Bebek ve Kesesi..

Bhcg değerim 2000lerde suan. yarın keseyi görmek için çağırdı doktorum.. yarına kadar bhcg dgerim 2600 olursa görürüz dedi... bana erken gibi geliyor ama bilmiyorum tam 4 haftalıkken kese görünür mü ?

Cnm kalp atışı karindan mi duyuldu vajinal yolla mi.eğer karindan ise sıkışmak gerekiyor mu

Karından duyuldu. Ben normal bi şekilde uzandım kendimi kasmadan doktor baktı kalkabilirsin kalbi atıyor dedi, bizim o süreç biraz tatsızdı doktor hiçbir şey göstermedi kalp atışı dinletmedi.

Karından duyuldu. Ben normal bi şekilde uzandım kendimi kasmadan doktor baktı kalkabilirsin kalbi atıyor dedi, bizim o süreç biraz tatsızdı doktor hiçbir şey göstermedi kalp atışı dinletmedi.
Sıkışık miydin peki cnm bide kesen kaç mm idi kalp atisinda

Sıkışık miydin peki cnm bide kesen kaç mm idi kalp atisinda
İnan hiç bilmiyorum kese boyutunu. Kese görüldüğünde 16 mm idi kese. Sonrasını hiç söylemedi doktor. Sıkışık değildim.

aynını yaşadım. bol bol hatta kusana kadar su için, o şekilde normale döndü bende..

Bencede erken çünkü 5. Haftadan sonra kese oluşuyor.

selamlar.. doktor kontrolunden geliyorum hesaplamalarım doğruymuş bebiş 5 haftalıkmış :) kese de göründü nokta kadar bebekte göründü :) şuan herşey yolunda çok şükür haftaya kalp atışlarını alırız dedi doktorum kısmet olursa. Öyle mutlu oldum ki:) senin bebiş nasıll kac haftalıktı ? :)

Bende bugun doktordan geldim 5-6 haftalikmis daha minicikti sol tarafimda cok yeni oldugu için kalp atimini duymadik haftaya yine cagirdi kalp atimlarini bekleyen annelere Allahim gonullerine gore versin banada :)

Bende bugun doktordan geldim 5-6 haftalikmis daha minicikti sol tarafimda cok yeni oldugu için kalp atimini duymadik haftaya yine cagirdi kalp atimlarini bekleyen annelere Allahim gonullerine gore versin banada :)

Aminnnn kalp atışlarını haftaya duyunca sanırım duygulanıp ağlayabiliriz.. Rabbim hayırlısını versin.. müthiş bir duygu. :)

Aminnnn kalp atışlarını haftaya duyunca sanırım duygulanıp ağlayabiliriz.. Rabbim hayırlısını versin.. müthiş bir duygu. :)
Allahim birdaha aci yasatmasin bana bir onceki gebeligimde kalp atisini duyduktan sonra kontrole gittim kalp atisi durmustu cok kotu birsey ama bundan umutluyum insallah bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…