Bebek ultrason görüntüsü

Mnnur

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
32
13
18
23
6+3 gün tiroid başlangıçi oluşmuş dedi ilaç verdi 4.415. Bebek içinde kalp atışını duyamadi 10 gün sonra gel dedi şuan kese falan normal mi ben tam anlayamadım ilk kontrolümdü
Eki Görüntüle 3201823

Eklentiler

• IMG_20230203_101739.webp
    IMG_20230203_101739.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 53
Kalp atışını 7-8 den önce duymak çok zor kese anca görünüyor endişe etmeyin
Tekrardan gittim dün başka bir doktora tiroid başlangıcı. Çıkmıştı onun için doktor baktı bebeğe normalde 6+4 ama dun kese küçük 5+1 dedi gelişimi durmuş olabilir yada geç döllenme olmuş olabilir dedi 15 gün sonra çağırdı bi sorun varımdır acaba ya

Tekrardan gittim dün başka bir doktora tiroid başlangıcı. Çıkmıştı onun için doktor baktı bebeğe normalde 6+4 ama dun kese küçük 5+1 dedi gelişimi durmuş olabilir yada geç döllenme olmuş olabilir dedi 15 gün sonra çağırdı bi sorun varımdır acaba ya
Geç döllenme olabilir, benim de regl gecikmesi sonrası 5 haftalık diye hesaplayarak baktıklarında ne bebeği gorebildik ne kalp atışını duyabildik 29 Ağustos son regl tarihimdi bebeğin gelisimine gire 12 eylüle çektik baya geç yumurtlamisim yani böyle şeyler olabiliyor endişe etmeyin ve bekleyin umarım sağlıklıdır 🙏

Geç döllenme olabilir, benim de regl gecikmesi sonrası 5 haftalık diye hesaplayarak baktıklarında ne bebeği gorebildik ne kalp atışını duyabildik 29 Ağustos son regl tarihimdi bebeğin gelisimine gire 12 eylüle çektik baya geç yumurtlamisim yani böyle şeyler olabiliyor endişe etmeyin ve bekleyin umarım sağlıklıdır 🙏
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah benimde öyledir ilk gebeliğim tedirginim o yüzden

Diğer hafta gittiğimizde kalp atışlarını duydu ve güzel dedi çok şükür şimdi 12 haftalık olduk ama sürekli bi ileride bi geride çıkıyor bugün kontrolum vardı 11 5 dedi onun dışında sağlığı güzel dedi çok şükür bi sıkıntısi yok

Back
X