Doğuma Hazırlık Bebek şekeri için hangisini tercih edersiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hediye vermek için hangisini tercih edersiniz?

• Ankete Katılan
    12

findikabugu

RABBİM 'oL' derse oLur..
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
603
25
98
Kocaeli
Kızlar sizce bebek şekeri mi yoksa lavanta kesesi mi daha hoş bir hediye olur?
Aslında aklımda bebek şekeri vardı ama bugün lavanta keselerini gördüm ve onlarda hoşuma gitti
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

örnek resim
$BS-0260-Ahsap-Bebek-Sekeri-676x900.webp $PUSKULLU-FIGURLU-LAVANTA-KESESI-BEBEK-SEKERI__73548618_0.webp

ben bebek şekerlerini hatta bebek lokumunu daha çok seviyorum.
lavantalar bi işe yaramıyor gibi geliyor şeker, lokum, kurabiye ikrama daha uygun bence.

Son düzenleme:
bebek şekeri için kalıcı bir şey olsun istiyorsanız çerçeve düşünebilirsiniz. Lavanta ve tül ile süsleyip mıktatıslayıp uzun sure atılmadan saklanılmasını sağlayabilirsiniz. farklı bir alternatif de şirin parlak patikler var onlardan hediye edebilirisiniz. şirin şeyleri insanlar büfelerinde saklıyorlar.
Tabi birde yeni trendler var. (minik şişelerin içine renkli kolonağlar koyulup dağıtışıyor.)
Siz en iyisi eminönüne gidin. Ama zamanınız yoksada eminondeki çeşitleri bulacağınız online eminonu satış sitesini gezebilirsiniz. Bebek şekeri,Kına, Sünnet,Mevlüt sarf malzemeleri üstelik fiyatlar çok makul.

Son düzenleyen: Moderatör:
bebek şekeri için kalıcı bir şey olsun istiyorsanız çerçeve düşünebilirsiniz. Lavanta ve tül ile süsleyip mıktatıslayıp uzun sure atılmadan saklanılmasını sağlayabilirsiniz. farklı bir alternatif de şirin parlak patikler var onlardan hediye edebilirisiniz. şirin şeyleri insanlar büfelerinde saklıyorlar.
Tabi birde yeni trendler var. (minik şişelerin içine renkli kolonağlar koyulup dağıtışıyor.)
Siz en iyisi eminönüne gidin. Ama zamanınız yoksada eminondeki çeşitleri bulacağınız online eminonu satış sitesini gezebilirsiniz. Nikah şekeri, Bebek şekeri,Kına, Sünnet,Mevlüt sarf malzemeleri
üstelik fiyatlar çok makul.

teşekkürler canım bir gözatayım kendim yapmak da istiyorum aslında

Tatlı bir bebek için tatlı ikramlar daha iyi olur bence bebek şekerini tercih etmelisin

öcelikle bebek şekeri konusunda o kadar çok değişik ürün var ki şaşırmanız ve kararsız kalmanız çok doğal. bebek şekeriniz ne kadar önemliyse alacağınız şeyi doğru sunabilmek (çok pahalı bir bebek şekeride alsanız doğru sunamazsanız bir anlamı olmaz)
de çok önemlidir.tüm annelere tavsiyem önce beğendiğiniz ürünleri 3 e indirip arasında beğeniye ve isteğe göre birini seçmek.
sunum içinde kafes , puset arabalar, metal tel ağaçlar kullanılabilir. işte bir kaç örnek Nikah şekeri, Bebek şekeri,Kına, Sünnet,Mevlüt sarf malzemeleri

Back
X