bebek ve estetik

mammek

Rabbim Sen bizi koru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.604
2
156
Ankara
Burun estetiği yaptırmak istiyorum ancak 15 aylık bir oğlum var ve haliyle onunla sürekli yakın olmam gerekiyor, zaman zaman yüzüme vuruyor zarar vermesinden korkuyorum. Küçük çocuğu varken burun ya da göğüs estetiği yaptıran var mı?

canım benimde bir kızım var 25 aylık ve ben bile hala tedirgin oluyorum yaptımalımıyım hemen die. çünkğ dediğin gibi sürekli çarpışıyoruz veya bilerek vuruyor.. ben doktora gidip bir bebğim olduğunu söylediğimde bana beklemem gerektiğini söyelemişti. ve kızım 18 aylıktı . ee tabi bide emziriyorsan daha zor. çünkü o gün narkoz alacağın için emzirme durumunda yok. benim gittiim dr emzirme işi bitip çocuk biraz anneden uzak kalmaya başladığında tamam demişti..

canım benimde oğlum 15 aylık ve kasımda ameliyat olucam inşallah.benimde kuşkularım var ama artık kararımdan dönmücem.

canım benimde oğlum 15 aylık ve kasımda ameliyat olucam inşallah.benimde kuşkularım var ama artık kararımdan dönmücem.

Atel çıktıktan ıtıbaren 2 ay boyunca darbelerden koru dedi doktorum burnu, tabi atel oncesınde de darbeden korumak gerekıyor. Kucagına bebek, çocuk falan alma dedı bana. Küçük yaşta çocugu olanlar ıcın risklı gorunuyor bence...

ben üc hafta önce yaptirdim dikkat eiyorum henuz bir problemim olmadi oglum 15 aylik arti iki küyük kizim var ama hic problem yasamadim emziriyorum mesela ilk gun ilaclardan sanirim ishal gibi oldu sonra gecti.ama oynarken falan burnuma bakiyordu sargilarima ama dikkat ettim ...halada sakiniyorum

evet tehlikesi var malesef banada doktor ilk gittiğimde korumalısın dedi.bende biraz daha büyüsün memeyi bıraksın dedim.kendi kendine memeyi bıraktı 10 gündür emmiyor daha fazlada beklemem artık.bir şeye niyetlendiysem yapmadan bırakmam.kasıma inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…