Görümcem son bebeğinin kalp atışını 9.haftada duymuştu. İnşallah bebeğin seninledir.Mrb arkadaslar acil yardim lazim
Sat gunum 16 kasim ancak bu bir aya mahsus boyledi normalde duzenli ve hep 3unde olurdu. Dun doktordydim nihayet 9. Haftada bebegi gordu 2,8mm ama kalbi atmiyordu ve haftaya kurtaj olmam gerektigini soyledi. Eger sat gunumu 3 aralik kabul edersem 7. Hafta olur ve 6 haftalik bebek normal mi?
Acaba bebek 2,8 mm oldugu icin kalp atmiyor olabilir mi? Sonradan atan kalp okur mu, boyle bir sey yasayan oldumu hic? Ne olur tecrubelerinuzi paylasir misiz((
canım benim ilk gebeliyimde böyle olmuştu 8 haftada kalbi attı ama 9.haftada malesef durdu ve kürtaj oldum hayırlısını iste sağlıklı olsun bak şimdi yine hamileyim hemde 2 ay sonra kaldımMrb arkadaslar acil yardim lazim
Sat gunum 16 kasim ancak bu bir aya mahsus boyledi normalde duzenli ve hep 3unde olurdu. Dun doktordydim nihayet 9. Haftada bebegi gordu 2,8mm ama kalbi atmiyordu ve haftaya kurtaj olmam gerektigini soyledi. Eger sat gunumu 3 aralik kabul edersem 7. Hafta olur ve 6 haftalik bebek normal mi?
Acaba bebek 2,8 mm oldugu icin kalp atmiyor olabilir mi? Sonradan atan kalp okur mu, boyle bir sey yasayan oldumu hic? Ne olur tecrubelerinuzi paylasir misiz((
canım şimdi hamilemisin n zaman kürtaj olduncanım benim bebeğiminde 9 haftalıken kalbi durdu 11 haftalıkken öğrendim ve kürtajla aldılar... eğer hiç atmıyorsa umudunu kırmak istemem ama atmaz daha.. genelde 8-10 haftalık gebelerde sık yaşanırmış bazen rahim bebeğin genetik bozukluğunu ve hastalık durumunu farkederse atmak istermiş ve bunu ilk kalbini durdurarak yaparmış... doğada güçlü olan yaşar prensibiyle çalışırmış... çok büyük acı...hala atlatamadım ağlamaktan gözlerim şişti ama alan da veren de rabbim. hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip etsin...
geçen hafta oldum canım bir hafta oldu ebe iki üç adet gör dedicanım şimdi hamilemisin n zaman kürtaj oldun
Sizinle aynı durumda bir arkadaşım 4 ay sonra hamile kaldı tekrar ve şimdi 6 aylık hamile lütfen moralinizi bozmayın her işte bir hayır var. Pozitif düşünün.Arkadaslar sagolun desteginiz icin, bebegi gecen cuma 10 gun once felan kurtajla aldilar kanama baslamisti. Aslinda burdaki bircok mucize hikaye bana umut olmustu ama sunu ogrdndimki bebegi gorup kalp atmiyorsa mucize felan olmuyor. BEbegi gorunce mutlaka kalp atmaliymis 3 doktorda boyle dedi. Bebek 1,2 mm olduktan sonra kalp atsi gorunmeliymis.... belki bigun benimde bebegim olur kim bilir((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?