Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
33 Haftamızın içindeyiz bebeğimle .. geçen kontrolümde doktor kızımın 2 hafta önde gittigini haftasına göre iri bir bebek oldugunu söyledi . Önde giden annelere sormak istiyorum USG ye göre mi doğum yaptılar SAT göre mi ?
Benim kizim usgde bir hafta geri demisti dr ama sata gore tam gunumde dogdu . Suan oglumda usgde iki gun geri gorunuyor 9 agustos sat a gore olan gunum bakalim oglum gunumde dogacakmi :)
Benim kizim usgde bir hafta geri demisti dr ama sata gore tam gunumde dogdu . Suan oglumda usgde iki gun geri gorunuyor 9 agustos sat a gore olan gunum bakalim oglum gunumde dogacakmi :)
Valla çok merak ediyorum :) bnm doktorum 2 hafta öndesin biraz iri bebeğin dedi boyu kilosu haftasına göre fazla .. eğer usgye göreyse az kaldı 35 haftalık olyr yok sat a göreyse daha çokkk var :)
Valla çok merak ediyorum :) bnm doktorum 2 hafta öndesin biraz iri bebeğin dedi boyu kilosu haftasına göre fazla .. eğer usgye göreyse az kaldı 35 haftalık olyr yok sat a göreyse daha çokkk var :)