bebek sahibi olmak istiyoruuuummm;(((

Canım naptın doktor ne dedi

Hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin, akışına bırakın, stres yapmayın. Ben üç ay boyunca her adet dönemimde kendimi yedim bitirdim, psikolojik olarak geciktirdim hatta ekim ayında. Zamanlama açısından da uymuyordu bu ay bize ama kafamı boşalttım, hiç düşünmedim gebeliği, konusunu dahi açmadık.. İlişkilerden sonra uzanmadım bile gittim duşumu aldım hemen. Ve hamileyim :)) uzun lafın kısası, stres ve gerginlik vücudu nasıl etkiliyorsa olmuyor işte o durumda gebelik. Ne zaman siz kendinizi, eşinizi rahatlatırsanız, eşiniz de sizi o zaman herşey daha kolay oluyor. Siz kendinizi önemseyin önce. Tamamen stresten gerginlikten arındırın. Hayırlısı diyin. Naçizane tavsiyelerim bunlar :)) sevgi ve umudunuzu hiç yitirmeyinn.

Son düzenleme:
merhaba ıyı aksamlar , bızde bebek sahıbı olmak ıstıyoruz aralık 16 da dusuk yasadım 12 haftalık parca kalmadıgı ıcın doktorum kurtaja gerek duymadı ama hıcbır ılacta vermedı ıyı beslenmelısın dedı dusugun nedenını bılemıyoruz korkularım var ne zaman hamıle kalırım ya duserse gıbı endıselerım ve cok cıddı derecede psıkolojım bozuldu .psıkolojımın bozulmasındada bır etkın hamıle oldugumu bılmıyordum adetlerım duzenlıydı hıcbır gebelık gostergesı olmadı yada bana oyle geldı cunku daha once hıc hamılelık yasamadım sımdı bunu atlatmaya calısıyorum.Doktorum korunmalısın demedı ne yapmalıyım doktorumu degıstırdım memnun degılım cunku ılgılenmıyor hıcbır bılgı elde edemedım ne yapmalıyım korunmalımıyım?

Selam canım bende merak ettım ebruyu ama ses soluk cıkmadı fırsatı olmadı sanırım sen nasılsın canım

Hic sormayin kizla ne icin gittim ne ogrendim misafirim wardi ondn yazamadim bnden smear testi alinmisti onun sonucu kotu cikti fitil verdi cok moralim bozuldu;(

Uzulme canım ya daha yenı evliyiz adetlerın duzenlimi normalde
Slm ben foruma yeni üye oldum bende 6aylık evliyim ve çok istememe ragmen bebeğimiz olmuyo bende her ay dört gözle bekleyip üzülüyorum kimseyede belli etmiyorum ama çok istiyorum 2ablam var cocukları var bi benim yok

Hic sormayin kizla ne icin gittim ne ogrendim misafirim wardi ondn yazamadim bnden smear testi alinmisti onun sonucu kotu cikti fitil verdi cok moralim bozuldu;(
Banada fiyik vermişti ama akıntı içinmiş bi sorun yokmuş yani üzülme fitilden biley olmaz ama kullandıgın günlerde bebek olayına ara veyosun;(

Banada fiyik vermişti ama akıntı içinmiş bi sorun yokmuş yani üzülme fitilden biley olmaz ama kullandıgın günlerde bebek olayına ara veyosun;(

Canim bn fitilden korkmuyorum simear sonucu kotu kanserden suphelendi doktor;(

Canim bn fitilden korkmuyorum simear sonucu kotu kanserden suphelendi doktor;(
Saçmalamasın odoktor hem başkalarınada git ben kalp doktoruna gitmiştim adam resmen ölüceksin demişti bi başkasına gittim öyle tehlikeli bişey olmadıgını söyledi hemen panikleme bende gittiğimde dış gebelik dedi günlerce mahvoldum üzüldüm sonra yokmuş öyle bişey okadar sıkıntıyı boşuna yaşatmış doktor ferah tut içini

Acik acik demedi doktor ben sonuclarimi baska doktorlarada gosterdim ayni seyi soyledi ilaclari kullan tedaviyi aksatma dedi ilaclar bitince yine simir alinacak ona gore netlesicek hersey ;(

Acik acik demedi doktor ben sonuclarimi baska doktorlarada gosterdim ayni seyi soyledi ilaclari kullan tedaviyi aksatma dedi ilaclar bitince yine simir alinacak ona gore netlesicek hersey ;(

Anladım kullan bakalım araştır bide nedir ne degildir başka çaresi yokmuymuş ya bunun off çok üzüldüm inan inş çok çok güzel şeyler duyarız senden

Anladım kullan bakalım araştır bide nedir ne degildir başka çaresi yokmuymuş ya bunun off çok üzüldüm inan inş çok çok güzel şeyler duyarız senden
İns canim allah razi olsun sanada acil sifalar wersin allahim bi an oncdde pamuk gibi bi bebek

Son düzenleme:
Kizlar kurban olam yardim edin ugrasiyorum ama nasip olmadi bi turlu.
Dr a gittik engel sikinti yok dedi.
Yumurtlama gunlerimde iliskiye girdik
Adetime 7 gun var.
Ve benden kahverengi leke geliyo dunden beri.hafif bir agri oluyo sonra leke geliyo.
Ve ben kendimi bildim bileli ne leke gelirdi ne mantar oldum nede enfeksiyon.
Sistit denen musallatin acisini cok iyi bildigim icin cok dikkat ederim.
Sizce bu leke ne olbilir.
Gebelik testide negatif
Ve dun muayene oldum enfeksiyon falanda yok.
Dr da bisi demedi klomen falan yazdi

İns canim allah razi olsun sanada acil sifalar wersin allahim bi an oncdde pamuk gibi bi bebek

Canim o ilaci gebe kalabilmen icin wermis sanirim

Canim o ilaci gebe kalabilmen icin wermis sanirim

Yerlesme kanamasi olabilirmi ?
Kendimde saglikciyim ama terzi kendi sokugunu dikemez mantigi..
Cunku kese olussa diycem 5 haftadan once gozukmuyo.
Dr da bisi demedi.bisiyler sezdi ama dillendirmedi.
Ve ben 2007 de kanseri atlattim.
Simdi oyle ihtiyacim varki yavruma...
tirnagim kirilsa gucum yok.
Nefret ediyorum hastanelerden onluklerden hasta yataklarindan.
Rabbim korusun hepimizi.

Nasıl bişey demez ya nedeni yokmuymuş bunun gerçi ben 2hafta önce falan doktora gittim malum bebiş hazırlıgı bi sıkıntı varmı diye test yaptı ve benim reglin gecen ay kesildi ve sendeki gibi lekelenme oldu kamerayla girip elle muayene ettiğinde sag kasıkta agrı oldu doktorda dış gebelikten şüphelendi reglin kesilmiş ve lekelenme olmuş dedi test yaptı çok şükür degilmiş fitil verdi folik asite başlattı başka bi doktora dahamı gitsen Allah yardımcımız olsun ebru,kızlar

Dkok kan testimi yaptı idrarda hemen çıkmıyomuş

Ne kanseri atlattin canim gecmis olsun korkma onilacla gebe kalan cok bildigim kadariyla istersen int. Bi arastr bnce gbe kalirsin bu ay stres yapma canim lekelenmelerde gebelik beltrisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…