Canım naptın doktor ne dediO an dusunmiyorum adetime 1 hafta kala stres yapiyorum bakalim yarin ne olacak doktorun hangi testlerini uyguladigini neler yapmamaiz gerektigini yazarim sizede ins hepimizin pamuk gibi bebisleri olur erken klkmam gerek yarin grsrz kizlar dua edin bana iyi gecelerr
Canım naptın doktor ne dedi
Selam canım bende merak ettım ebruyu ama ses soluk cıkmadı fırsatı olmadı sanırım sen nasılsın canım
Canım naptın doktor ne dedi
Slm ben foruma yeni üye oldum bende 6aylık evliyim ve çok istememe ragmen bebeğimiz olmuyo bende her ay dört gözle bekleyip üzülüyorum kimseyede belli etmiyorum ama çok istiyorum 2ablam var cocukları var bi benim yokUzulme canım ya daha yenı evliyiz adetlerın duzenlimi normalde
Banada fiyik vermişti ama akıntı içinmiş bi sorun yokmuş yani üzülme fitilden biley olmaz ama kullandıgın günlerde bebek olayına ara veyosun;(Hic sormayin kizla ne icin gittim ne ogrendim misafirim wardi ondn yazamadim bnden smear testi alinmisti onun sonucu kotu cikti fitil verdi cok moralim bozuldu;(
Banada fiyik vermişti ama akıntı içinmiş bi sorun yokmuş yani üzülme fitilden biley olmaz ama kullandıgın günlerde bebek olayına ara veyosun;(
Saçmalamasın odoktor hem başkalarınada git ben kalp doktoruna gitmiştim adam resmen ölüceksin demişti bi başkasına gittim öyle tehlikeli bişey olmadıgını söyledi hemen panikleme bende gittiğimde dış gebelik dedi günlerce mahvoldum üzüldüm sonra yokmuş öyle bişey okadar sıkıntıyı boşuna yaşatmış doktor ferah tut içiniCanim bn fitilden korkmuyorum simear sonucu kotu kanserden suphelendi doktor;(
Acik acik demedi doktor ben sonuclarimi baska doktorlarada gosterdim ayni seyi soyledi ilaclari kullan tedaviyi aksatma dedi ilaclar bitince yine simir alinacak ona gore netlesicek hersey ;(Saçmalamasın odoktor hem başkalarınada git ben kalp doktoruna gitmiştim adam resmen ölüceksin demişti bi başkasına gittim öyle tehlikeli bişey olmadıgını söyledi hemen panikleme bende gittiğimde dış gebelik dedi günlerce mahvoldum üzüldüm sonra yokmuş öyle bişey okadar sıkıntıyı boşuna yaşatmış doktor ferah tut içini
Acik acik demedi doktor ben sonuclarimi baska doktorlarada gosterdim ayni seyi soyledi ilaclari kullan tedaviyi aksatma dedi ilaclar bitince yine simir alinacak ona gore netlesicek hersey ;(
İns canim allah razi olsun sanada acil sifalar wersin allahim bi an oncdde pamuk gibi bi bebekAnladım kullan bakalım araştır bide nedir ne degildir başka çaresi yokmuymuş ya bunun off çok üzüldüm inan inş çok çok güzel şeyler duyarız senden
İns canim allah razi olsun sanada acil sifalar wersin allahim bi an oncdde pamuk gibi bi bebek
Kizlar kurban olam yardim edin ugrasiyorum ama nasip olmadi bi turlu.
Dr a gittik engel sikinti yok dedi.
Yumurtlama gunlerimde iliskiye girdik
Adetime 7 gun var.
Ve benden kahverengi leke geliyo dunden beri.hafif bir agri oluyo sonra leke geliyo.
Ve ben kendimi bildim bileli ne leke gelirdi ne mantar oldum nede enfeksiyon.
Sistit denen musallatin acisini cok iyi bildigim icin cok dikkat ederim.
Sizce bu leke ne olbilir.
Gebelik testide negatif
Ve dun muayene oldum enfeksiyon falanda yok.
Dr da bisi demedi klomen falan yazdi
Canim o ilaci gebe kalabilmen icin wermis sanirim
Acik acik demedi doktor ben sonuclarimi baska doktorlarada gosterdim ayni seyi soyledi ilaclari kullan tedaviyi aksatma dedi ilaclar bitince yine simir alinacak ona gore netlesicek hersey ;(
Anladım kullan bakalım araştır bide nedir ne degildir başka çaresi yokmuymuş ya bunun off çok üzüldüm inan inş çok çok güzel şeyler duyarız senden
Kizlar kurban olam yardim edin ugrasiyorum ama nasip olmadi bi turlu.
Dr a gittik engel sikinti yok dedi.
Yumurtlama gunlerimde iliskiye girdik
Adetime 7 gun var.
Ve benden kahverengi leke geliyo dunden beri.hafif bir agri oluyo sonra leke geliyo.
Ve ben kendimi bildim bileli ne leke gelirdi ne mantar oldum nede enfeksiyon.
Sistit denen musallatin acisini cok iyi bildigim icin cok dikkat ederim.
Sizce bu leke ne olbilir.
Gebelik testide negatif
Ve dun muayene oldum enfeksiyon falanda yok.
Dr da bisi demedi klomen falan yazdi
Dkok kan testimi yaptı idrarda hemen çıkmıyomuşNasıl bişey demez ya nedeni yokmuymuş bunun gerçi ben 2hafta önce falan doktora gittim malum bebiş hazırlıgı bi sıkıntı varmı diye test yaptı ve benim reglin gecen ay kesildi ve sendeki gibi lekelenme oldu kamerayla girip elle muayene ettiğinde sag kasıkta agrı oldu doktorda dış gebelikten şüphelendi reglin kesilmiş ve lekelenme olmuş dedi test yaptı çok şükür degilmiş fitil verdi folik asite başlattı başka bi doktora dahamı gitsen Allah yardımcımız olsun ebru,kızlar
Yerlesme kanamasi olabilirmi ?
Kendimde saglikciyim ama terzi kendi sokugunu dikemez mantigi..
Cunku kese olussa diycem 5 haftadan once gozukmuyo.
Dr da bisi demedi.bisiyler sezdi ama dillendirmedi.
Ve ben 2007 de kanseri atlattim.
Simdi oyle ihtiyacim varki yavruma...
tirnagim kirilsa gucum yok.
Nefret ediyorum hastanelerden onluklerden hasta yataklarindan.
Rabbim korusun hepimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?