Şampuan ve Saç Kremleri bebek şampuanları

Ejderha Dovmeli Kiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
572
198
323
Merhabalar.
Bebek şampuanı kullanmaya karar verdim. Dalinin kokusunu çok sevdiğim için önce onu aldım. Ama kepek yaptı. Sonra nivea aldım aynı şekilde o da kepek yaptı. Ama dalinden sonra evde bulduğum clear ı kullanmıştım ve tek yıkamayla tüm kepekler gitti. Ardından nivea kullanınca yine başladı. Uzun zamandır kepek problemim olmamıştı ve bebek şampuanının kepek yapması bana garip geliyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Saçlarım çok yıpranmış durumda, ne kullanıyım ben :(

ben de dalin kullanıyorum, yaklaşık 4 yıldır. ilk başlarba bana da kepek yaptı. ama alıştı artık saçlarım ve kepek oluşmuyor saç derimde. kokusu da mis gibi. saçlarımız uzun süre ağır kimyasal dolu şampuanlara alıştığı için, saçımızın derisi ilk başta yadırgıyor daha az kimyasal barındıran bi şampuanı. ama dediğim gibi geçti bende kepek problemi. yıkandıktan sonra saçımı tararken argan yağı sürüyorum bir de. saçlarım ince telli olmasına rağmen sağlıklı ve dayanıklı artık.

ben de dalin kullanıyorum, yaklaşık 4 yıldır. ilk başlarba bana da kepek yaptı. ama alıştı artık saçlarım ve kepek oluşmuyor saç derimde. kokusu da mis gibi. saçlarımız uzun süre ağır kimyasal dolu şampuanlara alıştığı için, saçımızın derisi ilk başta yadırgıyor daha az kimyasal barındıran bi şampuanı. ama dediğim gibi geçti bende kepek problemi. yıkandıktan sonra saçımı tararken argan yağı sürüyorum bir de. saçlarım ince telli olmasına rağmen sağlıklı ve dayanıklı artık.
Bırakmayı düşünüyordum canım o halde devam edeyim umarım çabuk geçer.
Hem dalin hem nivea var şimdi bende, hangisini kullansam ki o zaman ama dalin biraz daha sertleştiriyor, sen başka bebek şampuanı denedin mi ?

komili ve Johnson's denemiştim; ama dalinde karar kıldım. kokusunu beğendiğimden ama bu tercihim daha çok. senin saçına hangisi daha iyi geliyorsa onu seç. Ha bi de Johnson's saç derimde kızarıklık yapmıştı. çok sertleşirse argan yağı kullan bence.

komili ve Johnson's denemiştim; ama dalinde karar kıldım. kokusunu beğendiğimden ama bu tercihim daha çok. senin saçına hangisi daha iyi geliyorsa onu seç. Ha bi de Johnson's saç derimde kızarıklık yapmıştı. çok sertleşirse argan yağı kullan bence.
Peki bu argan yağını nasıl kullanacağım?

Back
X