Hastaneye gittin miKızlar merhaba
11.haftadayım bugün sabah mide bulantısı ile beklerken birden bacaklarıma kadar inen bir su geldi .Su öyle aşırı fazla değildi ama anlam veremedim .Bebek suyu mudur yoksa başka birşey midir yaşayan var mı ya da bilgi verir misiniz çok korkuyorum
Eger gitmediyseniz hemen hastahaneye gidinKızlar merhaba
11.haftadayım bugün sabah mide bulantısı ile beklerken birden bacaklarıma kadar inen bir su geldi .Su öyle aşırı fazla değildi ama anlam veremedim .Bebek suyu mudur yoksa başka birşey midir yaşayan var mı ya da bilgi verir misiniz çok korkuyorum
Yok hayır yarına ancak randevu alabildim ama aşırı tedirginim şuanHastaneye gittin mi
Randevuya gerek yok. Acilden giriş yaptırın. En azından içiniz rahat olurYok hayır yarına ancak randevu alabildim ama aşırı tedirginim şuan
Özele bile yarına randevu bulabildim başka türlü almıyorlar bile ama korkuyorum neden olmuş olabilir diyeBence doktora giidin ya ne olur ne olmaz
Bulunduğum yerde kadın doğum yok direk acilden bakılır mı kiRandevuya gerek yok. Acilden giriş yaptırın. En azından içiniz rahat olur
Ozelin aciline de başvurabilirsiniz. Vakit kaybetmeyin. Gerilmez ve en azından içiniz rahat olur. Hazırlanın stres yapmayın ve ozel devlet fark etmez acile gidin durumu anlatinBulunduğum yerde kadın doğum yok direk acilden bakılır mı ki
Bakılır ya. Anlat böyle böyle oldu de. Sancım var de yoksa bile var de bakarlar.Bulunduğum yerde kadın doğum yok direk acilden bakılır mı ki
Şuan bende aşırı korkuyorum olumsuz birşey duymaktan çok korkuyorumBakılır ya. Anlat böyle böyle oldu de. Sancım var de yoksa bile var de bakarlar.
Belki önemli bir şey değildir ama riske atmaya değmez ben korkarım
Canım insallah yoktur. Bizim temmuz grubu annelerinde bir arkadaş da kusarken böyle su boşalması gibi bir durum yaşamış, doktor amniyon sıvısı gelmeye devam eder birden gelip birden durmaz demiş ona mesela. Belki de hiçbir şey yok akıntı idrar bile olabilir, mesane kaslarımız da adapte olmaya çalışıyor sonuçta ama riske atmaya gerek yok.. bir kontrolden zarar gelmezŞuan bende aşırı korkuyorum olumsuz birşey duymaktan çok korkuyorum
Benim 14 haftamda suyum bitmiş ben anlamadım böyle suyumda gelmedi rengi nasıldı belki de başka birşeydir oKızlar merhaba
Merhaba nasil anladınız kaçak olduğunu ?benimde kusarken birden geldi su wcdeydim yarim bardak kadar vardı. Sonra birdaha gelmedi bebek suyunda da bir problem görülmedi hareketlerine normal hersey yolundaydı sonrasinda bir akmada olmadi ama ister istemez içimde şüphe kaldı. Doktorum idrar kacirmis oldugumu soyledi. Herhangi bir gariplik görmedi. Fark edilmemesi mümkün olabilir miMerhaba ben de 1 haftadır Amniyon sıvı kaçağından hastahanede yatıyorum. 22 haftalık olduk. Bebeğin suyunda azalma yok Allah’a şükür, takip altındayım. Çok geçmiş olsun
Merhaba, kasıklarımda ağrı vardı. Uzun yola gideceğimiz için kadın doğumm acile gittik. Bebeğin suyu her şeyi iyi dedi doktor. Ben de sürekli ıslaklık hissi var dedim bir kere de çişimi tutamadım sanki dedim Amniosure testi yaptı silik pozitif çıktı. Hastaneye yatışımm yapıldı malesefMerhaba nasil anladınız kaçak olduğunu ?benimde kusarken birden geldi su wcdeydim yarim bardak kadar vardı. Sonra birdaha gelmedi bebek suyunda da bir problem görülmedi hareketlerine normal hersey yolundaydı sonrasinda bir akmada olmadi ama ister istemez içimde şüphe kaldı. Doktorum idrar kacirmis oldugumu soyledi. Herhangi bir gariplik görmedi. Fark edilmemesi mümkün olabilir mi
Özelde sürekli takipliyim ama her şey normal görünüyordu ondan hiç şüphelenmedim. 1 haftadır antibiyotik tedavisi görüyorum. Şimdi idrar yolu enfeksiyonu içinn1 hafta daha uzattılar. Şüpheniz varsa test yaptırın. Enfeksiyon olması halinde çok sıkıntı olur .Merhaba nasil anladınız kaçak olduğunu ?benimde kusarken birden geldi su wcdeydim yarim bardak kadar vardı. Sonra birdaha gelmedi bebek suyunda da bir problem görülmedi hareketlerine normal hersey yolundaydı sonrasinda bir akmada olmadi ama ister istemez içimde şüphe kaldı. Doktorum idrar kacirmis oldugumu soyledi. Herhangi bir gariplik görmedi. Fark edilmemesi mümkün olabilir mi