Doğuma Hazırlık Bebek şekeri konusunda yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Eşimin bana süpriz olarak anlaştığı bir firma vardı benim doğumumda. Hem oda süsleme hem şeker hemde doğum fotoğrafçılığı konusunda bize hizmet verdiler ben kendi adıma çok beğendim getirdikleri herşeyi. Tabii kocamın zevkinide yadsımamak lazım bu konuda:) Hala ihtiyaç duyanlar varsa firma BD Organizasyon fiyatlar çok yüksek değilmiş sanırım birde gerçekten çok şirin insanlar. Tavsiye edilir yani:)

Kızlar ben malzemeleri internetten aldım kargoyla kapıma kadar geldi bana kargo dahil 50 adet mevlüt 20 adet hastane şekerinin malzemesi 33liraya geldi mıknatıs tül ve lavantada fazla geldi onları sakladım başka amaçla kullanmak için resim eklemeyi bilmediğim için ekleyemiyorum ama mevlüt şekerimiz hasır patikli hastane şekerimiz seramik bebekli kapı süsümüde kendim yaptım oda 15lirayı geçmedi herhalde kapı tülü hariç kapıtülüde 10lira falandı herhalde hastane şekeri için sepeti sakallı ipliği hasır sepete sararak yaptım mevlüt şeker sepetimide kendim yapıcam sepetimiz var evde ben ortiş aldım sadece evde saten ve kapı tülünden artan tül var dışardan almaktansa kendim yaptım hem vakit geçiyo hemde çok zevkli keşke diyorum nikah şekerlerimide kendim yapsaydım maliyeti 3/1 e bile gelmiyo

eşimin bana süpriz olarak anlaştığı bir firma vardı benim doğumumda. Hem oda süsleme hem şeker hemde doğum fotoğrafçılığı konusunda bize hizmet verdiler ben kendi adıma çok beğendim getirdikleri herşeyi. Tabii kocamın zevkinide yadsımamak lazım bu konuda:) hala ihtiyaç duyanlar varsa firma bd organizasyon fiyatlar çok yüksek değilmiş sanırım birde gerçekten çok şirin insanlar. Tavsiye edilir yani:)

canım ben bu konuyu bayağı araştırdım doğum fotoğrafı düşünmüyorum(ben düşünmesemde eşim doğuma girersem ben çekerim diyo olmadı ablam kesin girip çekecekmiş bebeğin ilk halleriniı) yaptıkları iş
bebek şekeri(ben kendim yaptım)
odaya balonlar asmak (ben pembe balonlar koydum hastane çantama)
ayaklı ve figürlü bir balon (bence ayak altında olmaz zaten kalabalık olacak gelen giden falan)
yatak başına tülden süsler (kapı süsümden artan tülle fiyonk yaptım)
doktor ve hemşirelere teşekkür yazısı(ben doktorum için asetata çıktı aldım aynı formatta bişey)
kapı süsü (bütün özel hastaneler hem içten hem dıştan takıyo zaten)

bu hazırlıklar bebek şekerşi hariç 10 liramı almadı ama firmalar bunu fotoğraf hşzmeti hariç 150 200 liradan aşşağı yapmıyo malzeme kalitesi ve ürün adeti olarak değişiyo tabiki

Kızlar ben malzemeleri internetten aldım kargoyla kapıma kadar geldi bana kargo dahil 50 adet mevlüt 20 adet hastane şekerinin malzemesi 33liraya geldi mıknatıs tül ve lavantada fazla geldi onları sakladım başka amaçla kullanmak için resim eklemeyi bilmediğim için ekleyemiyorum ama mevlüt şekerimiz hasır patikli hastane şekerimiz seramik bebekli kapı süsümüde kendim yaptım oda 15lirayı geçmedi herhalde kapı tülü hariç kapıtülüde 10lira falandı herhalde hastane şekeri için sepeti sakallı ipliği hasır sepete sararak yaptım mevlüt şeker sepetimide kendim yapıcam sepetimiz var evde ben ortiş aldım sadece evde saten ve kapı tülünden artan tül var dışardan almaktansa kendim yaptım hem vakit geçiyo hemde çok zevkli keşke diyorum nikah şekerlerimide kendim yapsaydım maliyeti 3/1 e bile gelmiyo

hangi siteden almistin ?

Back
X