Bebek süslerinizi hazırladınız mı?

annecilik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
36
1
36
İstanbul
Kızlar bebek süslerinizi hazırladınız mı? Ben sadece beğendiğim ham süs şekerliklerden aldım, geri kalanı kendim hallettim. Zaten tasarımcı olduğumdan dolayı kızıma yapılacak her şey ona has olsun istedim, hep başkaları için yaptık biraz da kendimize değil mi ama :) $kr6uu.webp bu sadece bir tanesi, ben çeşit çeşit süslerden aldım, kartları özel olarak tasarlayıp, yerleştirmesini de özgün bir şekilde hazırladım. Bu da hazırlık aşamalarından bir kare $kr6xf.webp
benim bebişin de süslerinin tasarımı bebişlerimize has olsun diyorsanız benimle irtibata geçebilirsiniz. Dilerseniz süsleri alacağınız yerde süslerin üzerine bebeğinin adını da yazıyorlar ama dümdüz minik kare beyaz kağıt üzerine daktilo yazısı gibi, onu da zımbayla tutturuyorlar, çirkin oluyor yani, önemsiz gibi. Mesela bebişe aldığım kapı süsüne bebişin adının yazmasını istedim, onu da şöyle bir tasarımla hallettim, yaratıcı olmakta fayda var :) $kr76q.webp daha sonra yine hazırladıklarımdan paylaşabilirim :):nazar:

Kızlar bebek süslerinizi hazırladınız mı? Ben sadece beğendiğim ham süs şekerliklerden aldım, geri kalanı kendim hallettim. Zaten tasarımcı olduğumdan dolayı kızıma yapılacak her şey ona has olsun istedim, hep başkaları için yaptık biraz da kendimize değil mi ama :) Eki Görüntüle 649793 bu sadece bir tanesi, ben çeşit çeşit süslerden aldım, kartları özel olarak tasarlayıp, yerleştirmesini de özgün bir şekilde hazırladım. Bu da hazırlık aşamalarından bir kare Eki Görüntüle 649795
benim bebişin de süslerinin tasarımı bebişlerimize has olsun diyorsanız benimle irtibata geçebilirsiniz. Dilerseniz süsleri alacağınız yerde süslerin üzerine bebeğinin adını da yazıyorlar ama dümdüz minik kare beyaz kağıt üzerine daktilo yazısı gibi, onu da zımbayla tutturuyorlar, çirkin oluyor yani, önemsiz gibi. Mesela bebişe aldığım kapı süsüne bebişin adının yazmasını istedim, onu da şöyle bir tasarımla hallettim, yaratıcı olmakta fayda var :) Eki Görüntüle 649801 daha sonra yine hazırladıklarımdan paylaşabilirim :):nazar:

cok guzel olmus canım ellerıne saglık
saglıkla kucagına yavrunu alman dılegıyle

Back