bebek şekerleri ve sepetleri

Ben Turkiyede gormemistim bunlardan ama buraya gelince gordum.Aslinda bir Turk gelenegi degil bu.Burda Belcikalalilar yapiyor ve hastaneye ziyarete gelenlere veriliyor.Burdaki Turklerde onlardan heveslenip baslamislar yapmaya.Simdide yeni dogmus bebegin kunyesinin yazili oldugu mektup gibi sirin bir kagit dagitiyorlar evlere taniyan tanimiyan herkese.Ama Turkler sadece tanidiklarina yolluyorlar.Sanirim bende bu modaya uyucam ne yapiyim cok sirinler :))

hülyacım bu şekerler çok güzel.ben kendim yapacağım.sepet alacağım içinede değişik şekilde şekerler yapıp üzerine süslü kağıtlarla kızımın adını yazağım..yapınca resmini eklerim...

bende dogumuma yakın sparıs verıcem yaptırmak ıcın bu sekerlerı nerelerde yaparlar ve doguma ne kadar varken sipariş veriyim sizce kızlar

canım ya hepsi çok güzeller.yüce mevlam bizede o günleri göstersin inşallah.bende yapıcam sepet ve şekerlerden.allahım inşallah kısmet eder.çok heveslindim bak şimdi...

Bende Bu Sekerlerden Yapip Satiyorum Umarim Bir Gun Kendi Bebegimede Yapmak Nasip Olurr...

Daha Doğrusu Kokulu Miknatisli Yaptirdik Biz 50 Tane Yaptirmiştik Ama Yetmedi Bi 50 Daha Yaptirdikkk...süs Eşyasi Olarak Verdikk.insanlar çok Mutlu Oluyolarrrrr.kalici Olmasi Da çok Güselll

bende kızkardeşime yaptım 150 tane ve çok güzel oldular herkez hayret etti hazır zannettiler hem kolay hede çok zevkli değişik ama çok üzülüyorum çünkü beş yıl önce hiç böyle şeyler yaygın değildi ben kızımda yapamadım ama kardeşimin bebeğinde kapısını bıle tüllerle süsledik şahane oldu şimdi herşey değişti ya dur bakalım benim ikinciye inşallah yapıcam olursa biz bişey görmemişizki yaaaaa:)))

ayyy ne güzeller yaaa.....
bende istiyorum.... bende hamiş olmak istiyorum ve bebek şekeri, bebek sepeti,kapı süsü,yastığı ne varsa yapmak istiyom yaaa. nolur bende hamiş olayım artıkkkkkkkkkkk............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…