Bebek traşı

busra elmas

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
8
2
1
27
Ben halt yedim 2 buçuk aylık bebegimin saçı çok dökülüyor diye traş ettim ama bu günlerde kafasında kırmızı kırmızı sivilceler çıkmaya başladı ve sanırım gittikçe yayılıyor ne yapacağımı bilmiyorum ve çok üzgünüm böyle bişey yaşayan var mı ne yapayım bi akıl verın

Eklentiler

• image.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 51
aynısını yaptım dökülme de düzelmedi.
sivilceler de saç uzadıkça düzeldi. şu an böyle

Eklentiler

• image.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 45
Yaaa gerçekten mı offf çok korktum sivilce olunca mıkrop filan mı kaptı acaba dıye ayy içimi rahatlattınız teşekkür ederim maşallah bebişin saçlarına
yastığa, yatağa va sürtündüğü için sivilce çıkıyordur. ben o dönem yatağın tam ortasına yatırıyordum ki tepesi beşiğin kenarlarına sürtmesin diye

Baybynetste yatırıyorum genelde büyük yatakta yanımda yatıyor oda dar bıraz belkide ona değiyor bide Adana’da yaşıyoruz çok sıcak o mu yaptı dedım ama ne bilim valla çok korktum ya

Baybynetste yatırıyorum genelde büyük yatakta yanımda yatıyor oda dar bıraz belkide ona değiyor bide Adana’da yaşıyoruz çok sıcak o mu yaptı dedım ama ne bilim valla çok korktum ya
biz de hakkarideyiz valla. ilk çıkarken sivilce olabiliyor sürttüğü için sağa sola. ben her gğn dus aldırdım bir de dediğim gibi uyurken çok temas etmemesine dikkat ettim. cünkü çocuğu. uyurken çok sallıyor kafasını ama bizim su an tam 1 ay gecti izerinden ve su an bir sorun yok kafasında. saçlar uzadıkça normale döndü

Bende her gün duş aldırıyorum inşallah bizimkide bir ayda o kadar çok pişman oldum zaten kestıgıme çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…