Çok geçmiş olsun doktorum ped tak takip et dedi. sonrasinda bir su gelmedi ama progestan attığım icinde bunu tam ayırt edemiyorum. Onunda akıntısı oluyor çünkü. Birdahaki gidişimde söyliyim bir bakılsın zaten rahim ağzı ölcümüde yaptıracaktım. Bu durumda nasil bir yol izleniyor peki sonrasinda. Sivi gelisi varsa nasil durduruyor ya da zamanla duruyormuÖzelde sürekli takipliyim ama her şey normal görünüyordu ondan hiç şüphelenmedim. 1 haftadır antibiyotik tedavisi görüyorum. Şimdi idrar yolu enfeksiyonu içinn1 hafta daha uzattılar. Şüpheniz varsa test yaptırın. Enfeksiyon olması halinde çok sıkıntı olur .
Çok geçmiş olsun.. bebegin suyunda azalma var miMerhaba, kasıklarımda ağrı vardı. Uzun yola gideceğimiz için kadın doğumm acile gittik. Bebeğin suyu her şeyi iyi dedi doktor. Ben de sürekli ıslaklık hissi var dedim bir kere de çişimi tutamadım sanki dedim Amniosure testi yaptı silik pozitif çıktı. Hastaneye yatışımm yapıldı malesef
Ay gittim çok şükür Bebek suyu değilmiş yoğun biriken sıvıymış şükür geçti korkum ve bu haftalar da olabilirmiş . Teşekkür ediyorum sana ve cevaplayan her arkadaşaCanım insallah yoktur. Bizim temmuz grubu annelerinde bir arkadaş da kusarken böyle su boşalması gibi bir durum yaşamış, doktor amniyon sıvısı gelmeye devam eder birden gelip birden durmaz demiş ona mesela. Belki de hiçbir şey yok akıntı idrar bile olabilir, mesane kaslarımız da adapte olmaya çalışıyor sonuçta ama riske atmaya gerek yok.. bir kontrolden zarar gelmez
Canım normal beyaz suydu bende başta renginden dolayı korktum ve bir çay bardağı kadar vardı ama bendeki hatalardan birisi sürekli vahinajı kimyasal ve su ile de çok yıkarım büyük ihtimalle ondan dolayı da birikmiş olabilir ama şükür ki bebek suyu değilmiş .Peki sizin tedaviniz nasıl devam ettiBenim 14 haftamda suyum bitmiş ben anlamadım böyle suyumda gelmedi rengi nasıldı belki de başka birşeydir o
Günaydın, çok teşekkür ediyorum. Sıvı girişi varsa önce bebeği ve anneyi enfeksiyondan korumak istiyorlar. O yüzden antibiyotik tedavisi yapıyorlar. Bebekte hiçbir sıkıntı yoksa minimum 34. Haftaya kadar anne karnında tutmaya çalışıyorlar. İnşallah siz de öyle bir şey yoktur. Bu arada ben de su azalması yok, vajinam muayenede de aktif su gelimş görülmedi. Test pozitif amaÇok geçmiş olsun doktorum ped tak takip et dedi. sonrasinda bir su gelmedi ama progestan attığım icinde bunu tam ayırt edemiyorum. Onunda akıntısı oluyor çünkü. Birdahaki gidişimde söyliyim bir bakılsın zaten rahim ağzı ölcümüde yaptıracaktım. Bu durumda nasil bir yol izleniyor peki sonrasinda. Sivi gelisi varsa nasil durduruyor ya da zamanla duruyormu
Şükür bebişin suyunu da azalma yok. Her gün ultrasonla AFI bakılıyorÇok geçmiş olsun.. bebegin suyunda azalma var mi
Benim suyum bitince gebeliğim sonlandı gelişmedi bebek size dedim ben ama su normal değil ben hiç görmedim anlamadımCanım normal beyaz suydu bende başta renginden dolayı korktum ve bir çay bardağı kadar vardı ama bendeki hatalardan birisi sürekli vahinajı kimyasal ve su ile de çok yıkarım büyük ihtimalle ondan dolayı da birikmiş olabilir ama şükür ki bebek suyu değilmiş .Peki sizin tedaviniz nasıl devam etti
Çok şükür geçmiş olsunAy gittim çok şükür Bebek suyu değilmiş yoğun biriken sıvıymış şükür geçti korkum ve bu haftalar da olabilirmiş . Teşekkür ediyorum sana ve cevaplayan her arkadaşa
Teşekkür ederimGünaydın, çok teşekkür ediyorum. Sıvı girişi varsa önce bebeği ve anneyi enfeksiyondan korumak istiyorlar. O yüzden antibiyotik tedavisi yapıyorlar. Bebekte hiçbir sıkıntı yoksa minimum 34. Haftaya kadar anne karnında tutmaya çalışıyorlar. İnşallah siz de öyle bir şey yoktur. Bu arada ben de su azalması yok, vajinam muayenede de aktif su gelimş görülmedi. Test pozitif amaaklına takılan bir şey olursa özelden de yazabilirsiniz
