- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.100
- 598
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Canımmmm
Ahh kopardın saçımı zaten dökülüyor
Teşekkür ederim bende okuyacam.
sağol canım eklediğin için şimdi başlasak olur mu cuma vaktini mi beklemeliyim
Yukarıya bak canım bugün okuycaz inşallahAhh kopardın saçımı zaten dökülüyorne okuyoruz acaba ?
Kuran okumayı bilmiyorum okunuşundan okusam olur mu ki?Yukarıya bak canım bugün okuycaz inşallah
Olur canım zaten arkadaşımız paylaşmış çok güzel ordan okursunKuran okumayı bilmiyorum okunuşundan okusam olur mu ki?
minik kalp0753 cano gel buraya
bence başlayabilirsin kuzum, istediğin kadar oku ❤sağol canım eklediğin için şimdi başlasak olur mu cuma vaktini mi beklemeliyim
Okudum Allah razı olsun Allah kabul etsin hepimizin dualarını hayırlı sağlıklı çocuklarımız olur inşallah88. Ayet
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
Festecebna lehu ve necceynahu minel gamm, ve kezalike nuncil mu'minin.
89.Ayet
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
Ve zekeriyya iz nada rabbehu rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin.
90.Ayet
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ
Festecebna leh, ve vehebna lehu yahya ve aslahna lehu zevceh, innehum kanu yusariune fil hayrati ve yed'unena regaben ve reheba, ve kanu lena haşiin.
91.Ayet
وَالَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهَا مِن رُّوحِنَا وَجَعَلْنَاهَا وَابْنَهَا آيَةً لِّلْعَالَمِينَ
Velleti ahsanet ferceha fe nefahna fiha min ruhina ve cealnaha vebneha ayeten lil alemin.
Canım şuan görüyorum bi bakayım dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?