Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek telsizi önerileriniz

new smiles

*kavuşmamıza az kaldı miniğim*
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
3.640
1.830
78
arkadaşlar memnun kaldığınız bebek telsizi markalarını yazarsanız sevinirim. e bebekte indirim var ama çeşit fazla hangisini alsam ?

Bende bu konu hakkında araştırma yapıyorum cnm motorolanın görüntülü Telsizi düşünüyorum simdilik

Bende bu konu hakkında araştırma yapıyorum cnm motorolanın görüntülü Telsizi düşünüyorum simdilik
bugüne özel ebebekte indirim var. benimde 50 tl indirimim var ama çokta tavsiye gelmedi. yorumlardan birinde motorolla digitalde elektrikle çalıştığı yazıyordu ve çok saçma geldi açıkçası. her daim fişe takmak zor

Canım çok haklısın sürekli prizde olmaz keşke He,m şarjli He,m fiste kullanılabilen olsa o zaman onu tercih ederdim

bunu aldım canım 160 tan 132 tl ye düşmüştü. birde benim inidirimle 76 tl ye geldi :) 2 gün içinde gelir söylerim sanada nasıl olduğunu :)

almak isteyenlere tavsiye ederim. gayet net duyuluyor seler. tabi biz henüz bebişle değil eşimle test ettik :)

Ben de loobex lcd ekranlı aldım ebebekten. hamileliğimi yatarak geçirdiğim için bebeğimiz gelmeden epey test etme imkanım oldu. çekim gücü, ses kalitesi ve hızı çok çok iyi. Fiyatı da uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…