• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek sahibi olabilmek...

vardır o zaman doktorların bildiği bişeyler herkesin durumu farklı da olabilir tabi Allah hepimizin yardımcısı olsun bol bol dua edelim. Rabbim ol diyince neden olmasın:) insan çok üzülüyor çok iyi anlıyorum seni benim bazen psikolojim bile bozuluyor ama ne yapalım bu da bizim sınavımız olsa gerek

Aynen canım umarım mukafatini aliriz. Sabır sabır sabır. Rabbim inşallah seni de güldürür. En azından yaşın küçük bu da bir artı;) dikkat et kendine. Moralini bozma. Bu da tereciye tere satar gibi oldu ama;) yine de herşeyin hayırlısı...

Arkadaşlar merhaba. Uzun süren tedavi sonucu interfilite olduğumu ve asla bebek sahibi olamayacağımı öğrendim. Dünyam yıkıldı. Bu şekilde sonuç alıp bebeği olan var mi? Uzun yazıp gözlerinizi yormak istemedim. Yardımcı olursanız mutlu olurum;(

canınız sağolsun,
bir bebeğe anne olabilmek için onu doğurmaya gerek yok..
belki karnınızda taşıyacağınız bir evladınız olmayabilir, ama kalbinizde taşıyacağınız bir yavruya anne olabilirsiniz. :31:

ay ne doktorlar var yaa...canım benim de yüksek prolaktin ve adet düzensizliği nedeniyle altı sene çocuğum olmadı ama şimdi kızım sekiz yaşında ikinci için uğraşıyoruz...canını hiç sıkma bizler aslında doktorlar için en kolay vakayız ilk gittiğim doktor bana da tüpbebek bile olmaz demişti sonrakinin verdiği iki liralık hapla hamile kaldım...Rabbim en hayırlısını nasip etsin sana canım...

;)Allah uzun ömür sağlık versin Yavruna. İnşallah ikinci çocuğunuda alırsın kucağına. Çok yoruldum tükendim hayırlısı:5:

;)Allah uzun ömür sağlık versin Yavruna. İnşallah ikinci çocuğunuda alırsın kucağına. Çok yoruldum tükendim hayırlısı:5:

ama bak böyle yaparsan olmazki... önce psikolojik olarak senin kuvvetli olman lazım biliyorum ben de yaşadım aynı şeyleri ama onu ümit etmek başka birşey..hayallerini hiç söndürme iyi düşün iyi olsun tamammı canım...
iyi dileklerin için teşekkür ederim....

canınız sağolsun,
bir bebeğe anne olabilmek için onu doğurmaya gerek yok..
belki karnınızda taşıyacağınız bir evladınız olmayabilir, ama kalbinizde taşıyacağınız bir yavruya anne olabilirsiniz. :31:

Evet öyle belki... O kadar çok çocuğum var ki. Sanki Rabbim çocuk özlemini gidermem için böyle bir meslek nasip etti. Ama yine gönlümün bir yanı. Buruk. Hayirlisi yinede. Teşekkür ederim.

evet tıp gelişti diyoruz falanında olmuyordu oldu şöyle oldu böyle oldu diyoruz ama bunlar teselli etmiyor artık.
yaşayan biliyor ne çektiğini kimse anlayamaz tam tersi teselli sözleri bunaltıyor artık.
bizimde bebeğimiz olmuyor eşimde azospermi var.
daha dün istanbuldan bir doktorla telde görüştüm yapacak bişey yok ğraşmayın bırakın dedi.
nede kolay söyledi.
28 yaşındayım ama çok yorulduğumu hissediyorum.
sürekli kendimi teselli etmekle geçiyor zamanım.
aman üzüldüğümü eşime belli etmeyeyim odaha çok üzülür aman çevremdekilere göstermeyeyim acınacak duruma düşmeyeyim derken.nekadarda yıpranmışım.
ne söylenir bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun demekten başka söylenecek bir söz yok.
bazen mucizelerde buluverebiliyor insanları.
bellimi olur belki bir mucizede seni bulur ve cennet kokulu bebeğine kavuşursun...

Sevgili CERVAN hislerime tercuman olmuşsun. Yine de bir iki güzel örnek görmek bazen motive ediyor. Doktorum bana milyonda bir kiside görülür dedi. Hıçkıra hıçkıra ağladım. Milyonda birde geri dönüşü oluyor dedi. Oda beni bulmaz dedim. O kadar kişi içinden seni bulduysa hastalık geri dönüşü de bulabilir dedi. Yıllardır dönüşüm olmadı. Rabbim sana da güç kuvvet versin arkadaşım...

