Bebek İkinci El bebek sekeri, mevlut sekerı, partı suslerı uygun fiyatlı hazırlanır.

dzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
256
15
48
Merhaba arkadaşlar. Evde oturan el işine yatkın bir ev hanimiyim. Bu tür işlerede merakım vardı neden olmasın dedim. Evimde yapıp kargoyla gönderiyorum. Kira derdim olmadığı için dukkanlardan daha uygun fiyata mal ediyorum. Düşünmeniz de fayda var derim. Ilgilenen olursa islerimin fotoğraflarını da koyarım.

Merhaba arkadaşlar. Evde oturan el işine yatkın bir ev hanimiyim. Bu tür işlerede merakım vardı neden olmasın dedim. Evimde yapıp kargoyla gönderiyorum. Kira derdim olmadığı için dukkanlardan daha uygun fiyata mal ediyorum. Düşünmeniz de fayda var derim. Ilgilenen olursa islerimin fotoğraflarını da koyarım.

Ne tarz şeyler yapıyorsunuz. Fotoğrafları görmek isterim.

Ne tarz şeyler yapıyorsunuz. Fotoğrafları ni cekmeyi hatirladiklarim bunlar. Bunlarin dışında dogumgunleri icin bardak tabak süslemeleri de yapiyorum ama foto elimde yok. Sizin begenip resimle gonderdiklerinizin aynisinida calisabiliyorum. Dukkanlarin 3 lira dediği şekerleme lere yari fiyatlara mal edebiliyorum. Canım digerlerini yukleyemiyorum hata veriyor. Isyersen mail adresinden sana atabilirim.
$20130911_160452.webp $20130911_160511.webp

Güncel... facebooktanda işlerimize bakabilirsiniz arkadaşlar. Herteldenheristekten

Back
X