- 17 Ağustos 2011
- 25.490
- 161.707
- 798
Bu kurallar ve arti bin fazlasi ablamda var. Bazilari bize sacma gelse de tamamina uyuyoruz. TV zaten yok, dogumgunu pastasi bile yemedi daha. Biz de asla ona marketten birsey alip vermiyoruz, oyalamak icin video acmiyoruz, o istemeden kucagimiza alip öpmüyoruz , annesinin soylemesini istemeidgi kelimeleri söylemiyoruz... 3 yasina kadar guzelce geldi. Sizin çocuğunuz da gelebilir pekala.
Benim annem de "sen cocugunu bize göstermezsin" diye alinir gucenirdi ama ablam ve eşinin kesin duruşu sonrası o da duruma uyma yolunu secti. Simdi hepimiz gayet mutluyuz.
Ahir omrunde belki de bir tane bebegin olacak. Neden kendi istemedigin gibi yetistiresin ki?
Is yeri ortamin nasil bilmiyorum ama tv acip oyalayacak aileye de emanet etme bence
Benim annem de "sen cocugunu bize göstermezsin" diye alinir gucenirdi ama ablam ve eşinin kesin duruşu sonrası o da duruma uyma yolunu secti. Simdi hepimiz gayet mutluyuz.
Ahir omrunde belki de bir tane bebegin olacak. Neden kendi istemedigin gibi yetistiresin ki?
Is yeri ortamin nasil bilmiyorum ama tv acip oyalayacak aileye de emanet etme bence