Bebek uyku problemi

AYKIZ_29

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
335
96
13
Kızlar 63 günlük bebeğim öğlen saat ikiden beri uyumuyor saat gece üç oldu daha çok küçük sürekli uyuması gerekiyorken uyumamasi beni üzüyor ve cok da yoruyor ara ara uykuya dalıyor 5 dk sonra uyanıyor doktora mı götürsem ne yapsam bilemedim ve bir de çok gaz çıkartıyor sanırım çok fazla gazı var tecrubeli anneler yardimmmm

Kızlar 63 günlük bebeğim öğlen saat ikiden beri uyumuyor saat gece üç oldu daha çok küçük sürekli uyuması gerekiyorken uyumamasi beni üzüyor ve cok da yoruyor ara ara uykuya dalıyor 5 dk sonra uyanıyor doktora mı götürsem ne yapsam bilemedim ve bir de çok gaz çıkartıyor sanırım çok fazla gazı var tecrubeli anneler yardimmmm
Kimyon anason rezene kaynat çocuğa 1 tatlı kaşığı ver birde probiyotik kullan en iyisi sor verir eczane çocuğun doğduğuna emin ol

Kimyon anason rezene kaynat çocuğa 1 tatlı kaşığı ver birde probiyotik kullan en iyisi sor verir eczane çocuğun doğduğuna emin ol
Bi gaz damlası kullanıyorum pek memnun kalmadım yenisine geçicem inşallah bu işe yarar

Öncelikle bebeğinizin burnunun açık olduğundan emin olun 5 lik enjektörun yarışı ile bir burna diğer yarısı ile diğer burna yıkayın sırtına hafif patpatlar sonra emzirin gazını çıkartın çıkarmaya çalışın sonra loş odaya götürün inanın faydası olacak küçük bebeklerde en çok atlanan burun tıkanıklığı her gün üç dört kez yapabilirsiniz

Back
X