Bebek İkinci El bebek salincagi

esimoglumherseyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
449
386
merhaba arkadaslar 6.ayina girmis bir oglum var.uzun sure kullanabilecegim konforlu fazla pahali olmayan bir salincaga ihtiyacim var.kullanipta memnun kalanlarin yorumlarini onerilerini bekliyorum tesekkurler

Kraft marka bulabilirsin belki. Hello baby magazasinda uygun olan salincaklarda vardi . Ama bildigin salincak ana kucagi falan olmuyordu. Isini goremez gibi geliyor. 6 ay kucuk degilmi ?

ayy benimki poposunu bi kaldiriyo pat atiyo yere kendini ana kucagindan artik kesmiyo ana kucagi:) hafif yatar pozisyonda salincak isimi gorur diye dusunuyorum.emniyet kemerini baglarim sallanmak hosuna gider bende en azindan hafifte olsa isimi gucumu yaparim.heppp kucagimi istiyo :KK43: yemek bile yedirtmiyoo.belki salincak care olur.hello baby e baktim cok saglam seyler goremedim.kraft olabilir kullandinizmi.ben ozellikle kullananlarin yorumlarini merak ediyorum.tesekkurler

Graco salincak diye ara internette 429 tl olmus. Otomatik salincak anne karni muzikleri ve bazi melodiler var. Bebegim 2 aylikken aldik. Uyutabiliyorsun falan ama 1 yasina kadar kullandik.

X