK!...
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
1.374
4.507
408
Arkadaşlar merhaba. Uzun süren tedavi sonucu interfilite olduğumu ve asla bebek sahibi olamayacağımı öğrendim. Dünyam yıkıldı. Bu şekilde sonuç alıp bebeği olan var mi? Uzun yazıp gözlerinizi yormak istemedim. Yardımcı olursanız mutlu olurum;(

Arkadaşlar merhaba. Uzun süren tedavi sonucu interfilite olduğumu ve asla bebek sahibi olamayacağımı öğrendim. Dünyam yıkıldı. Bu şekilde sonuç alıp bebeği olan var mi? Uzun yazıp gözlerinizi yormak istemedim. Yardımcı olursanız mutlu olurum;(

canim olur mu oyle sey...
yuz nakli yapiyorlar kok hucreden organ yapiyorlar.
Allah cok buyuk imkansiz diye bisey yok bence.
bizim komsuya dediler imkansiz diye oda cok uzuluyordu birgun doktora nezle oldum diye gitti doktorda ilac alma bi test yapalim demis oda benim cocugum olmuyor demis simdi kizi 4 yasinda

Şu dünyada hiç birşey kesin değildir.
ummadığınız anda yüzünüz gülüverir..

Hiç bir zaman umudunuzu yitirmeyin,hayırlı haberinizi burada paylaşmak nasip olur insallah en yakın zamanda :16:

Şu dünyada hiç birşey kesin değildir.
ummadığınız anda yüzünüz gülüverir..

Hiç bir zaman umudunuzu yitirmeyin,hayırlı haberinizi burada paylaşmak nasip olur insallah en yakın zamanda :16:

İnşallah canım inşallah. Doktorum pat diye imkansız deyince... Dünyam yıkıldı.

Canım adet düzensizliği ile gittim doktora. İlaçlar testler derken sonuç erken menapoz;(

bir tedavisi yokmu peki erken menepoz diye kestirip attımı doktorunuz
çıkmadık candan umut kesilmezmiş vazgeçmeyin..
başka doktorlara gidin son çare neyse ona kadar uğraşın rabbim nasip ettiyse
herşey mümkündür

canim olur mu oyle sey...
yuz nakli yapiyorlar kok hucreden organ yapiyorlar.
Allah cok buyuk imkansiz diye bisey yok bence.
bizim komsuya dediler imkansiz diye oda cok uzuluyordu birgun doktora nezle oldum diye gitti doktorda ilac alma bi test yapalim demis oda benim cocugum olmuyor demis simdi kizi 4 yasinda

Evet canım tıp ilerledi diye yıllarca kendimi avuttum;( maalesef benim için
yerinde saymış;(

Canım adet düzensizliği ile gittim doktora. İlaçlar testler derken sonuç erken menapoz;(

canım arkadaşıma da erken menapoz teşhisikondu
ben burda okuyup kendimde denediğim bal ve poleni ona kullandırdım 1 ay sadece bir ay kullandı ve yumurtası tüp bebek için olgun hale geldi ve yaptırdı o ay tutmadı o da bıraktı kullanmadı ama dr bile şaşırmıştı imkansız demişti
demem o ki bal ve polen kullan canım bunu deneyen bir sürü arkadaşım ben de dahil anne olduk umarım sana da faydası olur
alternatif tıp topiğini oku
ben adetle başlayıp yumurtlama bitene kadar kullanıyordum arkadaşta adeti bekledik ve başladı sabahları aç karna birer tatlı kaşığı yutuyordu bir sonraki adete kadar inşallah hayırlu haberlerini alırız

bir tedavisi yokmu peki erken menepoz diye kestirip attımı doktorunuz
çıkmadık candan umut kesilmezmiş vazgeçmeyin..
başka doktorlara gidin son çare neyse ona kadar uğraşın rabbim nasip ettiyse
herşey mümkündür

Artık yavaş yavaş ümit falan kalmadı. Gözümde de yaş. Nerde iyi doktor var dedilerse uçtum resmen. Ama hepsi ağız birliği yapmış gibi aynı şeyi söylediler...

