Bebek sahibi olmak icin bildiginiz dualar

Gecmis olsun cok uzuldum ben dis gebelik gecirdigimi bilemedim o yuzden doktora gitmekte gec kaldim ama dusuk cok zor oldu cunku 9 haftalikti gelisimi durmus dedi doktor gercekten dusugu yasayan bilir cok zordu sana asilama falanmi yapicak doktor
Canım ben kendiliğinden hamile kaldım ilk 2 düşükte. O yüzdem doktorum artık ne yapacaksa, gel sağlıklı gebelik oluşturalım dedi, diğer adetim olunca hemen gideceğim inşallah

Dış gebeliğiniz geç teşhis olmuş sanırım tüp alındığına göre:KK43: ama Allah nasip ederse tek tüple de en kısa Zaman da kalan var
Evet gec kalmisim 10 ay sonra tekrar hamile kaldim dis gebelik diyil diyede cok sevinmistik ama uzun surmedi 9 haftalikken gelisimi durmus en ufak biseyden korkar hale geldim artik bekliyorum insallah Allahim hayirlisini verir

Evet gec kalmisim 10 ay sonra tekrar hamile kaldim dis gebelik diyil diyede cok sevinmistik ama uzun surmedi 9 haftalikken gelisimi durmus en ufak biseyden korkar hale geldim artik bekliyorum insallah Allahim hayirlisini verir
Bu Bebek işinin nasip kısmet olduğuna tamamen inandım, hayırlısıyla Allah sağlıklı evlat verir bizlere

İnşallah tez zamanda Allah kucağına versin bebeğini hayirlisiyla..

Back
X