Uğraşırken "herşeyin vakti saati var" diyenleri boğasın geliyor. Ama sonra anlıyorsun ki gerçekten bu böyle.
Ne kadardır istiyodun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
1 erkek çoban çökerten otu kaynatıp içeçek (1 bardak )2 günde 1slm arkadaslar.ben 25 yasındayım.2 yıl oldu evlenelı.evlendıgım gunden berı korunmuyorum ama hala cocugum olmadı.2 hastane gezdım ıkısıde hıc bı problem yok dedı.esımde bende tum testlerden gectık.bı sorun cıkmadı.suan ınfertılıte bölumune gönderdıler orda tedavıye basladım.ne yapacaklar bılmıyorum.benım gıbı olan arkadaslar varmı.yazarsanız sevınırım.belkı bılmedıgımız bıseyler vardır paylaşalım ıstıyorum.şimdiden tşekkur ederım.
Kardeş iyi akşamlar konyak haram deyilmi artı bunları ben yapsam çoçugum olurmu benimde coçugum yok çaresizim yardım edin yaş geldi 461 erkek çoban çökerten otu kaynatıp içeçek (1 bardak )2 günde 1
2 erkek ve bayan adet bitiminde yakı bandı yapıştıracak (bele )2 gün kalacak
3 adet bitince 7 gün sonra 7 gün boyunca bir fincan konyak içeçek
4 konyak ilişkiden 4 saat önce içilecek
5 konyak içince hemen ardından her gün bir adet çiğ yumurta içilecek
6 sperm kalitesi için bir gün arayla ilişkiye girilecek
7 ilişki sonrası ayaklar 20 dk havada kalacak
8 ilişki den 1 saat öncesi duş alınmayacak
9 ilişkiden 10 saat sonrası duş alınmayacak
10 bayanlar ayaklarını ve belini olabildigince sıcak tutacak
11 ayak için ısı bandı uygulanabilir
12 oral (ağız) yoluyla birliktelikten kaçını
Muslumansaniz haram tabi kiKardeş iyi akşamlar konyak haram deyilmi artı bunları ben yapsam çoçugum olurmu benimde coçugum yok çaresizim yardım edin yaş geldi 46
Peki kesin olurmu acaba cevap verirseniz sevinirimMuslumansaniz haram tabi ki
Valla bilemem ne diyanette calisiyorum ne de doktorumPeki kesin olurmu acaba cevap verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?