canım arkadaşıma da erken menapoz teşhisikondu
ben burda okuyup kendimde denediğim bal ve poleni ona kullandırdım 1 ay sadece bir ay kullandı ve yumurtası tüp bebek için olgun hale geldi ve yaptırdı o ay tutmadı o da bıraktı kullanmadı ama dr bile şaşırmıştı imkansız demişti
demem o ki bal ve polen kullan canım bunu deneyen bir sürü arkadaşım ben de dahil anne olduk umarım sana da faydası olur
alternatif tıp topiğini oku
ben adetle başlayıp yumurtlama bitene kadar kullanıyordum arkadaşta adeti bekledik ve başladı sabahları aç karna birer tatlı kaşığı yutuyordu bir sonraki adete kadar inşallah hayırlu haberlerini alırız

Canım yüreğine sağlık. Deneyeceğim. Herşeyi yedim ictim mide fesatı geçirdim resmen. Olmadı olmadı olmadı...

inşallah faydasını görürsün zor bir süreç beklemek umut etmek ama dene inşallah sana da tez zamanda şifasını görürsün

Arkadasimada doktor sen asla anne olamazsın başka bir uğraş edin kendine dedi çapa daki bir doktor kızın dünyası yıkıldı resmen .ucyil olmadı bebegi ama Suan bir oğlu var dünya tatlısı nazar değiyor sürekli öyle Guzellki küçük kivanc tatlıtug diyoruz ona biz :) Allahtan ümit kesilmez canim yasin kaç ?

Arkadasimada doktor sen asla anne olamazsın başka bir uğraş edin kendine dedi çapa daki bir doktor kızın dünyası yıkıldı resmen .ucyil olmadı bebegi ama Suan bir oğlu var dünya tatlısı nazar değiyor sürekli öyle Guzellki küçük kivanc tatlıtug diyoruz ona biz :) Allahtan ümit kesilmez canim yasin kaç ?

Canım ne mutlu arkadaşına. Allah sağlık versin. 35...

Canım ne mutlu arkadaşına. Allah sağlık versin. 35...

Aminn cnm Allahrazaolsun..insallah birden bire tez zamanda kendilgnden hamile kalirsin Rabbim kucağını doldursun insallah..hamilelerin duası kabul olur derler insallah Allah benimde duami kabul ederde sana sağlıklı sıhhatli bir evlat verir.interfilite sebebi ne dedi doktor tiroidlerine baktrdnmi?menapozu engellemek için ilaç vs verebiliolr bildgm kdryla annemde bnaa doğumdan sonra 30yasinda menapoza grmis sonra tedavi olmuş 55de menapoz oldu.

Cnm sakın umudunu kesme... Rabb'inin işlerine akıl sır ermiyor. Çocuğu olmaz diyen insanlar yavrularını kucağına alıyor ama çocuğunuzun olmaması için hiç bir sebep yok denilen çiftlerin çocukları olmuyor... Hz Musa zamanında çocukları olmayan bir çift Hz Musa'ya sormuşlar. Bizim çocuğumuz olmuyo. Rabbim bilir, ona sorsan diye. Hz Musa ya Allah o çift hiç bi zaman çocuk sahibi olamayacak demiş. Hz Musa'da bunu aileye söylemiş. Aradan biraz zaman geçince bu çift kucaklarında çocukla gelmişler. Hz Musa şaşırmış...allahım sen olmaz demiştin ama şimdi çocukları var. Mahcup oldum nasıl oldu deyince Allah evet olmaz dediğim halde ve bunu kendilerine ilettiğin halde onlar benden umudunu kesmediler.Istemeye yalvarmaya devam ettiler. İşte bu yüzden çocuk sahibi oldular demiş... Yani demek istediğim sen hayırlısını iste... Umudunu kesme....

merhaba arkadaşım,öncelikle ümitsizliğe kapılmak yokk..
Mevlam neyler,neylerse güzel eyler.bende tedaviler vs.....
Hersey normal benimde esiminde,olmayınca olmuyorr...
Vakti saati gelince bebeklerimiz gelecek insallahhhhh :16:

Back
X