Bebek sonrası bozulan evlilik ve tek başına mücadele, ne yapsam bilmiyorum

Ya şu cümleleri yazdıktan sonra daha üstüne konuşmanın anlamı var mı ki? Aldatsa bu kadar koymaz. Bu nedir yani. Verin bavulunu eline gitsin.
Aynen zaten bu tarz kalp kırıcı çok cümle duydum ve taştım artık. Tek korkum bebeğim ilerde beni suçlar mı? Bu korku hep durdurdu benı. Bebek çok küçük kaç yıl sabretsem dıye düşünüp duruyorum

Moralinizi bozmak istemem ama baska biri olmadıgına emin misiniz

Moralinizi bozmak istemem ama baska biri olmadıgına emin misiniz
İnanın bende bilmıyorum sadece ben yakalamadım şu ana kadar. Yoksa herseyı beklerım artık ne dıyeyım. Ben kendısını tutmuyorum yüzüme gelıp açıkça konuşsa keske. Su ana kadar bırsey bulamadım. Bebegımle ilgılenıyorum dışarı çıkmıyorum. Artık ne dıyeyım vıcdan işte

devamlı iş olsada bu bahaneyle eve gitmesem diyor. Yani bizimle olmadığı her dakıka ıcın çok mutlu ama nedense boşanmıyor
Ayrılsa nafaka ödeyecek, yemeğini temizliğini kendi yapacak. Aile falan darlayacak belki. Çok da başka düşünceleri olmuyor boyle adamların.

Ayrılsa nafaka ödeyecek, yemeğini temizliğini kendi yapacak. Aile falan darlayacak belki. Çok da başka düşünceleri olmuyor boyle adamların.
Belkide sebebi bunlardır. Bende çözemedim. Artık sizlere danışmak için buraya yazdım. Güçlü olmaya ve dayanmaya çalışıyorum. Ailem de arkamda değil. Onlar hep alttan al sus diyor. Bende ya susuyorum ya da en sonunda dayanamayıp patlıyorum

Bebeğim babasını görünce gülüyor mutlu oluyor. Çok ilginç babası ile günde bir saat sadece vakıt gecırıyor ama onu görünce kahkahalar atıyor. Böyle bir durumda susuyorum ne dese sineye cekıyorum. Ama bellı bırbyerden sonra patlıyorum

Ailemin tavrına gelince çok ayrıntılı yazamamıştım. Boşanmamı istemıyorlar. Hatta babam anneme bu kızla çok konuşma senden güç almasın demiş. Annemi gecen gün çok moralim bozuktu arayıp sohbet etmek istedim benle çok konuşmak istemedi. Sanırım babam yanındaydı. Birkaç kez aradı bende açıkçası açmak teli içimden gelmedi. Onlar da artık aramıyor zaten. Babamla da uzun yıllardır hep uzak mesafeli bir durumumuz vardı. Bende bir anneyim ve ne olursa olsun çocuğumun arkasında olurum. Beni yalnız bırakarak yapılanlara boyun eğmemi susmamı istıyorlar.

Ben eşimin yanında hiç konuşmadım. Sanırım yanlış ifade ettim. Ailemle ayrı özel olarak konuştum. Sonra onlar ikimizle birlikte konuştu ve bizden birsey beklemeyin dedi.

Aynı şeyleri yaşadım, uzun yıllar evlilik sonrası bebekle birlikte boşanma kararı aldık. Tahamülümüz yok birbirimizle hamilelik öncesi böyle değildi. Şimdi ücretsiz izindeyim öğrenmenin Allahtan mesleğim var. Bende geçer dedim ama yok umarım siz toparlayabilirsiniz

Ben artık boşanabılırsın neyı beklıyorsun dıyorum zaten. Bu kadar şikayet etme git hayatını kur dıyorum hep. Ama nedense boşanmıyor

Eeee defolsun o zaman, ben olsam 5 paralik faydasi olmayan adami eve bile almam. Eve alma konu sahibesi, daha da akillanmaz bosanma celbini ver eline.

Sorumluluk almak istemiyor. 10 sene boyunca iki kişi olduğunuz için tartışmaları bir şekilde anlatmışsınız. Çünkü sorumluluk min.imiş. Ama şu an hayatınızın ortasinda bir canlı var. Hem onunla hem de sizinle ilgilenmek zorunda. Bunu da yapmak istemiyor.
4 sene mucadele vermişsiniz. Ortada bir canlı yokken devam etmek kolay olmuş. Ama piyasaya çıkınca işler sarpa sarmış. Bence bu adam hep sorunlu imiş. Ama siz idare etmişsiniz. Bu işin sonu boşanmaya gider.

Hayatında biri olmasa dahi ilgisini çeken biri var bence.Kimse cocugu olduğu için bir anda eşinden,evinden bu kadar hızlı soğumaz.Adam haftasonunu sizinle geciremeyecek kadar niye bunalsin başka.

Bence de sebep bunlar, özellikle nafaka ödememek, canları çıkıyor ayda 2 bin verince

Bence bir süre onu görmezden gelin. Sadece kendiniz ve çocuğunuzla ilgilenin.
Onun yemeğini, çamaşır, ütü işlerini yapmayın. Kendilerini paşa zannediyorlar, her işleri görülsün ama yine de ya gözleri dışarıda olur ya da şükretmeyi bilmezler.
O sizle vakit geçirmekten hoşlanmıyorsa bırakın onu. Çocuğuzla dışarı çıkın, parka gidin. Arkadaşlarınız varsa onlarla görüşün. Kendinize bakım yaptırın, kısacası kendinizle ve evladınızla mutlu anlar yaşamaya bakın.
O size yakınlaşmıyorsa siz niye onun peşinden koşuyorsunuz? Sürekli boşan o zaman muhabbeti de yapmayın bence.

Bir süre böyle deneyin. Biliyorum aynı evde birlikte olup da ayrı gibi yaşamak zor a a şu an da farklı değil yorumlarınızdan anladığım kadarıyla. O yüzden farklı yollar deneyin.

Eşinizi gerçekten seviyor musunuz bir de ? Ve onun sevgisinden ne kadar eminsiniz? Bunun geçici bir dönem olduğunu düşünüyor musunuz?

Bir de çift terapisi deneyebilirsiniz belki, tecrübem yok bu konuda ama forumda illaki başlıklar vardır, bir araştırın bence.

Beraber geçen 10 yıl ve bir evlat var ortada. Yerinizde olsam kendimi yıpratmadan yapabileceklerime bakarım. Yine de olmuyorsa boşanmadan önce maddi özgürlüğümü elime almaya çalışırım.

Umarım her şey yoluna girer.

sizin için en hayırlısı olsun. Valla bazen ne yaparsak yapalım olmuyor ben çok bunaldım ve yoruldum. Bu kararı alabilmek de bayine bir sonuç biz o aşamaya bıle geçemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…