evlat edınmeyı bızde dusunduk tabıkı ama o cococugada bakım ıster .aydınlıga cıkarmak ısterken daha cok karanlıga ıtmek ıstemm
bu arada hyırlı olsun ben hamile olduğunuz kısmı atlamışım herhalde, kusura bakmayın
hayırlı olsun
kızlar be 11 senelık evlıyım ve 11 snedr cocuk sahıbı olamadık ne tup bebek ne baska seylerı dneeyebıldık cunku maddı ımanlar el vermedı yanı anlıcanız 11 snee heba oldu hayatımda.bır ılac buldum adı preseed tabı alamadık dogal yolla hamıle kalamya yardımcıymıs.bu stede bır cok konu actım .sonnda bırı cevap vermıs bende ıkı kutu var kullanmadım ıstersen verebılırım dıe.cok mutlu oldum adresımı yolladım .heyecandan ayaklarım yerden kesıldı adeta 1 hafta uyuayamadım.ama arkadas benı kandırmıs megerse canı ıstegıne gore kafa buldu benımle derler ya duygularımla oynadı .belkı sızlere basıt gelebılır ama basıt degıl ben 11 sne yandım bu bebek ozlemı ıle ufacık maddı durumum olsa kendımı bırakır ıonce baskalarını dusuurdum olmadı rabbım mulk vermedı ama haramsız bır hayat verdı bıze bu yuzden cok mutluyum.ve hamıleyım sımdı benım amacım durumu olanlarda bır rıcam var burdakı maddı sıkıntılar yuzunden durumu olamyıpta bebek sahıbı olamayan arkadaslara bu ılacı alalım .herkez bır parca elınden tutsun ıstıyorum.cunku bılıyorum bu ozlemi.cok yakıyor ıcını ınsanın yardımıznıza ıhtıyacım var bır lıste yapalım sırayla almaya calısalım ne dersınız bu mubarek ayda muhtacların elınden tutmaya
merhaba,
Allah yardımcınız olsun ne kadar zor olduğunu ancak tahmin edebilirim çünkü henüz evli değilim ama bu duurmda olup evlat özlemi çeken annelerin (anne diyorum çünkü annelik insanın içinden gelen bir duygu) neler yaşadığını az çok takip ediyorum evlat edinme topiğinden...
peki sen de düşünmez miydin? tabii benimkisi sadece tavsiye... bir yıllık üyeyim ve yaklaşık bir yıl olcak bu topiğin takipçisiyim
ufacık bir hisle başladı takip etmem ve şimdi ben de onlar gibi bekliyorum, inşallah bugun de bir eve güneş doğar, bir yavru ailesine kavuşur diye... sanal da olsa onların hislerini ben de yaşayabiliyorum hissedebiliyorum
bu topiği takip ederken duyarlı olmaya çalışıyordum ama eksiklerim de vardı haliyle... o kadar çok şey öğrendim ki onlardan... biri de şu:
"evlat evlattır, doğurmak ya da başkasının onu karnında taşıması, onun ayrı bir muamele göreceği, aşağılanacağı ya da ikinci plana atılacağı anlamına gelmez"
bir diğeri de bu minvalde:
"önemli olan karnında büyütmek değil yüreğinde büyütmektir"
bir çocuk sevgiyle büyür, siz ona sevginizi gösterirseniz, o da sizi sever, çünkü çocuk bir tohum gibidir ne ekerseniz onu biçersiniz
sevgi emek ister, özveri ister, şefkat ister...
sizin de ne kadar evalt hasreti çektiğiniz ortada, o yüzden size tavsiyem aşağıda ekleyeceğim "evlat edinme" başlıklı topiği okumanız, özellikle de son 10 sayfayı okuyun lütfen... geçen gün bir arkadaşımız da evladına kavuşacağı haberini verdi belki de kavuşmuştur yavrusuna...
ve lütfen olumsuz yorumları görmeden okuyun güzelliklere odaklanarak... sizden ricam bu, en azından şimdilik biraz içiniz ferahlar...
http://www.kadinlarkulubu.com/evlat...er-lutfen-duygularinizi-bizimle-paylasin.html
Öncelikle merak ettim, sizin hamile kalmaniza faydasi oldu mu bu ilacin, siz kullandiniz mi?
