- Konu Sahibi gamzegurkan
-
Öncelikle herkese merhaba. Altı buçuk aylık hamilyeim. Artık hazırlıkların vakti geldi sanırım. Hatta geç bile kaldım galiba. kaydirigubbakcemile3 Sizden ricam bebek şekeri ve bebek odası süslemesinde kullanabileceğim süsleri, bibloları, sepetleri, kapı süslerini bulabileceğim yerleri benimle paylaşmanız. Forumdan okuduğuma göre bu işin merkezi sanırım Eminönü. Öncelikle Anadolu Yakası’nda ya da Eminönü civarında bildiğiniz adresler varsa söyleyebilir misiniz? Şimdiden çook çoook teşeekkür ederim.
malzemelerin satıldığımı yoksa hazırlarımı bilgi verirsen sevinirim zeynepözdil
ben kendim aldım yapıcam hepsi hazır resmini eklerim size,isterseniz spariş verip yaptırabilirsinizde.ben malzemeleri yani kese,kristal emzik ve üstüne süs tüy aldım hepsine 28 ytl verdim şimdi lavanta alicam epey ucuza geldi anlayacağınız.
bende kendim yapmayı düşünüyorum kaç kişilik aldın bu kadar ucuza mal oldu ben hastaneye ayrı mevlüte ayrı model yapmak istiyorum
Öncelikle herkese merhaba. Altı buçuk aylık hamilyeim. Artık hazırlıkların vakti geldi sanırım. Hatta geç bile kaldım galiba. kaydirigubbakcemile3 Sizden ricam bebek şekeri ve bebek odası süslemesinde kullanabileceğim süsleri, bibloları, sepetleri, kapı süslerini bulabileceğim yerleri benimle paylaşmanız. Forumdan okuduğuma göre bu işin merkezi sanırım Eminönü. Öncelikle Anadolu Yakası’nda ya da Eminönü civarında bildiğiniz adresler varsa söyleyebilir misiniz? Şimdiden çook çoook teşeekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?