Bebek sahibi olmak

Karyasena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
2
0
1
30
2 yıllık evliyiz sayısız doktora gittik ancak eşim de bende de gözle görünür sorun yok denilen tek şey eşime sigarayı bırak hani yapılan bütün testler normal aşılama ve tüp bebek için erken olduğunu belirtiyorlar ancak biz bebek sahibi olmayı çok istiyoruz özel hastaneye de gücümüz yetmiyor malesef hayat şartları devlet Hastanesi'nde ücret nasıl oluyor tedavi nasıl işliyor anestezi eşliğinde mi oluyor deri incelmesi olduğu için bende en ufak tutmada bile morarir o yüzden anestezi altında yapılsın tüm işlemler istiyorum bilgisi olan var mı acaba bu konudan

2 yıllık evliyiz sayısız doktora gittik ancak eşim de bende de gözle görünür sorun yok denilen tek şey eşime sigarayı bırak hani yapılan bütün testler normal aşılama ve tüp bebek için erken olduğunu belirtiyorlar ancak biz bebek sahibi olmayı çok istiyoruz özel hastaneye de gücümüz yetmiyor malesef hayat şartları devlet Hastanesi'nde ücret nasıl oluyor tedavi nasıl işliyor anestezi eşliğinde mi oluyor deri incelmesi olduğu için bende en ufak tutmada bile morarir o yüzden anestezi altında yapılsın tüm işlemler istiyorum bilgisi olan var mı acaba bu konudan
Devlette aşılama yaptıran ve bebiş olanlar var. Yani Allah doktoruna denk getirsin yeterki nasip olacaksa tabi. Tüp bebek içinde yine aynı diye biliyorum onun örneğini yakın çevremde duymasamda biraz teferruatlı ve git geli çok olsa da ama ne kolay ki şu hayatta..

Devlet Hastanesi'nde rapor için gerekli şartlar var yeterli bilgisi olanlar vardır burda muhakkak anlatırlar size bir çok kişi devlette tedavi görüyor burda okuyoruz ama belli şartları karşılamak gerekiyor diye biliyorum iyice araştırmak lazım

Ketojenik beslenme gruplarında ketojenik beslenmenin doğurganlığı arttırdığını yazıyorlar. Eğer bir sağlık sorununuz yoksa belki onu da deneyebilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin.

Kilo probleminiz varsa kilo vermeniz sart eger yoksada piskolojik olabilir kafaya cok takmak hormonlari etkiler ve hormonlar hamilelige izin vermez bende 2 yillik evliyim deniyoruz olmuyor cunku pko hastasiyim yumrtaligmn etrafinda kistler var 🤷‍♀️ ama tedavi görüyorum söktürücü felan bence kafaya takmayin kuzenim 6 yillik evli doktorlar onada ayni seyi diyordu sizin bie rahatszlgniz yok piskolojik diye suan 2 aylik hamile

Bana adetin 3. gününde hormon testi yaptırdı doktor. eşimede sperm testi.

Back
X