slm ..
zamanında ben de bu tip konulara yazardım hep ..
sizi çok iyi anlıyorum .
o yüzden size kendimden örnek vererek içinizi ferah tutmanızı istiyorum
2 yıl denemediğim yöntem kalmadı hamile kalamadım
2 yıl sebepsiz kısırlık dediler her testi yaptırdık
2 yıl sonunda gittiğimiz merkezde benim genetik bir hastalığım olduğu ve doğal yolla gebe kalmamın imkansız olduğuna karar verildi ..
tüp bebek denedik ,ilk tüpte ikizlerime hamile kaldım ,şuan 1 yaşındalar ...
nasıl olsa tıbben hamile kalmam imkansız gibiydi ve biz bu yüzden korunmuyorduk
doğumdan ilk 6ay zaten adet olmamıştım .adet olmaya başladıktan 5 ay sonra da hamile kaldım :nazar:
şuan 7 haftalık hamileyim ,şoklardayız,doktorum da biz de ..
tıbben imkansız olan bir şey ALLAHın istemesiyle oldu ve bize bir hediye gönderdi
biz de bu sıkıntılı süreçleri fazlasıyla yaşadık
ama bu kadar tecrübe sonunda öğrendiğim tek şey bilimin bile bir yere kadar olduğu ve herşeyin nasip kısmet olduğudur.
Rabbim isterse imkansızı da imkanlı kılıyor ..
sadece herşeyin bir zamanı var ve Rabbim hepimiz için en iyi zamanı biliyor ,belki de ondan geciktiriyor..
Sizlere de Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin diliyorum ,hiç üzülmeyin ,Ona sığının ,O herşeyin en güzelini biliyor emin olun buna .
Umudunuzu da hiç ama hiç yitirmeyin.
Rabbim kucağınızı doldursun inş. :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
slm ..
zamanında ben de bu tip konulara yazardım hep ..
sizi çok iyi anlıyorum .
o yüzden size kendimden örnek vererek içinizi ferah tutmanızı istiyorum
2 yıl denemediğim yöntem kalmadı hamile kalamadım
2 yıl sebepsiz kısırlık dediler her testi yaptırdık
2 yıl sonunda gittiğimiz merkezde benim genetik bir hastalığım olduğu ve doğal yolla gebe kalmamın imkansız olduğuna karar verildi ..
tüp bebek denedik ,ilk tüpte ikizlerime hamile kaldım ,şuan 1 yaşındalar ...
nasıl olsa tıbben hamile kalmam imkansız gibiydi ve biz bu yüzden korunmuyorduk
doğumdan ilk 6ay zaten adet olmamıştım .adet olmaya başladıktan 5 ay sonra da hamile kaldım :nazar:
şuan 7 haftalık hamileyim ,şoklardayız,doktorum da biz de ..
tıbben imkansızk olan bir şey ALLAHın istemesiyle oldu ve bize bir hediye gönderdi
biz de bu sıkıntılı süreçleri fazlasıyla yaşadık
ama bu kadar tecrübe sonunda öğrendiğim tek şey bilimin bile bir yere kadar olduğu ve herşeyin nasip kısmet olduğudur.
Rabbim isterse imkansızı da imkanlı kılıyor ..
sadece herşeyin bir zamanı var ve Rabbim hepimiz için en iyi zamanı biliyor ,belki de ondan geciktiriyor..
Sizlere de Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin diliyorum ,hiç üzülmeyin ,Ona sığının ,O herşeyin en güzelini biliyor emin olun buna .
Umudunuzu da hiç ama hiç yitirmeyin.
Rabbim kucağınızı doldursun inş. :16:

Canım senin adına öyle çok sevindim ki tebrik ederim. 3.yavrunuda sağ salim kucağına alırsın inşallah. Güzel temennilerin için teşekkür ederim.sağol. Allah razı olsun
;)

Arkadaşlar merhaba. Uzun süren tedavi sonucu interfilite olduğumu ve asla bebek sahibi olamayacağımı öğrendim. Dünyam yıkıldı. Bu şekilde sonuç alıp bebeği olan var mi? Uzun yazıp gözlerinizi yormak istemedim. Yardımcı olursanız mutlu olurum;(
Bende doğuştan bir rahim hastalığı varmış(evlendikten sonra öğrendim). Gezmediğim doktor kalmadı. Senin asla çocugun olmaz dediler. Sonra bir doktor buldum. Ameliyat oldum. O ay hamileydim:). Şimdi rahmim yok. Daha yeni alındı. Dün kontrolüm vardı. Yapay rahim yapılıyormuş artık kısırlık bile tarih oldu;). Allah isteyen herkese evlat versin. Dünyada cenneti yaşatıyor yavrum bana.

Bende doğuştan bir rahim hastalığı varmış(evlendikten sonra öğrendim). Gezmediğim doktor kalmadı. Senin asla çocugun olmaz dediler. Sonra bir doktor buldum. Ameliyat oldum. O ay hamileydim:). Şimdi rahmim yok. Daha yeni alındı. Dün kontrolüm vardı. Yapay rahim yapılıyormuş artık kısırlık bile tarih oldu;). Allah isteyen herkese evlat versin. Dünyada cenneti yaşatıyor yavrum bana.
Şu saatte o kadar huzurla okudum ki yazını. Tüm mutluluklar seninle olsun. Umarım bir ömür ayrilmaz, mutluluk
gözyaşları dökersiniz.
Benim için artık geç. Boşandım. Rabbim isteyene versin inşallah.
Allah.a emanet olun...

Şu saatte o kadar huzurla okudum ki yazını. Tüm mutluluklar seninle olsun. Umarım bir ömür ayrilmaz, mutluluk
gözyaşları dökersiniz.
Benim için artık geç. Boşandım. Rabbim isteyene versin inşallah.
Allah.a emanet olun...
Öyle deme bende boşanıyorum:). Ama ilkinde hamileliğimi anlayamadım hep ağlayarak geçti. Şimdi ne yalan söyleyeyim yapay rahmi araştırıyorum:KK53:. İnsallah hayırlı kısmetler çıkar karşına bu duyguyu kısa zamanda tatman dileklerimle..:KK19:

Back
X