- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi pamukannesi
-
acil durumlar icin bende bi tarif vereyim..:)
ismini tam koyamadim...peynirli kurabiyemi desem..kabartma tozuyla pohcami desem..herneysekaydirigubbakcemile3
Hamururu icin....
150 gram kadar margarin
5 kasik yogurt
yeterince tuz..
2 yumurta beyazi....( Sarisi üzeri icin olacak..)
1 paket kabartma tozu
bir parca beyaz peynir isteye göre ilave edebilirsin..ben bir kalip katiyorum..yani bir yumruk kadar
alabildigince un
yumusak bir hamur yogurduktan sonra tepsiye yagli kagit ser..hamuru bekletmeden yumurta büyüklügünde topaclar yuvarla tepsiye diz...sonra kalan 2 yumurta sarisini topaclarin üzerine sür..cörek otu serp üzerlerine..firinda pisir 200 derecede...15-20 dakika kadar
beni de şimdiden bunun stresi sardı.8 aylık hamileyim ve 15 aylık bir bebeğim daha var.yardımcı olacak kimsemde yok.misafirleri nasıl ağırlayacağımı düşünüyorum.okuldan öğretmen arkadaşlar,veliler...özellikle bu toplu olarak gelecekler çok korkutuyor.
beni de şimdiden bunun stresi sardı.8 aylık hamileyim ve 15 aylık bir bebeğim daha var.yardımcı olacak kimsemde yok.misafirleri nasıl ağırlayacağımı düşünüyorum.okuldan öğretmen arkadaşlar,veliler...özellikle bu toplu olarak gelecekler çok korkutuyor.
ben hazır almaya karar verdim.daha doğrusu ben veremedim de daha,eşim illa öyle yapalım diyor.
aslında kendim yapmaya cesaret edemiyorum.17 ve 1 aylık iki bebek.durmayacakları tutarsa deliririm.
şimdi size sorum hazır almam hoş karşılanır mı?ağırlamak isterim ama çok zorlanırım hatta belki altından
kalkamam!ve hazır olarak neler almalıyım?
ben hazır almaya karar verdim.daha doğrusu ben veremedim de daha,eşim illa öyle yapalım diyor.
aslında kendim yapmaya cesaret edemiyorum.17 ve 1 aylık iki bebek.durmayacakları tutarsa deliririm.
şimdi size sorum hazır almam hoş karşılanır mı?ağırlamak isterim ama çok zorlanırım hatta belki altından
kalkamam!ve hazır olarak neler almalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?