Bebek sahibi olmaya karar verdik ama sizlerin desteğine ihtiyacım var arkadaşlar...

Boşverin hepsini listeyi filan akışına bırakın hayatı önce, kontrol etmeye çalışmak yerine olanı yaşamayı, anın tadına varmayı öğretin kendinize, sahip olduklarınıza bakıp mutlu olun sonra bebiş gelecektir mucizesi ile...

3 yillik evliyim 4 aylik dunya tatlisi bir oglum var isteyerek ve de istedigim zamanda hamile kaldim bu yuzden cok sansliyim suan dogum iznindeyim hayatta isten cikmak isteyeceigimi dusunmezdim ama suan keske calismasam diyorum kira odemiyosunuz bu yuzden rahat gecinirsiniz tabi ki bebek masraf ama oyle soylenildigi gibi cok paralara ihtiyaciniz yok eger gercekten istiyosaniz erteleme derim

bu kadar ayrıntılı düşünmeyin derim , sonuçta kira derdiniz yok ve eşinizin iyi kötü belirli bir işi var

madem istiyorsunuz oluruna bırakın , hem çocukta hemen olmayabiliyor hiçbir sorun olmasa bile

akışına bırakın fazla düşünmeyin derim , herşey 4*4 lük olmuyo her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…