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. İdrar yolu enfeksiyonuna çok dikkat edin en çok enfeksiyon yol açıyor .Teşekkür ederimbebisinizi sağlıkla kucağıniza alın inşallah
Merhaba nasıl anlaşıldı kaçak olduğu canm bende bugün 23+6 gunluk gebeyim 1 haftadır gunde 1 yada 2 kez para büyüklüğünde kokusuz su gibi geliyor idrar olmadığından eminim ama sızıntımı normal akintimi anlamadım bel ağrılarım oluyor arada kasiklarimda sertleşme de oluyorMerhaba ben de 1 haftadır Amniyon sıvı kaçağından hastahanede yatıyorum. 22 haftalık olduk. Bebeğin suyunda azalma yok Allah’a şükür, takip altındayım. Çok geçmiş olsun
Canım merhaba benim de iç çamaşırda ıslaklık hissediyordum. Ve aşırı alt karın kasık ağrım vardı. Gece acile gittik bebeğin her şeyine baktılar ve iyi dediler. Ben ıslaklığı söylediğim zaman doktor içimiz rahat olsun dedi Amniosure testi yaptı ve kaçak var dedi. 10 gün hastanede kaldım. Şükür şimdi iyiyiz . Enfeksiyon varsa olabiliyormuşMerhaba nasıl anlaşıldı kaçak olduğu canm bende bugün 23+6 gunluk gebeyim 1 haftadır gunde 1 yada 2 kez para büyüklüğünde kokusuz su gibi geliyor idrar olmadığından eminim ama sızıntımı normal akintimi anlamadım bel ağrılarım oluyor arada kasiklarimda sertleşme de oluyor
Geçmiş olsun canm bende şu fazlalığı varmış tekrardan detaylı ultrason ve kan idrar testi istedi gelen akintiymis su değil dedi doktor dünCanım merhaba benim de iç çamaşırda ıslaklık hissediyordum. Ve aşırı alt karın kasık ağrım vardı. Gece acile gittik bebeğin her şeyine baktılar ve iyi dediler. Ben ıslaklığı söylediğim zaman doktor içimiz rahat olsun dedi Amniosure testi yaptı ve kaçak var dedi. 10 gün hastanede kaldım. Şükür şimdi iyiyiz . Enfeksiyon varsa olabiliyormuş
Çok sevindim canım benim, inşallah her şey yolundadır. Üzülme hiç rabbimize sığınacağız. Benim durumum stabil. Kontrole gidiyoruz sürekli. İnşallah zamanında sağlıkla doğar bebişlerimizGeçmiş olsun canm bende şu fazlalığı varmış tekrardan detaylı ultrason ve kan idrar testi istedi gelen akintiymis su değil dedi doktor dün
Amin inşallah canımÇok sevindim canım benim, inşallah her şey yolundadır. Üzülme hiç rabbimize sığınacağız. Benim durumum stabil. Kontrole gidiyoruz sürekli. İnşallah zamanında sağlıkla doğar bebişlerimiz
merhaba, sürekli ıslaklık hissindeki akıntı nasıldı? tamamen su gibi mi yoksa kenarı su ortası beyaz bir akıntı mı? bende de su gibi akıntı varMerhaba, kasıklarımda ağrı vardı. Uzun yola gideceğimiz için kadın doğumm acile gittik. Bebeğin suyu her şeyi iyi dedi doktor. Ben de sürekli ıslaklık hissi var dedim bir kere de çişimi tutamadım sanki dedim Amniosure testi yaptı silik pozitif çıktı. Hastaneye yatışımm yapıldı malesef
Merhaba su gibiydi şeffaf gibi, 10 gün enfeksiyon tedavisi gördüm. Sonra fitil verdi doktorlar. Ortası beyaz tortu kenarları su olan akıntı geldi. ( bu akıntı gelirken özellikle gündüz hissediyordum) ilaçtan dediler doktorlar. Amniyon sızıntısı renksiz kokusuz oluyormuşmerhaba, sürekli ıslaklık hissindeki akıntı nasıldı? tamamen su gibi mi yoksa kenarı su ortası beyaz bir akıntı mı? bende de su gibi akıntı var
benimki ortası beyaz tortulu kenarı su gibi işte. amniyon tamamen su gibi oluyor yani değil mi anladığım kadarıyla. inşallah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırızMerhaba su gibiydi şeffaf gibi, 10 gün enfeksiyon tedavisi gördüm. Sonra fitil verdi doktorlar. Ortası beyaz tortu kenarları su olan akıntı geldi. ( bu akıntı gelirken özellikle gündüz hissediyordum) ilaçtan dediler doktorlar. Amniyon sızıntısı renksiz kokusuz oluyormuş
İlaç kullanıyorsanız ondan kaynaklanıyordur, ama ilaç kullanmıyorsanız kesinlikle doktora gidin. Amniyon zarına enfeksiyon zarar veriyormuş çünkü. Amin inşallah bütün hamilelerin kucağına evladına aldırmayı nasip etsin Allahımbenimki ortası beyaz tortulu kenarı su gibi işte. amniyon tamamen su gibi oluyor yani değil mi anladığım kadarıyla. inşallah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız