Ay ne güzel. Kızlar dün kitabı sordum yokmuş Konya DNR'da ama internetten araştırdım da bu yöntem 4 aylık olunca uygulanmaya başlıyormuş. Daha 1 ayımız var bizim. :) İnşallah uygulayınca işe yarar.
cnm hala arıyorsan kitabı kuledeki dnr da var daha dün sordum.
Chitlembiq: 3 aydan küçük bebekler için de şşşt pat yöntemini öneriyor tracy canım, ona da bir bakabilirsin. Çok detaylı hatırlamıyorum ama temelde aynı yöntem sadece ağladığında kucağa yatay bir şekilde almak yerine omzunuza dik olarak alıyorsunuz bebeği, gazını çıkarır gibi yani, sırtına pat pat diye ritmik olarak vururken kulağına doğruda şşşşt sesi çıkarıyorsunuz. Bildiğimiz pış pışlama:) (3 aydan küçük bebekler 3 şeye aynı anda dikkatlerini veremezlermiş. Hem ses, hem pat patlar olunca ağlamayı unuturlarmış :) O şekilde sakinleştirdikten sonra yatırıyorsunuz yatağına, yine kucakta uyuyakalmasına izin vermeden. Kitapta detaylı olarak anlatılıyor alınca göreceksin. Umarım faydasını görürsün.
merhaba .ay sormayın benim kızım 50 günlük ve gündüzleri hiçmi hiç uyumuyor.taki gece 12 e kadar.12 yatıyor ve sabah 7 de kalkıyor.ben anlamadım bu kadar uykusuzluğa nasıl dayanıyor küçücük cadı.ben uykusuzluktan ölüyorum ama o banamısın demiyortuvalete bile göndermiyor gündüzleri beni.dr bişiyii yok düzelir diyor.herşeyi denedim.emiyor mama yiyor ek olarak sallıyorum ama nafile...
merhaba .ay sormayın benim kızım 50 günlük ve gündüzleri hiçmi hiç uyumuyor.taki gece 12 e kadar.12 yatıyor ve sabah 7 de kalkıyor.ben anlamadım bu kadar uykusuzluğa nasıl dayanıyor küçücük cadı.ben uykusuzluktan ölüyorum ama o banamısın demiyortuvalete bile göndermiyor gündüzleri beni.dr bişiyii yok düzelir diyor.herşeyi denedim.emiyor mama yiyor ek olarak sallıyorum ama nafile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?