- Konu Sahibi SARI_SEKERM
-
Merhaba bayanlar okadar sinirliyim ki bu durumu sizinlede paylaşmak istedim. Ben yüzümü bebek şampuanıyla temizlerim cildim çok hassas olduğu için kimyasal içeren ürünler alerji yapıyor. Geçenlerde her zaman kullandığım ve hiç bir sorunla karşılaşmadığım d****n marka bebek şampuanım bitmişti. Gittiğim markette bu şampuanı bulamayınca aman ne olcak buda bebek için sonuçta deyip j***n baby denen bu şampuanı aldım almaz olsaydım 3. Günde yüzümü mahvetti göz kenarlarım kuruluktan kızardı dudak kenarlarım kıpkırmızı tahriş oldu soyuluyo ağzım yırtılcak sanki o kadar acıyoki bi kaç kez aradım tüketici numarasını ulaşamadım ulaşabilseydim ağzıma geleni saycaktım benim cildimi bu hale getiren bebek cildine ne yapmaz yazık değilmi üzerinde saf su kadar yumuşaktır gerçek göz yakmayan formül diyor atmışta atmış yalan hikaye deli gibi göz yakıyor bunu onaylayan dermatoloğunda ben ** özellikle bebeği olan anneleri uyarmak istiyorum sakın bu markayı kapıdan içeriye sokmayın marka ismi vermek yasakmı bilmiyorum ama umarım anlamışsınızdır
herkesin cilt tipi bir değildir!
Sizin cildinize iyi gelen bir şey başkasının cildine iyi gelmeyebilir.
Sizin cildinizi kuruttu diye hemen celallenmişsiniz, bi şikayet etmeler, kullanmayın aman demeler..
Git direk firmayla görüş bir şikayetin varsa, buraya yazıp millete bu şampuanı aldırmayınca ne geçecekse eline?
(peşin edit: Firmayla bir alakam yok)
Bebek şampuanlarında sülfat ve tuz vardır. Kimyasal içermediği nereden çıkarılıyorsa.
Doğal sabunlar+nemlendirici varken, ne gerek var bunlara.
Shea yağı doğal bir nemlendiricidir. Bilginize.
geçmiş olsun..annem de hep der ısrarla ;şampuan da neymiş ben sizi mis gibi zeytinyağlı sabunlabüyüttüm.. bunlar hep kimyasal..hem arınıyor kolay durulanmıyor..zey.sabun kullan diye kızardı..bebeğime elimden geldiğince bundan sona zeytinyağlı sabun kullanıcam ..teşekkürler
shea yağı nemlendirici olarak yüze sürülür mü?Eğer gerçekten iyi bir nemlendiriciyse boşuna ünlü markalara paralar yatırmaya gerek yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?