Internetten baktim ilaca, her hamile kalamayana yardimci olacak diye bisey yazmiyor, anladigim kadari ile rahimdeki pH-degerini düzenleyen bir krem. Fiyati da 20 civarinda. Cidden cok önemli bi yardim olarak görmedim acikcasi ben bunu.
Ama tabii yaniliyor olabilirim, aydinlatirsaniz sevinirim.
kızlar be 11 senelık evlıyım ve 11 snedr cocuk sahıbı olamadık ne tup bebek ne baska seylerı dneeyebıldık cunku maddı ımanlar el vermedı yanı anlıcanız 11 snee heba oldu hayatımda.bır ılac buldum adı preseed tabı alamadık dogal yolla hamıle kalamya yardımcıymıs.bu stede bır cok konu actım .sonnda bırı cevap vermıs bende ıkı kutu var kullanmadım ıstersen verebılırım dıe.cok mutlu oldum adresımı yolladım .heyecandan ayaklarım yerden kesıldı adeta 1 hafta uyuayamadım.ama arkadas benı kandırmıs megerse canı ıstegıne gore kafa buldu benımle derler ya duygularımla oynadı .belkı sızlere basıt gelebılır ama basıt degıl ben 11 sne yandım bu bebek ozlemı ıle ufacık maddı durumum olsa kendımı bırakır ıonce baskalarını dusuurdum olmadı rabbım mulk vermedı ama haramsız bır hayat verdı bıze bu yuzden cok mutluyum.ve hamıleyım sımdı benım amacım durumu olanlarda bır rıcam var burdakı maddı sıkıntılar yuzunden durumu olamyıpta bebek sahıbı olamayan arkadaslara bu ılacı alalım .herkez bır parca elınden tutsun ıstıyorum.cunku bılıyorum bu ozlemi.cok yakıyor ıcını ınsanın yardımıznıza ıhtıyacım var bır lıste yapalım sırayla almaya calısalım ne dersınız bu mubarek ayda muhtacların elınden tutmaya
Öncelikle merak ettim, sizin hamile kalmaniza faydasi oldu mu bu ilacin, siz kullandiniz mi?
Internetten baktim ilaca, her hamile kalamayana yardimci olacak diye bisey yazmiyor, anladigim kadari ile rahimdeki pH-degerini düzenleyen bir krem. Fiyati da 20 € civarinda. Cidden cok önemli bi yardim olarak görmedim acikcasi ben bunu.
Ama tabii yaniliyor olabilirim, aydinlatirsaniz sevinirim.
hapın adı nedır ? ben 4. yılındayım erken menopoz dusuk rezerv ve asırı kılo stres. tum sorunlar var yanı ben de. ve hatta dun gece moral olarak en kotu gecemı yasadım uzun zamandır aglamıyordum patladım dun resmen durup dururken.
ben hıc ıyı degılım. gece cok agladım. esıme duygularımı uzun uzun anlattım uzuldu ama bırkac cumleden baska bırsey soylemedı ona kızdım benı anlamadıgı ıcın bana destek olmadıgı ıcın. aglayacak omuz arıyorum resmen. yoruldum guclu gorunmekten. ıcımdekı uzuntuyu saklamaktan, herkesın bebegıne hedıyeler almaktan, etrafımdakı tek cocuksuz kadın ve cıft olmaktan...... cok agladım. aglamaktan grıp olmusum sanırım.
canım ılacın ısmı pre seed 130 tl hamıle kalmana yardımcı olabılır .almanı tavsıye ederım cbnm bnm uzulme ben bu hasretı 11 sne cektım .kullan derım bn.nasıl kullanılacagı yazıyr sıtesınde bol bebeklı gunler
cok sagol deneyecem ben de bu hapı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?