Bebek sahibi olamayanlar mutlaka okuyun

ensereh06

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
278
124
323
Ankara
Arkadaşlar 4 aylık evliyim 2 aydır bebek istiyoruz bizim bir aile dostumuz vardı kadın hiçbi sebep yokken tam 20 yıl çocuğu olmamıştı üstelik doktorlar hiçbi sorun olmadığını söylüyorlardı ve kadın 40 yaşındayken artık çocuğum olmaz derken kendiliğinden hamile kaldı şuan çok sağlıklı bi çocuğu var bunu yazış amacım bu forumda rastladığım yıllar boyu bebeği olmayan hanımlara umut olsun diye

Bir komşumuz da tam umudunu kesmişken 10 yıl sonra ogluna kavuştu.Bayılmış hatta ilk duydugunda.Şimdi okula bile gidiyor kocaman oldu.Allah tez zamanda isteyen herkese bağışlasın evladını.

henüz evli değilim ama bu d.kontrol haplarınında hormonlara etkisi olduğundn çocuk sahibi olmak zorlaştı diyolar çok korkuyorm çocuğmun olmamasından evlendiğimde korunmak istemiyorum bu yüzden yaşında etkisi var şu anada 27 yaşındayım umarım çocuk hasretiyle yanıp tutuşmama Rabbim herkeze nasip edere inşallah

Teyzem küçükken yumurtalıklarıyla ilgili bir ameliyat geçirmişti alınmadı ama bi sorun olmuştu doktorlar çocuğu olmasının çok zor olduğunu söyleyip kabul edip etmediklerini sormuşlar anneannemlere vs. tabi o zaman teyzemde demiş ne çocuğu benim acım dinsin yeter ileriyi düşünmemiş nitekim evlendi çok doktorlar gezdiler tüp bebekler mi dersiniz başka tedaviler mi çoğu doktor çocuğun olmaz demiş ama teyzem 6-7 yıl sonra hamile kaldı gerçekten ailecek şoklara girip mutluluk komaları yaşamıştık ayağa bile kaldırmıyoduk teyzemi bi daha çocugu olmayacağını bunun bir hediye olduğunu biliyoduk zaten ona da bi tane yetti hep şükreder şimdi ortaokulda oğlu :) biz hep Allahın bi hediyesi olduğunu düşündük öyle yorumladık Allah her kuluna nasip etsin ümidinizi hiç yitirmeyin olunca oluyor.

Benim annemin amcasının kızı 50 yaşında falan sanırım şuan hamile :) Allahtan ümit kesilmez hiç bir zaman. Umudu olmayan insanın geleceği olmaz..

slm arkadaslar.ben 25 yasındayım.2 yıl oldu evlenelı.evlendıgım gunden berı korunmuyorum ama hala cocugum olmadı.2 hastane gezdım ıkısıde hıc bı problem yok dedı.esımde bende tum testlerden gectık.bı sorun cıkmadı.suan ınfertılıte bölumune gönderdıler orda tedavıye basladım.ne yapacaklar bılmıyorum.benım gıbı olan arkadaslar varmı.yazarsanız sevınırım.belkı bılmedıgımız bıseyler vardır paylaşalım ıstıyorum.şimdiden tşekkur ederım.

Bir yillik evliyim cocuk konusunda cok kararsızım. Ben 26 esim 30 yaşında ve esim istiyor.. bir yil daha müsade etti bana ama sonra deneyelim artk iki yillik evli olmus olcaz dedi..
Bunlari okuyuncada korkuyorum ne yalan soyleyeyim Allah korusun sonra olmazsa fln diye....
Allahim kucagimizi bos birakma.....

2 yildir korunuyorum valla bana da korku girdi.. zaten adetim duzensiz.. :(

slm arkadaslar.ben 25 yasındayım.2 yıl oldu evlenelı.evlendıgım gunden berı korunmuyorum ama hala cocugum olmadı.2 hastane gezdım ıkısıde hıc bı problem yok dedı.esımde bende tum testlerden gectık.bı sorun cıkmadı.suan ınfertılıte bölumune gönderdıler orda tedavıye basladım.ne yapacaklar bılmıyorum.benım gıbı olan arkadaslar varmı.yazarsanız sevınırım.belkı bılmedıgımız bıseyler vardır paylaşalım ıstıyorum.şimdiden tşekkur ederım.
1 erkek çoban çökerten otu kaynatıp içeçek (1 bardak )2 günde 1
2 erkek ve bayan adet bitiminde yakı bandı yapıştıracak (bele )2 gün kalacak
3 adet bitince 7 gün sonra 7 gün boyunca bir fincan konyak içeçek
4 konyak ilişkiden 4 saat önce içilecek
5 konyak içince hemen ardından her gün bir adet çiğ yumurta içilecek
6 sperm kalitesi için bir gün arayla ilişkiye girilecek
7 ilişki sonrası ayaklar 20 dk havada kalacak
8 ilişki den 1 saat öncesi duş alınmayacak
9 ilişkiden 10 saat sonrası duş alınmayacak
10 bayanlar ayaklarını ve belini olabildigince sıcak tutacak
11 ayak için ısı bandı uygulanabilir
12 oral (ağız) yoluyla birliktelikten kaçını

1 erkek çoban çökerten otu kaynatıp içeçek (1 bardak )2 günde 1
2 erkek ve bayan adet bitiminde yakı bandı yapıştıracak (bele )2 gün kalacak
3 adet bitince 7 gün sonra 7 gün boyunca bir fincan konyak içeçek
4 konyak ilişkiden 4 saat önce içilecek
5 konyak içince hemen ardından her gün bir adet çiğ yumurta içilecek
6 sperm kalitesi için bir gün arayla ilişkiye girilecek
7 ilişki sonrası ayaklar 20 dk havada kalacak
8 ilişki den 1 saat öncesi duş alınmayacak
9 ilişkiden 10 saat sonrası duş alınmayacak
10 bayanlar ayaklarını ve belini olabildigince sıcak tutacak
11 ayak için ısı bandı uygulanabilir
12 oral (ağız) yoluyla birliktelikten kaçını
Kardeş iyi akşamlar konyak haram deyilmi artı bunları ben yapsam çoçugum olurmu benimde coçugum yok çaresizim yardım edin yaş geldi 46

Back
X