bebek sahibi olmak isteyenlerr hadi gelin destek olalım birbirimize :(

anestezist45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
125
3
118
Manisa
kızlaaar... olmuor yuumurtalarım büyümüoo veee her geen gun umudumu bıraz daha yıtırıorum bıde ben bu ısın ıcındeyım ve kahretsın kı neın ne oldugunu bılıorumm hadı birileri bana bunu basarabılecegı vee en kısa zmanda hamıle kalabılecegımı solesınnn (

ne kadar zmandır deniyorsun? adetlerin düzenli mi?
ben 1 yıldır deniyorum, düzenli adet görüyorum ve eşimin spermleri de normal ama gelmiyor bebk
yumurta geliştirici ilaçları kullandın mı hiç?

canim benim niye olmasinki bunlar tedavilerle halledilebilecek sorunlar...:26::26:

ciftlerde hic bir sorun olmadigi halde uzun aylar hatta yillar hamile kalamayanlar bile var...

ne zamandir deniyosun:44::44::44::44:

Son düzenleme:
6 aydır denıorum normalde duzenlı bı adetım olmadı hıc bı zaman ewlılıkten sonra eskıyee oranla bıraz daha ııydı ewet yumurtlamam yok . yumurta klomen serophene bunlarıda kullandım gonal f ııgnede vuruldum ama sonuc husraann

canım zaten anestezıstımm sureklı ıc ıceyım doktorumla bu dogrutudakı herseınde bılıncedeyım aslındaa ama ınsan kendıne bı takım saylerı konduramaz yaa o hesaap ıste.. o hep bu ay olmazsa bıdakı ay dıee destek olamya calısıo ama nafıle ıstee

anladım ya ben bu durumlarda psikolojinin çok etkili olduğunu düşünüyorum oyüzden olumlu düşünmek çok önemli bence. umudunu kırma asla. birde derler ya en güzel şeyler beklemekten vazgeçtiğin anda gerçekleşir diye. oyüzden bu durumu çok da takıntı haline getirmeden hareket etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…