Bebek sonrası bozulan evlilik ve tek başına mücadele, ne yapsam bilmiyorum

Kesinlikle katılıyorum, eğer eşinle alakalı farklı çözümsüz sıkıntılar yoksa her evlilikte Bebek sonrası uzaklaşma oluyor, bizde de olmuştu sakince konuştum, rahatsız olduğu şeyleri sordum kendim de rahatsız olduğum şeyleri söyledim baktığım zaman o da haklıydı ben de sadece bocaliyorduk, ilk adımı o atmiyorsa sen at başka sorun yoksa düzeltmeye çalışın, bebek buyuyene kadar birbirinizden beklentilerinizi azaltın anin tadını çıkarmaya çalışın, arkadaşın dediği gibi anne olmayın sadece
çok haklısınız, teşekkür ederim. Söylediklerinizi uygulamaya çalışacağım. Ama ilk adımı çook attım zamanında. Artık durdum

inanın çocukla o kadar mesgulum ki birinin ilgisi dikkatimi bile çekmiyor. sadece arada yorulduğumda nefes almak biraz dertleşmek istedim. Evde benle biraz da olsun empati yapan bir eş istedim. İnce ufak bir söz bile yeterdi.
Adamlar anlamıyor halden duygusuzlar çünkü yemek yesin uyusunlar işe gitsinler yaptıkları tek sey bu karsımdaki kadın mutlumu yorgun mu bıseye bi destege ıhtıyacı varmı demezler klasık türk erkeği.. bu yabancı adamlara bk atarlar ama o adamlar ne kdr anlayıslı ve destek oluyor eşlerine valla iş uok türk erkeklerinde. Ben evlenmeden daha muzdaribim bazı şeylerden sonrası ins benımde böyle olmaz ne diyim :((

Aileniz çok büyük hata yapmış ne olursa olsun bari kocanın yanında böyle demeseler ben de boşancam diye tutturduğumda annem sen salak mısın kocana sahip çık kim kavga etmiyor sadece sana zarar sen 8turup bebek bakacakken o ne yapacak hayatını yaşayacak vs demişti ama kocama da ben onun arkasındayım evladıma da torunuma da bakarım zaten kızımın da sana ihtiyacı yok çalışıyor olan sana olur bebeğinden karından ayrı kalırsın ne karar verirse versin artık son kararı onun karı koca iyi düşünün ben kızımı çeker alırım mutsuzluktan ben sana kızımı emanet ettim beni geç allahın emanetini üzemezsin demişti. Bence boşanmayıj bebek büyümeden o arada da evde ve kocada huzur bırakmayın tüm parasını harca borca sok
annenizin arkanızda olması harika. Keşke benim de annem arkada özel olarak benimle konuşsaydı. Ama onlardan beklentimi bıraktım. Bebeğimi büyütmeye çalışıyorum ama çocukla bir saat ancak benim zorumla oynuyor. Sanki çevreye kendini göstermek için çocuk istemiş diye düşünmeye başladım

Benım anlamadığım 10 küsür yıl evli kalıp bebek olunca mı boşanma noktasına geldınız ? 10 sene nasıl gectı ?
10 yıl arada tartışmalar oluyordu. Ancak benim sabrım bu sefer çok bitmeye aşladı. Söz konusu evladım olunca açıkcası kızdım. İyi bir baba ve eş olması bu süreçte önemliydi diye düşünüyorum.

Ailenizin eşinizin yanında bizden destek beklemeyin, bize mi güvendiniz laflarını hangi konuşma sonrası söyledi?
En azından eşinizin yanında daha farklı konuşabilirlerdi diye düşünüyorum.
Onun haricinde evet bebekten sonra dengeler biraz değişiyor ama keskin değişimler de normal değil. Sizin sürekli gel sohbet edelim demenizi kısmına takıldı. Ayrıca bir çaba göstermeden sohbet edersin zaten eşinle. Çok mu üstüne gidiyorsunuz bu konuda acaba?

Back
X